Fotkiu ideti nemoku, tai nukopinau adresiuka su graziu pleduku.
http://www.facebook....7...e=3
Sveiki gal galetumete man pagelbeti.
Nertu pleduku schemuciu temoje labai patiko pledukai su meskiukais.. taciau beda kad daugumos schemuciu man nerodo, pavadinimai: pirmas meskiukas, antras meskiukas, trecias meskiukas ir t.t. arba rodo tik viena daly schemos.
Galbut kas nors turite kompiuteryje issisaugoje sias schemutes ir man galetumete atsiusti?
is anksto labai dekoju
Nertu pleduku schemuciu temoje labai patiko pledukai su meskiukais.. taciau beda kad daugumos schemuciu man nerodo, pavadinimai: pirmas meskiukas, antras meskiukas, trecias meskiukas ir t.t. arba rodo tik viena daly schemos.
Galbut kas nors turite kompiuteryje issisaugoje sias schemutes ir man galetumete atsiusti?
is anksto labai dekoju
Keliu temą į viršų ir atnešu parodyti tik ką baigtą žydrą pleduką.
QUOTE(IngridaGal @ 2012 05 13, 13:56)
Wow, kiek čia darbo įdėta, labai gražu.
gal kuri netycia zino kaip numegzti toki sliuziuka? o gal jis nertas?
QUOTE(Enrika147 @ 2012 05 13, 16:49)
gal kuri netycia zino kaip numegzti toki sliuziuka? o gal jis nertas?
Tos trubackos kaip ir virbalais megztos, o sujungimai - neiziuriu:)
IngridaGal, labai gražus ir kruopštus darbas
Nu man panašu, kad nertas
QUOTE(IngridaGal @ 2012 05 13, 10:56)
wau, kazkas naujo kaip grazu tie skirtingi ornamentai, namelis, arkliukas, sirdele, meskutis labai labai mielas
QUOTE(vilmeta @ 2012 05 13, 15:49)
Wow, kiek čia darbo įdėta, labai gražu.
Papildyta:
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 05 13, 17:21)
Man irgi labai grazus sis pledukas,o jau isivaizduoju kiek kantrybes rekia toki nunerti
Papildyta:
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 13, 19:34)
IngridaGal, labai gražus ir kruopštus darbas
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 14, 15:40)
wau, kazkas naujo kaip grazu tie skirtingi ornamentai, namelis, arkliukas, sirdele, meskutis labai labai mielas
Ačiū jums visoms už gražius žodžius Šiam pledukui įkvėpė visų mėgstamas meškiukų pledukas, tačiau kaip visada norėjosi padaryti ką nors kitaip, savaip.. darbelio prie jo gerokai daugiau nei prie meškiukų, tačiau rezultatas mielas mano akiai
QUOTE(IngridaGal @ 2012 05 14, 13:25)
Ačiū jums visoms už gražius žodžius Šiam pledukui įkvėpė visų mėgstamas meškiukų pledukas, tačiau kaip visada norėjosi padaryti ką nors kitaip, savaip.. darbelio prie jo gerokai daugiau nei prie meškiukų, tačiau rezultatas mielas mano akiai
as manau, labai gaila butu, jei toks nuostabus, originaus pledukas pradintu sioje temoje jei turi tu daleliu schemutes - idek i schemuciu tema, arba bent savo foto idek pleduko, nes tikrai super ziurisi