Įkraunama...
Įkraunama...

***čia mūsų namai***

aha, 11, ačiū wub.gif wub.gif
Atsakyti
meetinames ryt?
Atsakyti
Aš už meet'ą - kelintą ir kur?
Atsakyti
gal ir galim šian.. nebūsiu prie kompo, tai paskambinkit, jei visos sutarsit, duokit žinot.
Atsakyti
Aloha 4u.gif

Meeta's kitą trečiadienį, iškart po darbų - Zarzai tinka, Ram tinka, Gyvenime, Jurslan - o jums?
Atsakyti
Man ir Gyvenimui tinka. Kitam trečiadieniui galime galvoti smile.gif
Atsakyti
man irgi kaip ir tinka
Atsakyti
QUOTE(Ram164 @ 2011 11 24, 23:12)
Gyvenime, auga tavo N, žiūrėk tuoj du švęsim... smagu, kad toks sumanus ir guvus vaikas. O kaip derinsi kai į darbą eisi? Mama žiūrės? Auklės nesamdysi?

Labai jau greit 2 metai.Kai į darbą išeisiu žiūrėsime visi: mama, vyras, dukra ir aš.Man šie du metai pralėkė kaip dvi išeiginės dienos.

QUOTE(frangi @ 2011 11 24, 23:38)
...bet turiu tiksla ir zinau,kad ji pasieksiu  ax.gif

Žaviuosi Tavim. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(jurslan @ 2011 12 04, 16:51)
Vaikai mano  wub.gif  wub.gif prieš 11 metų šią dieną atsiguliau su U "gimdymui" ir paskui ji po dviejų dienų gimė.. mano didelė mergaitė  wub.gif nepamačiau, kada užaugo..

Su aukle susitaikė. Diplomatiniai ten pas juos santykiai, nėr didelių meilių, pabūna ir viskas smile.gif

Gyvenime, kaip tėtis?

U su 11 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kiek moki , jei ne paslaptis, auklei?

Tėtis didelių mamos pastangų dėka fiziškai stipresnis, bet mąstymas, atmintis neatsistato.Vakar klausiau jo, kaip jaučiasi.Sakė vis silpniau ir silpniau.Klausiu, kodėl Tau tai atrodo.Sakė, kad jam paaiškinčiau, kodėl Brežnevas geriau skraido už Landsbergį, tada jis man pasakys, kodėl jaučiasi silpnesnis.

QUOTE(zarza @ 2011 12 05, 00:31)
Ka mazyliai uzsisake pas kaledu seneli? L tai laiska parase, bet kolkas niekam nepavyko issifruoti ko ji noretu smile.gif

Nieko neužsisakė, nes dar nelabai supranta, kas tas Kalėdų senelis.O aš nieko neplanuoju pirkti. Su žaislais labai mažai žaidžia.

QUOTE(jurslan @ 2011 12 05, 01:18)
Kada vaikai eina gult? Pas mus lievas režimas pasidarė.. keliasi 10, tada miega nuo 14 iki 16 ir tada gult tik 23 išeina.. norėtųsi bent porą val į rytą visą tą režimą persukt..

Eina miegoti apie 23 val., keliasi apie 9 val.Man patinka, nes jeigu eitų anksčiau miegoti, tai ir keltųsi anksčiau.Kai pradėsiu dirbti, reiks pakeisti ėjimo miegoti laiką, nes aš pati, kai dirbu einu miegoti 21.00-22.00 val., keliuosi 6 val., 6.45 val. jau išeinu iš namų.
Atsakyti
žadėjom į boulingą.. ar pasikeitė planai?
jei taip, į kurį varom?
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2011 12 08, 00:27)
žadėjom į boulingą.. ar pasikeitė planai?
jei taip, į kurį varom?

Man tinka ir į boulingą, ir į kavinę.
Atsakyti
Man irgi tinka bile kur smile.gif

Atsakyti
Aloha,

Tai gal i boulinga? Pvz. Karolinos arba Madoj?
Atsakyti