Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 5

QUOTE(IngridaGal @ 2012 03 08, 15:42)
Atnešu parodyti savo meškiukų pleduką..

user posted image

labai mielas pledukas wub.gif
norejau jusu paklausti kiek tokiam reikia siulu,
galvoju nunerti dovanu ir galvoju ar tiks is Marijampoles vernito pusvilnoniu siulu 100gr 265m
jis bus naudojamas ziemos metu tai noretusi siltesnio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2012 07 26, 16:07)
labai mielas pledukas wub.gif
norejau jusu paklausti kiek tokiam reikia siulu,
galvoju nunerti dovanu ir galvoju ar tiks is Marijampoles vernito pusvilnoniu siulu 100gr 265m
jis bus naudojamas ziemos metu tai noretusi siltesnio rolleyes.gif

As manau, kad visi siulai tinkami wink.gif As neriu is merino vilnos 100g 400m, sunaudoju 3,5 kamuoliuko ~70x110cm pledukui
Atsakyti
Man Marijampoles vernito pusvilne visai patinka ir nesiojasi neblogai,ir kaina nesikandzioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 07 26, 18:17)
As manau, kad visi siulai tinkami wink.gif As neriu is merino vilnos 100g 400m, sunaudoju 3,5 kamuoliuko ~70x110cm pledukui

Kadangi ne vieną nunėrėte tokį pleduką, tai dar paklausiu,kiek meskiuku schemų į tokį plotį sudedat ir ar akis i aki iseina pagal schemutę, ar dar kazkiek daugiau neriat? 4u.gif
Atsakyti
Daug graziu ideju
Atsakyti
Man kazkodel tos nuorodos nerodo verysad.gif
Atsakyti
man atidaro nuoroda
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2012 07 28, 21:48)
Kadangi ne vieną nunėrėte tokį pleduką, tai dar paklausiu,kiek meskiuku schemų į tokį plotį sudedat ir ar akis i aki iseina pagal schemutę, ar dar kazkiek daugiau neriat? 4u.gif

Aš neriu pagal schemutę, 5 meškiukai į plotį, 7 į ilgį ir apneriu 1 arba 2 eilėm su 1 užmetimu mirksiukas.gif
Atsakyti
mano damos kraitis
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano numylėtos spalvos, gražuuuu.. o čia siūlai melanžas ar kaitaliota kas kelios eilės?
Atsakyti
QUOTE(Medula @ 2012 07 30, 09:24)
Mano numylėtos spalvos, gražuuuu.. o čia siūlai melanžas ar kaitaliota kas kelios eilės?

kaitaliojau... nes kai siūlus pirkau, tai niekur nebebuvo vienos spalvos tiek kiek norėjau... teko derinti 2 smile.gif
Atsakyti
IngridaGal, aciu už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti