Įkraunama...
Įkraunama...

***čia mūsų namai***

QUOTE(Žvačka @ 2012 09 25, 08:59)

Uniformos darželiui? Kaip faina - visi vaikai vienodi ir visiems vienodai patogu thumbup.gif

taip,uniforma darziukui,kadangi cia mokyklos darzelis(priklausantis pradinei mokyklai),tai uniforma bus tokia pat kaip mokyklos.As tai labai del to dziaugiuosi,man uniformos patinka,grazu,praktiska thumbup.gif Jetau,mano vaikas jau uniformuotas bus wub.gif
pas mus jokiu rinkliavu darzely nera schmoll.gif visiskai nieko nereik nei nest,net atsinest nereik ir moket uz darziuka nereik,tiesiog super biggrin.gif
Atsakyti
Frangi, klausyk, smagu, kad jau ir jūs einat thumbup.gif ir su uniforma jo, nerealu, man irgi labai priimtinas reikalas drinks_cheers.gif

Ir mes pas S kilimą pirkom doh.gif Dabar T naujoj grupėj, tai turbūt ir jam reikės kilimo lotuliukas.gif

Šitą, Jurslan, man labai tavo daržo metodika patiko, individualumas, mandagumas ir pan. Afigenai. Gal čia kažkokia specializuota programa pas juos?

Maniškiai šią savaitę atostogauja sodyboj su mb. Aš viena, pirmą kartą per septynis metus. Grįžtu namo po darbo ir nežinau kur pasiduot iš džiaugsmo, tai stoviu virtuvėj ir gaminu, gaminu, gaminu biggrin.gif

O smailų kiek pridėjau wub.gif tai dar vienas nieko tokio, nia lotuliukas.gif

Darželinukai nu wub.gif tik ką gimdėm. pze. cool.gif
Atsakyti
vakar jau verke A ax.gif bet ne taip kaip visi atvedami,o isvedama doh.gif visi vaikai laimingi kad namo eis-o mano i asaras biggrin.gif nu matyt labai patinka jai ten bigsmile.gif
puse uniformos turim,dar liko kita puse,batai didziausia problema doh.gif nerandu as cia normaliu mergaitisku batu schmoll.gif A dydzio net su kulnais jau yra doh.gif o normaliu su auliuku,rudeniniu batuku nei su ziburiu nerasi schmoll.gif (bent jau mano rajone,kur daug parduotuviu ir prekybcentris didelis).
Atsakyti
nu va,verkiam jau ir paliekant doh.gif suprato matyt kame reikalas,o dar puse grupes tokiu verkianciu,tai ir mano jau isikabina i mane ir verkia vos izengus i darziuka...Tikimes kitos savaites-sekmingesnes rolleyes.gif bet manau tik pats issiskyrimas sunkus,paskui sake neverkia.
Atsakyti
Labutes.
Merginos,o jus sugryzot i eteri? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Dieve,negaliu patiket...
Aciu uz sveikinimus mano dickiui 4u.gif Mes irgi sveikinam visus trimetinukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Begu G.is darzelio parsivest,uzsuksiu veliau papliurpt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2012 07 29, 22:39)
Labas,

Geriukė pagimdžiusi jau turbūt  unsure.gif
Parašyk, jei dar skaitai, kaip ten kas//

Sveikos ciocės 4u.gif
Dieve,šimtas metu čia nebuta blink.gif O jus šaunuolės,kad sumastėt vėl susibėgt mirksiukas.gif
Su Frangi tai nors fb susimatom,o su kitom,tai...Ech...
Na pas mane nieko naujo,isskyrus tai,kad turim sese ilgakase biggrin.gif Gimdymas toks jeginis,ne taip kaip su pirmu...
Dickis i darziuka vaiksto po 3 val.nemokamai...Bet kas is to...sergam doh.gif Siandien po ligos nuejom ir vel neaisku parsivedziau doh.gif
Kaip jus gyvenat?Kas naujo jusu frontuose? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Pas mumi viskas kaip visada smile.gif Daržas namai, daržas savaitgaliai ax.gif Bet (3xtfu) šią savaitę mažoji neverkia paliekama darželyje thumbup.gif Visa tokia nagla nagla pasidarius ir vis kartoja "Vot ana" biggrin.gif Auklėtoja sakė, kad labai mėgsta dainuoti - tai siūlo kur nors į būrelį užrašyt, nes darželyje nėra tokio ax.gif

Ir labai mažoji jau laukia gimtadienio bigsmile.gif

Kaip jumi?
Atsakyti
QUOTE(Žvačka @ 2012 10 03, 09:47)
Labas visoms 4u.gif

Pas mumi viskas kaip visada smile.gif Daržas namai, daržas savaitgaliai  ax.gif  Bet (3xtfu) šią savaitę mažoji neverkia paliekama darželyje  thumbup.gif  Visa tokia nagla nagla pasidarius ir vis kartoja "Vot ana"  biggrin.gif  Auklėtoja sakė, kad labai mėgsta dainuoti - tai siūlo kur nors į būrelį užrašyt, nes darželyje nėra tokio  ax.gif

Ir labai mažoji jau laukia gimtadienio  bigsmile.gif

Kaip jumi?

Sveiki.
O jus i rusu darzeli leidziat I?
Maniskis noriai vaiksto i darzeli,neverkia...Tik man nepatinka,nes jo paliktus rubus naudoja kitiems vaikams,pats slapias buna...Vakar kojines grezt galejau doh.gif
Atsakyti
Geriuke> taip, leidžiam į darželį ax.gif Bent pas mus I rūbų kitiems vaikams nenaudoja smile.gif Yra susitarimas kad negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvačka @ 2012 10 03, 10:52)
Geriuke> taip, leidžiam į darželį ax.gif  Bent pas mus I rūbų kitiems vaikams nenaudoja smile.gif Yra susitarimas kad negalima ax.gif

Nu faina tada,nes as atnesiau geriui perrengt drabuzius jei kas nutiktu,tai neperrengia doh.gif Pirmas dvi dienas palanke ir susirgo,nes per didziausia lietu vaikas po dzemperiu ir crogs isvare i lauka doh.gif Aukletoja pasake tipo nenorejo jis rengtys blink.gif Susirgom...Kai atejom i darzeli,ziuriu nera gerio kelniu...Aukletoja numyke tipo kitas vaikas suslapo-perrengem...Isplausim ir grazinsim ax.gif Vakar vel nueinu parsivest vaiko,vel visas slapias ir neperrengtas doh.gif Va tas abydna,kad mano vaiko neperrengia nors turi rubus,o kiti neturi-bet su svetimais perrengia doh.gif
Frangi,kaip pas jus?Irgi toks pats durnynas ar geriau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 10 03, 11:21)
Frangi,kaip pas jus?Irgi toks pats durnynas ar geriau? mirksiukas.gif

as tik siandien nunesiau extra kelnes,pedkelnes,tai nezinau kaip ten bus,bet kad neziuri tai jo,mano visa savaite su sloga ejo,tai nosies nieks nevale tikrai,baisu kokia pasiimdavau,namie nors merk,priziuve net doh.gif man kas nepatinka,kad tokiems zopliukams dar daugumai reikia pagalbos wc,o cia aukletojos visai nesikisa,jos neturi teises eit su vaiku i wc,tai neisivaizduoju kaip ten A pati susitvarko,berniukams gal paprasciau g.gif
siandien taip issigandau,paskambina,sako A prastai jauciasi,ok sakau,atlekiu,as begte i darziuka,atveda man ja,jis aisku apsiverke,sako kazkokia nesava sedi,ir atrodo kad nesveikuoja,nu tempos tikrai nera,bet matyt kazkas nepatiko jai,tai ji tokiais atvejais atstuma laiko nuo to kas nepatiko,bet dar nepapasakoja tiek daug man kad zinociau kaip ten kas.Svarbu kad viskas ok,nes manaiu jau nezinia kas nutiko,ryte sveika nuvedziau.
I lauka leidzia bet kokiu oru,net lyjant.Mums kelio gabalas iki darziuko,tai jei slapia-vedu su botais,paskui peraunu kedukus palikdama,nes bent pas mus jokios avalynes grupej atsiros nera,kaip atejo vaikais taip ir buna tas 3 valandas.
G papasakoja normaliai ka jie veikia ten?
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2012 10 03, 20:22)
as tik siandien nunesiau extra kelnes,pedkelnes,tai nezinau kaip ten bus,bet kad neziuri tai jo,mano visa savaite su sloga ejo,tai nosies nieks nevale tikrai,baisu kokia pasiimdavau,namie nors merk,priziuve net doh.gif man kas nepatinka,kad tokiems zopliukams dar daugumai reikia pagalbos wc,o cia aukletojos visai nesikisa,jos neturi teises eit su vaiku i wc,tai neisivaizduoju kaip ten A pati susitvarko,berniukams gal paprasciau g.gif
siandien taip issigandau,paskambina,sako A prastai jauciasi,ok sakau,atlekiu,as begte i darziuka,atveda man ja,jis aisku apsiverke,sako kazkokia nesava sedi,ir atrodo kad nesveikuoja,nu tempos tikrai nera,bet matyt kazkas nepatiko jai,tai ji tokiais atvejais atstuma laiko nuo to kas nepatiko,bet dar nepapasakoja tiek daug man kad zinociau kaip ten kas.Svarbu kad viskas ok,nes manaiu jau nezinia kas nutiko,ryte sveika nuvedziau.
I lauka leidzia bet kokiu oru,net lyjant.Mums kelio gabalas iki darziuko,tai jei slapia-vedu su botais,paskui peraunu kedukus palikdama,nes bent pas mus jokios avalynes grupej atsiros nera,kaip atejo vaikais taip ir buna tas 3 valandas.
G papasakoja normaliai ka jie veikia ten?

O siaube,pas jus irgi tas pats s... doh.gif
Siandien nuejau parsivest G.tai issigandau...Visas murzinas,burna aplipusi kaip smeliu...Batus guminius apsimoves raudonus...Aukletojos klausiu ka veike?Tai va...buvom lauke,G.nugriuvo ir galvyte susitrenke,dejom salta kompresa...Gryzom namo maniskis sako kad teta pastume.Tai dabar nezinau kur tiesa,nes maniskis nelinkes pasakot...
Mes dar ziuresim kuri laika kas cia gausis,jei niekas nesikeis arba keisim darzeli arba sedesim namuose blush2.gif
Atsakyti