Įkraunama...
Įkraunama...

***čia mūsų namai***

QUOTE(jurslan @ 2012 07 29, 22:39)
Labas,

Geriukė pagimdžiusi jau turbūt  unsure.gif
Parašyk, jei dar skaitai, kaip ten kas//
Nieks daugiau veikų neplanuojat? smile.gif

Karšta biškį.. vaikai pas mamą, auklę paleidom.. laukia darželis nuo rugsėjo smile.gif
Liepos trim pirmą važiuojam į Kauną, Stingo pažiūrėt, za odno atšvęsim trylika metų smile.gif

Kų veikiate vasarą??

Acha,Geriuke pagimde jau thumbup.gif SVEIKININMAI su dukryte!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As vaiku neplanuoju biggrin.gif

Su 13,Jurslan!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vasara tai cia pas jus tik,pas mus jos nerasta lens.gif tiesa buvo gal 3 dienos gan siltos,bet man tai mazoka tokios vasaros ax.gif
A irgi i darziuka eis,tik nezinau kada musu eile ateis,laukiam,labai noreciau nuo rugsejo g.gif cia tik 3 valandom i diena,siaip aukle turim,kartais pas ja pabuna,sekasi puikiai be mamos,manau ir darzely viskas bus ok,labai norisi jai bendravimo,vaiku,zmoniu,atsibodo jau mama 24 val per para biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif as savo tema pameciau cia kartais ne pavasarinukai? blush2.gif
Atsakyti
Labas, ciocytes biggrin.gif

Mes dar atostogaujam - pirmadieni jau darban ax.gif Buvom savaite Palangoj, labai liuks orai pasitaike, tai šauniai pasibuvom smile.gif Ieva nuo rugsejo eis į darzeli, tikiuosi viskas bus ok ax.gif
Dabar gi mūsų mažoji yra princese - ateina viena diena ir sako "kokia gi aš princese be karūnos?" , tai nupirkau karuna - dabar visa laiminga, net į parde eina su karuna lotuliukas.gif
Siaip kalba jau gerai - ištaria visas raides, tai labai daug mums papasakoja, kartais gali mirt juoku bigsmile.gif

Tai tiek (atsiprasau kad rašau labai neaiskiai, bet mano kompas kartais automatiskai įkiša lietuviškas raides, nors siaip perjungti neina) ax.gif

Atsakyti
QUOTE(meeska:) @ 2012 08 10, 12:41)
doh.gif as savo tema pameciau cia kartais ne pavasarinukai? blush2.gif

ne pavasarinukai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvačka @ 2012 08 10, 14:26)
Labas, ciocytes biggrin.gif

Mes dar atostogaujam - pirmadieni jau darban  ax.gif  Buvom savaite Palangoj, labai liuks orai pasitaike, tai šauniai pasibuvom smile.gif Ieva nuo rugsejo eis į darzeli, tikiuosi viskas bus ok  ax.gif
Dabar gi mūsų mažoji yra princese - ateina viena diena ir sako "kokia gi aš princese be karūnos?" , tai nupirkau karuna - dabar visa laiminga, net į parde eina su karuna  lotuliukas.gif
Siaip kalba jau gerai - ištaria visas raides, tai labai daug mums papasakoja, kartais gali mirt juoku  bigsmile.gif

Tai tiek (atsiprasau kad rašau labai neaiskiai, bet mano kompas kartais automatiskai įkiša lietuviškas raides, nors siaip perjungti neina)  ax.gif

smagu atostogos,pamirsau ka tas reiskia ir nezinia kada prisiminsiu ax.gif
Saunuole I,pirmune drinks_cheers.gif A palyginus neaiskiai kalba,as suprantu viska,bet kitiems vertejo reik,leliukiskas pas mus dar zodynelis rolleyes.gif
pagaliau turim vel kelias dienas vasaros thumbup.gif
Atsakyti
I su 3 bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2012 08 15, 12:20)
I su 3  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gal A su 3? lotuliukas.gif

Jungiuosi prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvačka @ 2012 08 16, 15:22)
Gal A su 3?  lotuliukas.gif

Jungiuosi prie sveikinimų  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai aišku A biggrin.gif kaip čia tą I parašiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekui uz sveikinimus 4u.gif Tiesa sakant nesventem dar,sestadieni tortas bus,t.y. rytoj.
Bet greitai 3 metai prabego ane? g.gif Man kazkaip taip ir like atminty kaip mes visos su pilvais susitikdavom wub.gif kaip vakar wub.gif
Mes su A tokios keliauninkes,kad kiekviena gimtadieni svenciam vis kitoj vietoj,net ne vietoj,kitam mieste ar net kitoj saly biggrin.gif kazin kur sekantis bus g.gif biggrin.gif Aisku labai noreciau kad ne dabartiniuose namuose g.gif kur nors padoriau ir su geresnem nuotaikom rolleyes.gif
Atsakyti
O jeeeeeeeeeeeeeee kiek praleidau doh.gif čia tikrai aš ta, kuri išėjo ir pamiršo kelią namo. siaubas koks tai. vis pagalvoju apie kiekvieną, bet kad į skyrelį užeit, net minčių nėr, visai iš galvos iškrito kad toks daiktas kaip sm yra.

Tai A tikrai jau su TRIM 4u.gif

Mes namo pargrįžom iš sodybos, visą vasarą ten pragyvenom. Neno miesto, T su S neno daržo nei mokyklų. Sakė gyvens kaime.
Kur fotkes kelti neprisimenu, nei pin'ų nei puk'ų. O ir fotkių nežinau iš kur gaut.
T kalba, dainuoja, šoka, driežus su varlėm mašinom vežioja ir plaukioja ežere kaip žuvis. Bet tie klausimai kodėl jau mane pribaigė vidurvasarį. Pats paklaustas kodėl, atsako: dėl to. Va taip va.

Gyvenime, nudžiuginai dėl dukros. Šaunuolė mergaitė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ram164 @ 2012 08 30, 14:48)
Tai A tikrai jau su TRIM 4u.gif 

Mes namo pargrįžom iš sodybos, visą vasarą ten pragyvenom. Neno miesto, T su S neno daržo nei mokyklų. Sakė gyvens kaime.
Kur fotkes kelti neprisimenu, nei pin'ų nei puk'ų. O ir fotkių nežinau iš kur gaut.
T kalba, dainuoja, šoka, driežus su varlėm mašinom vežioja ir plaukioja ežere kaip žuvis. Bet tie klausimai kodėl jau mane pribaigė vidurvasarį. Pats paklaustas kodėl, atsako: dėl to. Va taip va.

Gyvenime, nudžiuginai dėl dukros. Šaunuolė mergaitė thumbup.gif

dekui 4u.gif

nu va,paklydele atsirado,dabar dar Zarzos reik sulaukt ir Gyvenimo,Geriuke matyt irgi pamirsus kelia i skyreli g.gif
greit pareinat namo visos triniti.gif biggrin.gif
tai ka,vasara baigesi jau verysad.gif pas mus jos beveik nebuvo unsure.gif as kaip buvau visa balta,taip ir likau,saules nemacius biggrin.gif Su atrejanciu rudeneliu 4u.gif
Atsakyti
Labas miargai,

Buvom šiandien darželyje - pabuvom 2 val, o man nuo triukšmo galva jau šaibom ėjo, kaip ten auklėtojos išbūna doh.gif
I kažkaip normaliai, apžiūrėjo žaislus, knygeles, išeinant vieims atia parodė ir pasakė kad ateis kitą kartą. Eisim mes nuo 09,10 jau pilnai (jeigu koks snarglys neišlys, nes daug ten su slogom vaikučių) ax.gif
O aš negalėjau beveik visą naktį užmigt, kaip jaudinausi blush2.gif Bet, tikiuosi, viskas bus ok ax.gif

Ir greit jau 3 metai doh.gif O paskui šokiai, bernai ir t.t. doh.gif lotuliukas.gif

Ką jūs?

Tiesa, darželyje mačiau Zarzos L, ji kitoj grupėj, tai gal kada sutiksiu ją vakare, pakalbinsiu kad grįžtų į šeimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, ir mes jau šian darže buvom, abu naujose grupėse. Tai man ne T verkė, bet S smile.gif kažkaip keistai, bet jai sakė su mama geriau, nu kur gi ne.

Ech ta vasara, nereali buvo wub.gif net kardelių turiu savo išaugintų, bet nedrįsau dovanot, gaila buvo blush2.gif

O kas, Žvačka, dabar su I?

Frangi, o tu ką nors dirbi dabar būdama su A?
Atsakyti