Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 5

Pagaliau turiu ir aš ką įdėti. 60x80, į vežimuką vasariniam lialiui. Siūlai - toks kaip irisas servetėlėms, 1.5 vašelis. Nertas dovanai mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, norejau paklaust kiek reikia uzdeti akiu tokiu siulu kaip tie antri pavaizduoti, kad plotis butu apie 70cm
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 26 kovo 2012 - 14:17
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 03 26, 15:16)
Sveikos, norejau paklaust kiek reikia uzdeti akiu tokiu siulu kaip tie antri pavaizduoti, kad plotis butu apie 70cm

Priklauso nuo pasirinkto virbalo ir mezginio tamprumo, tad siūlyčiau užsimesti kelias akis ir pramezgus pasimatuoti, nes tai labai individualu. Vidutiniškas reikalingų akių kiekis 10*10cm kvadratui išmegzti būna nurodytas etiketėje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 03 26, 14:59)
Priklauso nuo pasirinkto virbalo ir mezginio tamprumo, tad siūlyčiau užsimesti kelias akis ir pramezgus pasimatuoti, nes tai labai individualu. Vidutiniškas reikalingų akių kiekis 10*10cm kvadratui išmegzti būna nurodytas etiketėje.  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 03 17, 16:06)
Dar vienas pledukas mažam kūdikėliui ax.gif
user posted image

Labai gražus pledukas! wub.gif thumbup.gif Gal schema rašto būtų galima aguti? Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
o va ir mano pledukas biggrin.gif ilgai ziurejau pavyzdukus, bet mano siulams vis rastai netiko, tai susiradau Mezgimo mene lengva ir kelias savaites mezgiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 03 31, 15:13)
o va ir mano pledukas biggrin.gif ilgai ziurejau pavyzdukus, bet mano siulams vis rastai netiko, tai susiradau Mezgimo mene lengva ir kelias savaites mezgiau biggrin.gif
user posted image

Nuostabus darbelis 4u.gif
Gal galetumet pasidalinti schemute sio pleduko?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ka tik pabaigiau ir as nerti pleduka. Nezinau ar jau kas toki neret, tai nusprendziau parodyti ir jums. Gal kam nor patiks ax.gif

user posted image
Atsakyti
nufotkinau aukstyn kojom ziuriu, negu mezgimo kryptis biggrin.gif
rastas sitas (persibraizius ant lapelio tik nelygines eilutes butu dauuug aiskiau):
user posted image
jei iziurima, knyga darbe palikau, tai didesne foto tik kita savaite galiu imesti 4u.gif
as kas antra koriu eilute dariau vien isvirksciom akim, ne puse gerom puse blogom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 03 31, 15:13)

tobulai 4u.gif

QUOTE(MRSA @ 2012 03 31, 20:52)
Sveikos, ka tik pabaigiau ir as nerti pleduka. Nezinau ar jau kas toki neret, tai nusprendziau parodyti ir jums. Gal kam nor patiks ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 03 31, 12:13)

Labai grazus pledukas, rastas. Toks vyriskas wub.gif Idek savo foto pleduko ir jo rasto schema i schemuciu tema mirksiukas.gif

QUOTE(MRSA @ 2012 03 31, 17:52)

KOks linksmas wub.gif idek irgi i schemutes, lyg nera ten tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 03 31, 21:44)
Labai grazus pledukas, rastas. Toks vyriskas wub.gif Idek savo foto pleduko ir jo rasto schema i schemuciu tema  mirksiukas.gif
KOks linksmas  wub.gif idek irgi i schemutes, lyg nera ten tokio g.gif

su schemute turiu kebluma, nes kazkur radau internete piesinuko schemute ir issisaugojau ja word'e o dabar niekaip neiseina issaugot kazkur kitur ir ikelt i cia doh.gif o kur radau internete tai nepamenu blush2.gif

gal turit ideju kaip man ikelt ta schemute blush2.gif

Atsakyti