Įkraunama...
Įkraunama...

***čia mūsų namai***

QUOTE(jurslan @ 2012 04 13, 07:11)
bigsmile.gif  thumbup.gif
tai prašom plačiau apie tą gražų gyvenimą.. gali metaforom.. kaip pvz. "drugeliai pilve".. mes suprasim smile.gif

viesoj erdvej nesinori plestis ax.gif tiek,kad grazus tas gyvenimas visgi,idomus,mielas,malonus..pavasaris ir t.t. wub.gif
Atsakyti
Na liuks Frangi 4u.gif

O pas mus ne tik kad 3 metų krizė, bet dar ir ėjimo į darželį doh.gif Ech, iš vienos pusės kokie jau dideli mūsų vaikai, iš kitos - na dar tokie lialiai - nesupranta dar kad yra kažkas, ką "reikia"...

O aš jau laukiu atostogų, ir išvis, noriu nedirbt bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2012 04 11, 22:18)
Tik man tai gėda .. negaliu gyvenimui į akis žiūrėt.. dėl tos suknelės.
Gal, gyvenime, brūkštelk į až adresą vėl, paštu išsisiųsiu registruotu, nes jau tikrai sarmatų sarmata..

Darom meetą, nereiks paštu siųsti.

QUOTE(Žvačka @ 2012 04 16, 10:18)
O pas mus ne tik kad 3 metų krizė, bet dar ir ėjimo į darželį  doh.gif  Ech, iš vienos pusės kokie jau dideli mūsų vaikai, iš kitos - na dar tokie lialiai - nesupranta dar kad yra kažkas, ką "reikia"...

Man pačiai taip atsibodo žodis reikia.Ir norisi, kad vaikai kol kas pasinaudotų laisve, kol gali.

Mano dukra įstojo į licėjų.Labai labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(gyvenimebunavisko @ 2012 06 02, 17:31)
Mano dukra įstojo į licėjų.Labai labai džiaugiuosi.

thumbup.gif sveikinimai 4u.gif

Kas cia nutiko,visai mires skyrelis unsure.gif
Prasom bent vaikus parodykit g.gif nes uzauge jauciu neatpazistamai biggrin.gif atgaivinam musu albumeli mirksiukas.gif As jau ax.gif
Atsakyti
ir aš jau smile.gif

gyvenime, džiaugiuosi už tave ir tavo dukrą.
Manoji pirmūnė.. pabaigė su trim devintukais, kiti dešimtukai.. irgi faina smile.gif

o mažas auga.. kalba sem vosem, bet kiekvienąkart daugiau.
ožio turi nemažai, visiems nurodinėja, kas ką turi daryt smile.gif

Aistė kokia wub.gif wub.gif kaip jai ten? kaip kalba? angliškai mokosi??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurslan: 04 birželio 2012 - 18:59

Ačiū už sveikinimus.

N vis daugiau ir daugiau kalba kiekvieną dieną.Žodžius taria aiškiai: bėgu, mušu,šaukštas.Aišku, kol kas žodynas nedidelis.

Svajoju apie atostogas, labai noriu išvažiuoti atostogauti iš Lietuvos.

Jurslan, gera, kai vaikams sekasi mokytis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2012 06 04, 19:49)
ir aš jau smile.gif

gyvenime, džiaugiuosi už tave ir tavo dukrą.
Manoji pirmūnė.. pabaigė su trim devintukais, kiti dešimtukai.. irgi faina smile.gif

Aistė kokia  wub.gif  wub.gif  kaip jai ten? kaip kalba? angliškai mokosi??

M man toks kaip buvo wub.gif tik dideja,bet dar pazinciau tikrai biggrin.gif

U saunuole 4u.gif thumbup.gif

A viskas gerai,mokosi angliskai,moka kokia 15 zodeliu jau,kuriuos pasakius lietuviskai-isvercia i anglu,o atkartoja daug daugiau,panaudoja juos reikiamai.Nors pas mus ir lietuviu kalba dar tokia pusetina,kalba nemazai,bet kai kurie zodeliai neaiskus,nors as suprantu viska.Auga kaip ir anksciau,vos atkeliu,ugis 106,nesiojam 4-5 m drabuzius biggrin.gif basutes 10 dydzio,tai net nepatiketum,kai ji pasako kad jai DIU metai biggrin.gif turim parka salia,pilna voveryciu,tai smagus uzsiemimas su joms lakstyt,labai myli medzius wub.gif isbuciuoja juos biggrin.gif ir paniskai bijo musiu,uodu,drugeliu,biciu ir visu kitu kas skraido doh.gif Miesto vaikas biggrin.gif Reiks dairytis neuzilgo darziuko,jei gausim kelias nemokamas valandas-pasipratinsim kaip bendraut su vaikais,nes dabar gi tik abi,visur ir visada.
Atsakyti
JURSLAN su GIMTADIENIU!!! 4u.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif 4u.gif
Atsakyti
Su GIMTADIENIU,Zvacka!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
A kur visos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvačka @ 2012 07 24, 16:37)
A kur visos?  g.gif

issilakste ir pamirso kelia namo matyt g.gif
Atsakyti
Labas,

Geriukė pagimdžiusi jau turbūt unsure.gif
Parašyk, jei dar skaitai, kaip ten kas//

Nieks daugiau veikų neplanuojat? smile.gif

Karšta biškį.. vaikai pas mamą, auklę paleidom.. laukia darželis nuo rugsėjo smile.gif
Liepos trim pirmą važiuojam į Kauną, Stingo pažiūrėt, za odno atšvęsim trylika metų smile.gif

Kų veikiate vasarą??
Atsakyti