Bet tai kaip fenomenas.. per vasarą ta rutina kasdieninė taip išsitrina iš atminties Kada keltis, kaip keltis, ką rengtis, ką valgyt, ką įdėt, ką įsidėt
Antra diena daržely.. bandysiu, kai išeis į lauką, eit lauk ir aš iki miegučio..
Ryt jau būsim su pietų miegu. Kol kas kalba, kad jam daržely įdomu, kitą dieną eis.. nu matysim Grupėje daug berniukų, kelios mergaitės. Vakar dar buvo dyyydelis balaganas, žiūrėsim, kaip toliau
Laba,
Mes tik normaliai lanjyt pradėsim nuo kitos savaitės Jurslan> jūs į privatų, ania?
Ram> su močiute dar, kol pradės normaliai lankyt
Kaip man liūdna, kad baigėsi vasara - taip dar norisi tos šilumos ir ilgų vakarų
Mes tik normaliai lanjyt pradėsim nuo kitos savaitės Jurslan> jūs į privatų, ania?
Ram> su močiute dar, kol pradės normaliai lankyt
Kaip man liūdna, kad baigėsi vasara - taip dar norisi tos šilumos ir ilgų vakarų
aha, mes į privatų prie namų, neužsirašėm iš anksto ir vietų valstybiniuose nėr.. o ir valstybinio prie mūsų nėr realiai. Tas, kad nereikia jo vežti per visą miestą yra nerealu, kai U privežiojom tiek metų
Vaikui mamos daržely nereikia.. prasėdėjau rūbinėj, tada išėjau namo, pasiimt knygos, grįžau su ta knyga, o jie jau aunasi, eina į lauką, tai pamojo man vėl, atia mol, einu suptis.. ir viskas... grįžau vėl namo eisiu pusę pirmos pasiimt..
točnai pas mane bambagyslė nenudžiūvus.. kūdikis mano.. nereikia jam manęs.. kaip?? kodėl??
Vaikui mamos daržely nereikia.. prasėdėjau rūbinėj, tada išėjau namo, pasiimt knygos, grįžau su ta knyga, o jie jau aunasi, eina į lauką, tai pamojo man vėl, atia mol, einu suptis.. ir viskas... grįžau vėl namo eisiu pusę pirmos pasiimt..
točnai pas mane bambagyslė nenudžiūvus.. kūdikis mano.. nereikia jam manęs.. kaip?? kodėl??
QUOTE(jurslan @ 2012 09 04, 09:32)
Gal užmiršo nukirpt?
Na aš tikiuosi mano mažė irgi bus tokia supratinga
Greit gimtadieniai - kaip planuojat švęst>?
paprastai jaučiu švęsim.. pasikviesim kelis draugus, tortą pjausim ir kambarius versim
parsivedžiau visą emocionalų tokį, paguldžiau... sakė virktelėjo kelis kartus, bet tik todėl, kad kitas vaikas nedavė arba norėjo atimt žaislus, mamos nelabai pasigedo tai ramiau jau man.. ryt vesimės į daržą kiškį, eisim su miegu..
parsivedžiau visą emocionalų tokį, paguldžiau... sakė virktelėjo kelis kartus, bet tik todėl, kad kitas vaikas nedavė arba norėjo atimt žaislus, mamos nelabai pasigedo tai ramiau jau man.. ryt vesimės į daržą kiškį, eisim su miegu..
QUOTE(Ram164 @ 2012 09 03, 19:06)
Ram,dirbu,ir daug,aisku kiek A leidzia,nera pas mane nei iseiginiu,nei savaitgaliu A del to baisiai nuskriausta,todel laukiu nesulaukiu kada mums ateis eile i darziuka,bent vaikas pasizmones...kitaip niekaip...maniau kad ta skunki pradzia jau praejo,bet va tuoj bus metai ir dar sviesos tunelio gale nematyt nu kaip nors...
Metai, Frangi? Oho, laikas lekia. Te balioną, viskas susitvarkys ...kada nors suprantu, kad sunku, bet nelabai įsivaizduoju kaip atlaikai. Man stogas jau už jūrų marių būtų
Jurslan tai net nicką pamiršau oj man rimtai atminties spragos.
Šitą, bet faina, vaikai jau po daržus išsilaksto, mamoms kiek lengviau, rankos atsiriša. Svarbu sveiki būtų, visa kita va kaip greit... tvarkingai mažius pratinas
Mes gimtadienį irgi kažkaip paprastai, užsakyta oranžinė mašina už penkis litukus, sakė jam tėtis ją nupirks, o mama tortą išrinks. Sesei pavesta svečius surinkti žino vaikis ko nori, ot patinka man konkretūs vyrai bet toks visai dar mano, mama
Šian mano abu jau verkė darže, nuo pat ryto zyzimas, nenoriu darže miegot, kitas išvis nenori eit, o ir man anksti keltis, eina sau, kaip taip gyvent. Vakar vos šeimininkių nepamiršau, jau miegot buvau susiruošus
Vien žo pasiilgau skyriuko mamų. Vaikų tik iš tolo norėč pažiūrėt aciprašau.
Jurslan tai net nicką pamiršau oj man rimtai atminties spragos.
Šitą, bet faina, vaikai jau po daržus išsilaksto, mamoms kiek lengviau, rankos atsiriša. Svarbu sveiki būtų, visa kita va kaip greit... tvarkingai mažius pratinas
Mes gimtadienį irgi kažkaip paprastai, užsakyta oranžinė mašina už penkis litukus, sakė jam tėtis ją nupirks, o mama tortą išrinks. Sesei pavesta svečius surinkti žino vaikis ko nori, ot patinka man konkretūs vyrai bet toks visai dar mano, mama
Šian mano abu jau verkė darže, nuo pat ryto zyzimas, nenoriu darže miegot, kitas išvis nenori eit, o ir man anksti keltis, eina sau, kaip taip gyvent. Vakar vos šeimininkių nepamiršau, jau miegot buvau susiruošus
Vien žo pasiilgau skyriuko mamų. Vaikų tik iš tolo norėč pažiūrėt aciprašau.
QUOTE(Ram164 @ 2012 09 04, 21:27)
Metai, Frangi? Oho, laikas lekia. Te balioną, viskas susitvarkys ...kada nors suprantu, kad sunku, bet nelabai įsivaizduoju kaip atlaikai. Man stogas jau už jūrų marių būtų
jo,po menesio metai kaip mes cia,greitai,kai dar metai praeis turetu but geriau Laikausi,nes nu kaip kitaip,del A gi
Labusiukas
Tai ką - atėjo ruduo rudenėlis Ir ką veikti tokiu oru savaitgalį, a? Noriu į šiltus kraštus
Tai ką - atėjo ruduo rudenėlis Ir ką veikti tokiu oru savaitgalį, a? Noriu į šiltus kraštus
mumi tai būsim su vaikais namie, viras turi kitų planų pas mus
o pas mus ora labai grazu pranesa savaitgaliui,vasariska tik man tai nelabai yra skirtumas ar savaitgalis ar eiline darbo diena jokiu planu,jokiu pramogu
Svekinam T su 3 Jau visas viras