Įkraunama...
Įkraunama...

***čia mūsų namai***

QUOTE(zarza @ 2012 02 23, 19:25)
Sveikos, kovoju su L krize. Jau visa savaite vakarais vaikas be priezasties graudinasi ir verkia.

gal pasikeitė kažkas na mie ar darže?
Atsakyti
bet kaip apmires musu skyrelis g.gif
pas mus beveik pavasaris jau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
su pavasariu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kad atkustu skyrelis reikia sviezio kraujo wink.gif
Atrodo L dar ne krize, tiesiog darzely nemiegodavo pietu, todėl pikta budavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarza: 04 kovo 2012 - 21:42
Dėkoju visoms už sveikinimus su N gimtadieniu.Jau didelis vyras, ypač paaugo, kai pradėjau dirbti.

QUOTE(Ram164 @ 2012 01 17, 21:30)

Tomas mano babytę vadina bibyte. Ir daryk ką nori kai jis ją kviečia balsu lotuliukas.gif  doh.gif

N mylimiausias žodis ****. Juo vadina daug ką. biggrin.gif pvz.obuolį.
QUOTE(frangi @ 2012 01 20, 21:44)
apie save gal labai nesiplesiu,nes knyga galeciau parasyt jau is savo naujo gyvenimo doh.gif  bet nu kaip nors,viskas bus gerai

Labai norėčiau tą knygą perskaityti. 4u.gif

QUOTE(Žvačka @ 2012 01 23, 11:20)

Kaip kitos?

Labai daug dirbu kiekvieną dieną, todėl laisvo laiko nelieka, net televizoriaus nežiūriu.

QUOTE(zarza @ 2012 03 04, 23:41)

Atrodo L dar ne krize, tiesiog darzely nemiegodavo pietu, todėl pikta budavo smile.gif

Ką ji veikdavo, kai nemiegodavo?
Atsakyti

Šiandien buvome miške, dar daug sniego, bet jau prisirinkome žibučių.
Atsakyti
Labas,nagi atgaivinkit skyreli,nes mums temos ziuriu visiems metams uztenka su tokiais tempais biggrin.gif
nors as laiko sm sedet kaip ir neturiu,bet retkarciais uzsuku ax.gif
gyvenam neblogai sakyciau,ryt bandysim su A kiausinius margint,turetu but idomu rolleyes.gif kiek ji man numargins-tiek uzteks,nes ji ju nevalgo,tai kiek man vienai tereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2012 04 06, 23:42)
Labas,nagi atgaivinkit skyreli,nes mums temos ziuriu visiems metams uztenka su tokiais tempais biggrin.gif
nors as laiko sm sedet kaip ir neturiu,bet retkarciais uzsuku ax.gif
gyvenam neblogai sakyciau,ryt bandysim su A kiausinius margint,turetu but idomu  rolleyes.gif kiek ji man numargins-tiek uzteks,nes ji ju nevalgo,tai kiek man vienai tereikia ax.gif

N labai mėgsta kiaušinių baltymus, trynių nevalgo.Trynį išima ir palieka lėkštėje.

Visas su Šv.Velykom, sveikatos, laimės. džiaugsmo.[COLOR=red]
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Su praėjusiom 4u.gif

Jooo, kažkaip numiro šitas skyriukas smile.gif Miargai, keliamės biggrin.gif
Atsakyti
nu davai, keliamės smile.gif

Tik man tai gėda .. negaliu gyvenimui į akis žiūrėt.. dėl tos suknelės.
Gal, gyvenime, brūkštelk į až adresą vėl, paštu išsisiųsiu registruotu, nes jau tikrai sarmatų sarmata..

Tai kaip vaikai? trys metai nia? smile.gif ta prasme.. krizės visokios smile.gif

Frangi, kaip tau ten? ką veiki? pinigų prasimanai? Gal koks kaimynėlis neblogas užsuka ant kavos?? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2012 04 11, 21:18)

Tai kaip vaikai? trys metai nia? smile.gif ta prasme.. krizės visokios smile.gif

Frangi, kaip tau ten? ką veiki? pinigų prasimanai? Gal koks kaimynėlis neblogas užsuka ant kavos??  rolleyes.gif

jo jo,krizes lanko ir dienom ir naktim mus biggrin.gif

As neblogai,gyvenu,isgyvenu,sunkokai dar,bet bus geriau mirksiukas.gif
ui,su kaimynais neprasidedu schmoll.gif bet gyvenimas yra grazus wub.gif ax.gif

Su praejusiom sv.Velykom visas!!! 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif
tai prašom plačiau apie tą gražų gyvenimą.. gali metaforom.. kaip pvz. "drugeliai pilve".. mes suprasim smile.gif
Atsakyti