QUOTE(Geriuke @ 2012 10 03, 11:21)
Frangi,kaip pas jus?Irgi toks pats durnynas ar geriau?
as tik siandien nunesiau extra kelnes,pedkelnes,tai nezinau kaip ten bus,bet kad neziuri tai jo,mano visa savaite su sloga ejo,tai nosies nieks nevale tikrai,baisu kokia pasiimdavau,namie nors merk,priziuve net
man kas nepatinka,kad tokiems zopliukams dar daugumai reikia pagalbos wc,o cia aukletojos visai nesikisa,jos neturi teises eit su vaiku i wc,tai neisivaizduoju kaip ten A pati susitvarko,berniukams gal paprasciau
siandien taip issigandau,paskambina,sako A prastai jauciasi,ok sakau,atlekiu,as begte i darziuka,atveda man ja,jis aisku apsiverke,sako kazkokia nesava sedi,ir atrodo kad nesveikuoja,nu tempos tikrai nera,bet matyt kazkas nepatiko jai,tai ji tokiais atvejais atstuma laiko nuo to kas nepatiko,bet dar nepapasakoja tiek daug man kad zinociau kaip ten kas.Svarbu kad viskas ok,nes manaiu jau nezinia kas nutiko,ryte sveika nuvedziau.
I lauka leidzia bet kokiu oru,net lyjant.Mums kelio gabalas iki darziuko,tai jei slapia-vedu su botais,paskui peraunu kedukus palikdama,nes bent pas mus jokios avalynes grupej atsiros nera,kaip atejo vaikais taip ir buna tas 3 valandas.
G papasakoja normaliai ka jie veikia ten?