Įkraunama...
Įkraunama...

***čia mūsų namai***

T su 3!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Sveikiname draugą su trim ir duodam penkis. Prisiminkime tą foto, kur abu.. vienam du mėn, kitam vienas smile.gif nereali wub.gif wub.gif Įdomu būtų sumest vėl abu draugus ant pilvų ir nufotkint smile.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif nerealiai atšventėm, diena buvo tokia pat kai jis gimė wub.gif

QUOTE(jurslan @ 2012 09 11, 18:38)
Sveikiname draugą su trim ir duodam penkis. Prisiminkime tą foto, kur abu.. vienam du mėn, kitam vienas smile.gif nereali  wub.gif  wub.gif Įdomu būtų sumest vėl abu draugus ant pilvų ir nufotkint smile.gif

ant pilvų biggrin.gif nebent po stalu su maškėm, kitaip tik vertikalioj padėty doh.gif lotuliukas.gif bet ta fotkė jo, nereali thumbup.gif
Atsakyti
Ram- liuks kad atsventet gerai thumbup.gif
Mes lankome darzeli be pietu miego dar - aukletoja sake, kad kita jau galesim palikt ax.gif Ir sake kad I nekolektyvine biggrin.gif Bet siryt be asaru, neskaitant patemptos lupos, pasiliko ax.gif
O siaip - nieko naujo g.gif
Atsakyti
Su tais daržais dar visko bus... bet aišku jeigu tik patempta lūpa, tai jau neblogai. Po truputį ta "nekolektyvinė" I adaptuosis ir duos džiazo biggrin.gif bet ta pradžia kokia sunki doh.gif ir vaikui ir tėvams.
Mano T irgi šią savaitę jau geriau, o tai atrodo kaip naujai atėjęs po visos vasaros pertraukos, kasryt laikosi už rankos ir nepaleidžia, aš tik ranką traukiu ir jau dūduoja mano meškis doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Vakar patempta lūpa, šiandien jau dūdos vos privažiavus darželį doh.gif O dar darbe puse kolegų virusuoti, o šeštadienį balius doh.gif Na, bet tikiuosi nepasigausim mes su I jo (3xtfu) ax.gif

Ir, kaip visada, neturiu ką apsirengti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus puikios naujienos thumbup.gif pagaliau gaunam vieta darziuke,katik suzinojau,nuo sekancios savaites startuosim pagaliau ir mes thumbup.gif Labai dziaugiuosi,A sake irgi nori i darziuka,o kaip ten seksis-matysim,visgi angliska aplinka bus rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip faina, frangi, džiaugiuosi.
Viskas bus gerai, pratinkitės pamažu, nebus streso. Šaunuolės jūs abi.
Atsakyti
Frangi> liuksas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kai apsipras, galėsi ir sau darbo normalaus ieškotis mirksiukas.gif Labai už jumi džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvačka @ 2012 09 19, 09:07)
Kai apsipras, galėsi ir sau darbo normalaus ieškotis mirksiukas.gif

cia tik 3 val i diena,tai i darba tik speciau nuvaziuot ir parvaziuot,padirbt nespeciau biggrin.gif Pilnai dienai labai brangu,o 3 val nemokamai gaunam rolleyes.gif
Uzpildziau dokumentus,gavom popietine grupe,kaip ir norejau thumbup.gif tai nereiks kol kas keist dienotvarkes,dar pabusim peledos biggrin.gif
Papildyta:
G su 3 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Geriukės G 3 Sveikinam!! clap.gif
Atsakyti
Frangi, superinės naujienos 4u.gif po truputį, po truputį, vis į priekį, žiūrėk, einat thumbup.gif ką veiksi per tas tris valandas? biggrin.gif

Aš išėjau į darbą. Viskas faina smile.gif

Žvačka, kas per balius? Dėl daržo nu ką, laikykitės, kada nors bus geriau.

G su trim birthday.gif
Atsakyti