Įkraunama...
Įkraunama...

***čia mūsų namai***

turiu pora variaciju snaiges smile.gif galiu paskolint, jei tiks. Nelabai ten mandriai, viena gipiurine suknele siuta mano mamos - as su ja atsnaigiavau visa savo vaikyste smile.gif ir kita tokia modernesne, 104 ugio.. tai gal palenkus tiktu..
kokio ugio dabar L?

Labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2011 12 01, 22:55)
turiu pora variaciju snaiges smile.gif galiu paskolint, jei tiks. Nelabai ten mandriai, viena gipiurine suknele siuta mano mamos - as su ja atsnaigiavau visa savo vaikyste smile.gif ir kita tokia modernesne, 104 ugio.. tai gal palenkus tiktu..
kokio ugio dabar L?

Labas smile.gif

L dabar apie 83-84 cm ugio. Ar turi suknytes nuotrauka ?
Atsakyti
galiu ryt diena nutraukt, atsiusiu.
ta kita, ne mamos, yra pilko aksomo, su tokiais blizganciais sidabriniais lasiukais per visa, bet ja reiktu taisyt, lenkt, bet imanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2011 12 01, 23:47)
Kaip tik prisijungiu prie mamkiu, taip Frangi kraustosi. O dabar kur? Siaip saunuole esi, nepasiduodi  smile.gif. O koks darbas (jei ne paslaptis) kad dirbi namuose?

L darzelyje per naujuosius bus snaige. Ar zinote kur galima nebrangiai gauti suknele (panasia i snaiges)?

Ar pastebejote, kad parduotuvese vaikisku baltu pedkelniu deficitas? g.gif

cia vietoj,i kita puse miesto kraustysimes.Darbas paprastas mano,kol kas pasirinkimo neturiu,taisau drabuzius,bet uztat galiu namuose but kartu su A,tas yra gerai.

buciau vln-pagelbeciau su situo reikalu mirksiukas.gif gal kokiam komisiuke,ar devetuose paziurek kokios progines baltos,manau buna g.gif paskui blizguciu gali uzsiut ant virsaus ir bus snaige g.gif

rimtai g.gif nepastebejau,kiek pirkus buvau A tai tikrai visad budavo daug baltu g.gif
Atsakyti
Aš pėdkelnių ir kojinių visai šeimai pripirkau kai maximoj su 40% nuolaida pardavinėjo smile.gif

Frangi, mes su tavim vieno kraujo, aš irgi visą gyvenimą kraustausi, vietos nerandu. Dabar ir mano šeima pradeda prie to įprasti biggrin.gif

Zarza, pažėsiu ką turiu iš S. Bet kad jos visi rūbai supakuoti giliai, paslėpti reiškia dar vienai sesei smile.gif jeigu ką rasiu- parašysiu. Bet šiaip aš ją vis dariau zuikiuku, kokį golfuką baltą, šortukus rožinius ir blizgučiais apsiuvinėjau. Tai gal tiek ir užtektų jeigu ką balto turėtum?

Jurslan, tu išvis ką nors papasakosi apie save ir vaikus ar ne?
Atsakyti
Laba,

Aha, papasakosiu smile.gif

Dirbu. Ar patinka? ni očen smile.gif dėl to, kad gal visai buvo gerai namie ramiai sau pabūt. Nėra, kad labai jau aš ten persidirbčiau, tikrai ne, bet turbūt, kad čia ne mano svajonių darbas.. svajonių jau buvo, todėl, turbūt ir yra tokios reakcijos, kad "nu gerai, einu, padirbu, namo". Vėl pradėjau apie dekretines galvot biggrin.gif bet čia tik aš ir tik galvot biggrin.gif

Vaikai mano wub.gif wub.gif prieš 11 metų šią dieną atsiguliau su U "gimdymui" ir paskui ji po dviejų dienų gimė.. mano didelė mergaitė wub.gif nepamačiau, kada užaugo..

Mažas tai pas mus viršininkas, visi darom tą, ką jis pasako. Net jei ir nenorim, moka jis "nastajat na svayom" biggrin.gif kalba nemažai, bet kad labai aiškiai, nepasakyčiau, bet vis daugiau ir daugiau. Eilėraščių g.gif "Mano batai buvo du, vienas, du, tys ketuji", "aaaa pupa" moka.. ir strazdanėlių repertuarą.. bet savaip smile.gif o aš lydausi smile.gif

Su aukle susitaikė. Diplomatiniai ten pas juos santykiai, nėr didelių meilių, pabūna ir viskas smile.gif

Kas čia pas mus dar g.gif nusipurčiau šiek tiek kg.. meet'ą galime daryti smile.gif

Kaip jūs laikotės visos?

Ram, kur jūs kraustotės?
Frangi, te balioną 4u.gif nesuprantu iš kur pas tave tiek jėgų. Malačius tu, žinok.
Kaip Žvačka?
Gyvenime, kaip tėtis?
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus ir pasiulymus del sukneles. Atrodo sis reikalas issisprende - pasius mociute suknele smile.gif

Del baltu pedkelniu, gal ne ten ieskau g.gif tongue.gif

Mes siandien papuosem eglute, tai dziaugsmo L, dabar viska ka randa ant jos kabina: plauku gumytes, karolius ir t.t. smile.gif

Jurslan, baliukas nusimato wink.gif

Ka mazyliai uzsisake pas kaledu seneli? L tai laiska parase, bet kolkas niekam nepavyko issifruoti ko ji noretu smile.gif
Atsakyti
Nu ir va, močiutės siūta bus pati pati wub.gif

Kol kas neraukia dar mažylis kas tos Kalėdos, senelis ir dovanos, tai nupirkau knygelę apie kurmį ir mašinėlių garažą. Tikiuosi džiaugsis smile.gif
U nupirkau knygą ir stalo žaidimą. Ir dar su gd knygą. Ji pas mane dabar knygius smile.gif

Eglę puošim po Ugnės gd. t.y. ne ateinantį o dar kitą savaitgalį.

Kada vaikai eina gult? Pas mus lievas režimas pasidarė.. keliasi 10, tada miega nuo 14 iki 16 ir tada gult tik 23 išeina.. norėtųsi bent porą val į rytą visą tą režimą persukt..

Atsakyti
Labas 4u.gif

Rašiau rašiau ir dingo inetas doh.gif Liūdesys t'sakant biggrin.gif

Tai trumpai - sveikinimai Gyvenimui ir Odetai 4u.gif

Meet'o reik - gal šią ar kitą savaitę?

Aš gyva, Ieva - auga, daug ir gražiai kalba, moka eilėraštį Kalėdų seniui, bet, spėju, nepasakys jam biggrin.gif Šį savaitgalį pas mus prasideda Kalėdų vakarėliai - šeštadienį su I į Keistuolius, kitą antradienį - į gimtadienį I draugo, kitą šeštadienį - išdykadienių eglutė, sekmadienį - Yamahos, o MB šeimos Kalėdos - 28 d ax.gif Žodžiu - varysim intensyviai biggrin.gif

Darbe viskas ramiai - visi ten labai dėl visko ramūs biggrin.gif Nepersidirbu tikrai, bet kavos ir juoko būna daug ax.gif

Šiaip viskas sava vaga, bet labai noriu į kokį klubą biggrin.gif Be vyro, su draugėm biggrin.gif

Buvom mes vestuvėse Retro stilium (facebooke yra viena foto), kitą dieną - jubiliejuje, tai turėjom gero laiko ( buvom dviese su MB) - tai šokom šokom šokom biggrin.gif

Frangi> tau asmeniškai 4u.gif

Visoms linkėjimai 4u.gif

Jurslan > Ieva užmiega irgi kokią 22.30 ar 23 - taip iš ritmo išsimušė per gimtadienį, ir niekaip negrįžta doh.gif Tai nelabai patogu, bet ką - iki darželio reiks pakeist jį kažkaip, gal pietų nebedėsim miegot ax.gif

Laukiu minčių dėl meet'o bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvačka: 05 gruodžio 2011 - 22:06
siūlau dienas:

šis trečiadienis, šis penktadienis, kitas pirmadienis, trečiadienis. Aš galiu tiesiai po darbo, tai kokią 17.30-18.00 jau kur nors galiu būt. Mes 17 val dedam tušinukus ir einam pro duris. ot zvonka do zvonka smile.gif

Fainiai baliai. Aš buvau darbo baliuj smile.gif
Atsakyti
Trečiadienis tinka ir šis ir kitas, penktadienis ne - vyras eis į baliuką biggrin.gif

Miargai tai gal šį ar kitą trečiadienį 4u.gif
Atsakyti
Jurslan, sveikinam su U gimtadieniu wub.gif vienuolika?

davai, galim meetą ir ryt.

mes niekur nesikraustom dabar, bet aš bendrai kalbu apie savo gyvenimą.
Atsakyti