Įkraunama...
Įkraunama...

***čia mūsų namai***

Bet tai kaip fenomenas.. per vasarą ta rutina kasdieninė taip išsitrina iš atminties smile.gif Kada keltis, kaip keltis, ką rengtis, ką valgyt, ką įdėt, ką įsidėt smile.gif

Antra diena daržely.. bandysiu, kai išeis į lauką, eit lauk ir aš iki miegučio..

Ryt jau būsim su pietų miegu. Kol kas kalba, kad jam daržely įdomu, kitą dieną eis.. nu matysim smile.gif Grupėje daug berniukų, kelios mergaitės. Vakar dar buvo dyyydelis balaganas, žiūrėsim, kaip toliau smile.gif
Atsakyti
Laba,

Mes tik normaliai lanjyt pradėsim nuo kitos savaitės ax.gif Jurslan> jūs į privatų, ania?

Ram> su močiute dar, kol pradės normaliai lankyt ax.gif

Kaip man liūdna, kad baigėsi vasara - taip dar norisi tos šilumos ir ilgų vakarų ax.gif
Atsakyti
aha, mes į privatų prie namų, neužsirašėm iš anksto ir vietų valstybiniuose nėr.. o ir valstybinio prie mūsų nėr realiai. Tas, kad nereikia jo vežti per visą miestą yra nerealu, kai U privežiojom tiek metų doh.gif

Vaikui mamos daržely nereikia.. prasėdėjau rūbinėj, tada išėjau namo, pasiimt knygos, grįžau su ta knyga, o jie jau aunasi, eina į lauką, tai pamojo man vėl, atia mol, einu suptis.. ir viskas... grįžau vėl namo smile.gif eisiu pusę pirmos pasiimt..

točnai pas mane bambagyslė nenudžiūvus.. kūdikis mano.. nereikia jam manęs.. kaip?? kodėl?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2012 09 04, 09:32)

točnai pas mane bambagyslė nenudžiūvus.. kūdikis mano.. nereikia jam manęs.. kaip?? kodėl??  biggrin.gif

Gal užmiršo nukirpt? lotuliukas.gif

Na aš tikiuosi mano mažė irgi bus tokia supratinga biggrin.gif

Greit gimtadieniai - kaip planuojat švęst>?
Atsakyti
paprastai jaučiu švęsim.. pasikviesim kelis draugus, tortą pjausim ir kambarius versim smile.gif

parsivedžiau visą emocionalų tokį, paguldžiau... sakė virktelėjo kelis kartus, bet tik todėl, kad kitas vaikas nedavė arba norėjo atimt žaislus, mamos nelabai pasigedo smile.gif tai ramiau jau man.. ryt vesimės į daržą kiškį, eisim su miegu..
Atsakyti
QUOTE(Ram164 @ 2012 09 03, 19:06)

Frangi, o tu ką nors dirbi dabar būdama su A?

Ram,dirbu,ir daug,aisku kiek A leidzia,nera pas mane nei iseiginiu,nei savaitgaliu doh.gif A del to baisiai nuskriausta,todel laukiu nesulaukiu kada mums ateis eile i darziuka,bent vaikas pasizmones...kitaip niekaip...maniau kad ta skunki pradzia jau praejo,bet va tuoj bus metai ir dar sviesos tunelio gale nematyt unsure.gif nu kaip nors...
Atsakyti
Metai, Frangi? Oho, laikas lekia. Te balioną, viskas susitvarkys smile.gif ...kada nors biggrin.gif suprantu, kad sunku, bet nelabai įsivaizduoju kaip atlaikai. Man stogas jau už jūrų marių būtų doh.gif

Jurslan tai net nicką pamiršau lotuliukas.gif oj man rimtai atminties spragos.
Šitą, bet faina, vaikai jau po daržus išsilaksto, mamoms kiek lengviau, rankos atsiriša. Svarbu sveiki būtų, visa kita va kaip greit... tvarkingai mažius pratinas thumbup.gif

Mes gimtadienį irgi kažkaip paprastai, užsakyta oranžinė mašina už penkis litukus, sakė jam tėtis ją nupirks, o mama tortą išrinks. Sesei pavesta svečius surinkti biggrin.gif žino vaikis ko nori, ot patinka man konkretūs vyrai wub.gif bet toks visai dar mano, mama wub.gif

Šian mano abu jau verkė darže, nuo pat ryto zyzimas, nenoriu darže miegot, kitas išvis nenori eit, o ir man anksti keltis, eina sau, kaip taip gyvent. Vakar vos šeimininkių nepamiršau, jau miegot buvau susiruošus biggrin.gif

Vien žo pasiilgau skyriuko mamų. Vaikų tik iš tolo norėč pažiūrėt lotuliukas.gif aciprašau.
Atsakyti
QUOTE(Ram164 @ 2012 09 04, 21:27)
Metai, Frangi? Oho, laikas lekia. Te balioną, viskas susitvarkys smile.gif ...kada nors biggrin.gif suprantu, kad sunku, bet nelabai įsivaizduoju kaip atlaikai. Man stogas jau už jūrų marių būtų doh.gif

jo,po menesio metai kaip mes cia,greitai,kai dar metai praeis turetu but geriau g.gif Laikausi,nes nu kaip kitaip,del A gi rolleyes.gif
Atsakyti
Labusiukas 4u.gif

Tai ką - atėjo ruduo rudenėlis ax.gif Ir ką veikti tokiu oru savaitgalį, a? Noriu į šiltus kraštus biggrin.gif
Atsakyti
mumi tai būsim su vaikais namie, viras turi kitų planų pas mus smile.gif
Atsakyti
o pas mus ora labai grazu pranesa savaitgaliui,vasariska rolleyes.gif tik man tai nelabai yra skirtumas ar savaitgalis ar eiline darbo diena biggrin.gif jokiu planu,jokiu pramogu irnesakyk.gif
Atsakyti
Svekinam T su 3 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau visas viras bigsmile.gif
Atsakyti