Įkraunama...
Įkraunama...

***čia mūsų namai***

QUOTE(Ram164 @ 2012 09 19, 21:13)
Frangi, ką veiksi per tas tris valandas? biggrin.gif

dirbsiu,dirbsiu,dirbsiu biggrin.gif
Atsakyti
Frangi - atsiųsiu užsakymų siuvimui mirksiukas.gif biggrin.gif
Ram> anytos 80 buvo ax.gif Dėl dabo - sveikinu 4u.gif

Darže kol kas (3xtfu) viskas gerai - supranta mažoji princesė kad taip reikia, patempia lūpytę, kartais ašarėlę išspaudžia ir būna ax.gif Šaunuolė ji pas mus wub.gif Jau dovaną užsakiau, šiandien turi pristatyti - pati išsisrinko ko nori bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, vos slaptazodi prisiminiau ax.gif
Prisijungiu prie sveikinimų skirtų G happybday.gif
L jau senai lanko darzeli, i ji noriai eina. Nuo rugsejo perėjo į vyresnių grupę. Ten vaikai nuo 3 iki 6 m.
L ankščiau būdavo visur prie manęs prilipusi, o dabar jau ir kieme susirado draugių, tai taip įdomu stebėti jų santykius, tai draugauja, tai stumdosi, verkia ir vėl draugauja.
Atsakyti
Zarza> jo, taviškė pati mažiausia biggrin.gif Ir pakvietė iš jūsų grupės vaikučius pašokt rugsėjo 1-mąją, L nepaėmė, tai ji atsistojus už visų vaikučių taip gražiai šoko, visus judesiukus mokėjo wub.gif Ir vis kažkokią mergaitę už rankos bandė paimt, kai reikėjo rateliu apsisukt wub.gif Na man taip gražu buvo, ji tokia mžutė wub.gif

Žodžiu, baigėsi pirma mūsų savaitė su miegu darželyje - tai I šįryt pažadėjau, kad visiems rytoj bus išeiginė (ji taip supranta savaitgalius lotuliukas.gif ) - tai pažaisim wub.gif Kažkaip taip greit užaugo per tuos metus, kol aš dirbu wub.gif
Atsakyti
[quote=Žvačka,2012 09 21, 10:15]Zarza> jo, taviškė pati mažiausia  biggrin.gif  Ir pakvietė iš jūsų grupės vaikučius pašokt rugsėjo 1-mąją, L nepaėmė, tai ji atsistojus už visų vaikučių taip gražiai šoko, visus judesiukus mokėjo  wub.gif  Ir vis kažkokią mergaitę už rankos bandė paimt, kai reikėjo rateliu apsisukt  wub.gif  Na man taip gražu buvo, ji tokia mžutė  wub.gif

Kuri darzeli I lanko, taip supratau ta pati? Pas kuria aukletoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarza: 21 rugsėjo 2012 - 10:58
QUOTE(zarza @ 2012 09 21, 10:57)

Kuri darzeli I lanko, taip supratau ta pati? Pas kuria aukletoja?

Agha, tik nuo rugsėjo pradėjom tą patį lankyti - visi vaikai 2009 gimimo grupėj, grupė "Laivelis", auklėtojos Irena ir Elena smile.gif Tai I labai Irena patinka smile.gif
Atsakyti
nu va ir Zarza atsirado bigsmile.gif dar gal ir Gyvenimas sugris g.gif
Mums ryt pirma diena i darziuka,o siandien sloga islindo doh.gif visa laika tokia sveika buvo,o se tau kaip tycia...bet jei nebus tempos-eisim ir su snargliu irnesakyk.gif Jaudinuosi,kaip pati eiciau biggrin.gif Idomu kaip seksis jai ten g.gif
brrr kokia diena,lyja be perstojo,salta.... unsure.gif sedim prisirenge ir rankas gelia...
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2012 09 23, 21:06)
nu va ir Zarza atsirado bigsmile.gif dar gal ir Gyvenimas sugris g.gif
Mums ryt pirma diena i darziuka,o siandien sloga islindo doh.gif visa laika tokia sveika buvo,o se tau kaip tycia...bet jei nebus tempos-eisim ir su snargliu  irnesakyk.gif Jaudinuosi,kaip pati eiciau biggrin.gif Idomu kaip seksis jai ten g.gif
brrr kokia diena,lyja be perstojo,salta.... unsure.gif sedim prisirenge ir rankas gelia...

Svarbiausia per ilgai neuztempti atsisveikinimo, ir neparodyti vaikui, kad pati susigraudinai. Tada ir tau ir vaikui bus lengviau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvačka @ 2012 09 21, 13:21)
Agha, tik nuo rugsėjo pradėjom tą patį lankyti - visi vaikai 2009 gimimo grupėj, grupė "Laivelis", auklėtojos Irena ir Elena smile.gif Tai I labai Irena patinka smile.gif

Ar pas jus papildomai rinko pinigų priemonėms ar kitoms reikmėms?
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2012 09 24, 12:44)
Svarbiausia per ilgai neuztempti atsisveikinimo, ir neparodyti vaikui, kad pati susigraudinai. Tada ir tau ir vaikui bus lengviau.  4u.gif
Papildyta:

Ar pas jus papildomai rinko pinigų priemonėms ar kitoms reikmėms?

Šiandien pirmas susirinkimas, tai pažiūrėsim ko ten norės ax.gif Šiaip gavom sąrašą ką nupirkt ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2012 09 24, 13:44)
Svarbiausia per ilgai neuztempti atsisveikinimo, ir neparodyti vaikui, kad pati susigraudinai. Tada ir tau ir vaikui bus lengviau.  4u.gif

su atsisveikinimu viskas ok,siandien net taip gavosi,kad neatsisveikinau,islekiau is vienos patalpos,o paskui ir uzrakino duris,atgal negalejau grizt biggrin.gif bet prabuvo mano vaikas tas 3 valandas,tokia pasimetusia pasiemiau,bet sake nori dar eit i darzeli,tai gal nieko,isivaziuosim.Tokiu su slogom puse gal,tai cia neisiskaito jokia liga,sake drasiai veskit ax.gif dar va uniforma ryt nupirksiu ir bus uniformuota mano darzelinuke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2012 09 24, 21:09)
su atsisveikinimu viskas ok,siandien net taip gavosi,kad neatsisveikinau,islekiau is vienos patalpos,o paskui ir uzrakino duris,atgal negalejau grizt biggrin.gif bet prabuvo mano vaikas tas 3 valandas,tokia pasimetusia pasiemiau,bet sake nori dar eit i darzeli,tai gal nieko,isivaziuosim.Tokiu su slogom puse gal,tai cia neisiskaito jokia liga,sake drasiai veskit ax.gif dar va uniforma ryt nupirksiu ir bus uniformuota mano darzelinuke rolleyes.gif

Labas 4u.gif

Uniformos darželiui? Kaip faina - visi vaikai vienodi ir visiems vienodai patogu thumbup.gif

Na ką - mūsų susirinkimas toks durnokas sakyčiau - kai kurios mamos kalbėjo "mano vaikas, mano vaikui" ir t.t. Tai svarbių klausimų kaip ir neišsprendėm, tik kad rinksim "fondą" - pirksim kilimą ir dar kažką ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ale žiūriu kilimas privalomas daigtas būna.. mes į U grupę pirkom irgi. Natūralu, ankstesni vaikai numindo, nusiusina gal biškį, žodžiu, naujas kilimas - geras pirkinys smile.gif

Pas M daržely linoleumas, su tokia mėlyna linija ratu, tik yra privyniota tokių medvilninių kilimėlių, ir, kai žaidžia jie ant grindų, pasitiesia juos, ir ten jau būna kiekvieno teritorija. Jei kitas vaikas nori ateiti žaisti pas draugą, turi paklausti "Ar galima?" Taip mokosi individualumo, mandagumo ir dalintis. Ant linijos būna rikiuotės, pasisveikina rytais, padainuoja, pasportuoja.

Galėtų jie nesirgt.. tai būtų rojus tie darželiai. Sirgimas feu.. bet bioleteniai tai man visai nieko biggrin.gif

A su uniformyte wub.gif wub.gif norėčiau, kad būtų uniforma nors U. Nes kiekvieną vakarą "Mam, ką rengtis?" doh.gif bet ko gi irgi nebegalima rengtis.. "Kaip aš atrodysiu" doh.gif Na gal gimnazijoje bus uniforma..
Atsakyti