Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 5

QUOTE(IngridaGal @ 2012 08 06, 15:26)
Mamicy, gražus spalvų derinys wink.gif

Nieko naujo neparodysiu.. Zuikučių pledukas iškeliavo dovanų mažam berniukui 4u.gif
user posted image

labukas o aip sujungei kvadrateisus zuikuciais, as neriu mesiukus tik nepataikiau siulus neriu is merinos vilnos ir jaciu kad per ploni, tai mastai kaip sjnti kad gautusi platesnis nori dar prinerti tarp kvadrateliu tik nzn kaip
Atsakyti
Sveikutes,gal kartais kas turite schemute is nertu pleduka to melyno kur yra batukai ir megztukas kartu? Buciau dekinga
Atsakyti
Labas vakaras visoms saunioms mezgejoms. Ziurinejau jusu darbelius ir negaliu susilaikyti nepasakius - kad jie nuostabus. Kaip graziai mokate megzti pledukus. As pati dabar nestuke.gif , vis pagalvoju apie pleduka, bet....moku megzti tik tiesiai, geromis/blogomis akimis ir viskas. smile.gif , todel pavarvinau seile ir pasidziaugiau jusu darbais.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2012 11 18, 16:13)
Labas vakaras visoms saunioms mezgejoms. Ziurinejau jusu darbelius ir negaliu susilaikyti nepasakius - kad jie nuostabus. Kaip graziai mokate megzti pledukus. As pati dabar  nestuke.gif , vis pagalvoju apie pleduka, bet....moku megzti tik tiesiai, geromis/blogomis akimis ir viskas.  smile.gif , todel pavarvinau seile ir pasidziaugiau jusu darbais.

pabandykite sita mirksiukas.gif cia ti geros ir blogos akys, paprasta, bet grazu thumbup.gif
QUOTE(babsi @ 2012 04 12, 10:02)

Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 11 18, 18:26)
pabandykite sita mirksiukas.gif cia ti geros ir blogos akys, paprasta, bet grazu thumbup.gif

Dekui uz pasitikejima manimi, bet ma cia per sudetinga, nes cia tokie burbuliukai yra.... ax.gif . Manau man reiketu visai paprastuti megzti, kurio viena puse butu - geros akys, kita - blogos, ir krastelius apmegzti kita spalvyte. Va gal toki as ir dugebeciau, bet daugiau...... unsure.gif .
Atsakyti
Cia shema pagal mane ne sito pleduko g.gif
Mopsyte,o tu pabandyk va ta shemute,ten tarkim 5 akys geros,5 blogos ir t.t.,pamezgi taip kokias 5-6 eiles,na kad gautusi kvadrateliai ir tada apkeiti-kur buvo geros,ten blogos,kur blogos-geromis ir vel 5-6 eiles.Gausis kvadraciukais visai mielas mezginukas.
Dar gali megzti po viena aki gera,bloga,kitoje eileje(arba kas 2 eiles) apkeiti,vel kur buvo bloga-geraja,kur buvo geroji-blogaja.Gausis toks purus paprastas rastukas,bet man labai patinkantis ir daug kur galima ji pritaikyti.
Pabandyk,tikrai nesudetinga.
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 11 18, 20:37)
Cia shema pagal mane ne sito pleduko  g.gif
Mopsyte,o tu pabandyk va ta shemute,ten tarkim 5 akys geros,5 blogos ir t.t.,pamezgi taip kokias 5-6 eiles,na kad gautusi kvadrateliai ir tada apkeiti-kur buvo geros,ten blogos,kur blogos-geromis ir vel 5-6 eiles.Gausis kvadraciukais visai mielas mezginukas.
Dar gali megzti po viena aki gera,bloga,kitoje eileje(arba kas 2 eiles) apkeiti,vel kur buvo bloga-geraja,kur buvo geroji-blogaja.Gausis toks purus paprastas rastukas,bet man labai patinkantis ir daug kur galima ji pritaikyti.
Pabandyk,tikrai nesudetinga.

Na cia jau panasu i mano sugebejimus smile.gif . Toki tai dar galeciau pabandyti....tik tada iskyla klausimukas del siuku. Kad pledukas nebutu sunkus ir storas kokius siuliukus geriau pirkti ir virbalus kokio storumo?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Turiu didelį norą numegzti dovanų leliukui pleduką, išžiūrėjau visą temą, labai gražūs darbai. Neypač sudėtindą raštą galiu ir aš megzti, bet pats didžiausias uždavinys siūlai g.gif . Noriu megzti putlesniu raštu, tai vadinasi siūlas per nelyg storas negali būt. Turiu pvz "Atlas" B.B.B. siūlų, tačiau iš vieno, labai plonas siūlas, kaip skuduras gaunasi, aišku iš dviejų, jau grubu. Prašau patarkite iš kokio storio siūlo turi būt pledukas , kad nebut sukritęs ir visai plonas, bet žinoma ir storas, grubus, nekrintantis nebūt. Tiesiog patarkite , ar pasisakykite iš kokių jūs numezgėte , tokius gražius krintančius pledukus. Ačiū smile.gif
Papildyta:

P.s. kažkaip galvoju, kad tie siūlai turėtų būt , nestori, bet putloki, norisi iš gerų siūlų, kad būtų ir vilnutės , švelnūs....
Atsakyti
As tai paprasciausiai nueinu i parduotuve ir ten renkuosi patinkancius siulus.Pledukui labiausiai tinka vilna ar pusvilne,o storis toks vidutinis,pav.100gr. 200-250m. Man visai patiko"Nako"pusvilne,svelni,nebrangi,dar pigesnis variantas Vernito pusvilne,irgi nieko.O is brangesniu pasirinkimas dar didesnis.Be to,jeigu patinka siulai,o buna per ploni,tai galima gi is 2 megzti arba kazkokiu puriu rasteliu,tada pledukas storesnis,minkstesnis gausis.O virbalus tada jau pagal siulus reiketu rinktis,nors as tai beveik viska mezgu 2 numerio virbalais,tik kieciau arba laisviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 11 18, 19:37)
Cia shema pagal mane ne sito pleduko  g.gif

sito sito, tik jis nelygintas man atrodo, todel tokie kaip burbuliukai atrodo kur blogos akys biggrin.gif balta juostele vien blogos akys.

Mopsyte, pabandyk bandymuka pasimegzti is bet kokiu turimu siulu, uzsidek kokias 28 akis ir pamegzk 10-20 eiliu, matysi kaip einas mirksiukas.gif

is tiesu siulus tikrai nuejus vietoj galima rinktis, as maximoj nusipirkau 100% vilnos siuliukus minkstus ryskios spalvos, mastau ka numezgus, bet va rizika su tokiais, i skalbimo masina neidesi neisskalbsi, nes susitrauks mezginys doh.gif
Atsakyti
Tai gi kaip būtų malonu išsirinkti parduotuvėje, ir dar patartų pardavėja, bet deja, gyvenu UK ir čia natūralios vilnutės siūlų nė su žiburiu nerasi, viskas sintetika, aš net neužeinu į tas parduotuves. Tenka internetu siųstis. Gal reikės bandyti B.B.B. " Martine" siūlus, net nežinau, o gal iš vaikiškos vilnelės , ar pusvilnės kažką.
Atsakyti
Sveikutes mamytes,

ir as prisiziurejau cia jusu groziu:) tik is manes mezgeja nekokia;)) bet pabandysiu ir as iskepti pirma blyna;)
Gal galetumete pasidalinti megstos sirdutes schemute(i az gal geriausia:),galvoju kvadrateliuose megsti jas.
aciu
Atsakyti