Mes tėveliams padėką sakėme pirmą dieną iš karto po šeimos židinio uždegimo. Po padėkos visi sudainavom jiems Ilgiausių metų.
man atrodo,kad patis nuosirdziausi zodziai,tai zodziai pasakyti is sirdies.
QUOTE(della @ 2005 09 26, 14:22)
man atrodo,kad patis nuosirdziausi zodziai,tai zodziai pasakyti is sirdies.
Pritariu! Mes jokiu specialiu zodziu neieskojom, tiesiog is sirdies padekojom ir padovanojom po tokia grazia zvakide su zvake...
QUOTE(Amade @ 2005 09 15, 11:17)
Tiesiog negaliu saves prievartaut sakyt eilerasti ar zodzius tam, kad gimine paklausytu Tevai juk zino, kokie brangus yra, nes as graziausius zodzius pasakau ne prie auditorijos. Man paroda nepatinka, nesvarbu net jei ir "reikia". Ir is kur as tokia atsiradau? bet tikrai... as nemoku nuosirdziai artimiems zmones per baliu eilerasciu sakyt, nors kuola ant galvos kalk.
pritariu 100 proc., as esu lygiai tokia pati.
geriau jau pora sakiniu siaip, 'nuo dusios', ir taip puse baliauninku apsiverkia
cia forume buvau radusi tokius super zodzius kad teveliai kaip svyturiai visa gyvenima gelbsti nepaklysti, tik beda ta kad svyturiu neradome niekur... kazkokia nesamone gavosi o galu gale tai pravirkdem visus trim taikliais ir nuosirdziais sakiniais, kokie jie musm brangus ir mieli
as jau dabar pagalvojus apie tai susigraudinu.. hmmm.. reiks gnyptis i delna, kad neapsiverkciau.
mes tai zadame teveliams, o tuo paciu ir vienas kitam sudainuoti daina.. kad ir teveliai prisimintu jaunas dienas, ju draugystes pradzia (Meile)
va tik reikia su muzikantu dar susikalbeti ir susirepetuoti kai grisim. manau, kad turetu visai gerai gautis - jaunuju duetas ir sokantys tevai
mes tai zadame teveliams, o tuo paciu ir vienas kitam sudainuoti daina.. kad ir teveliai prisimintu jaunas dienas, ju draugystes pradzia (Meile)
va tik reikia su muzikantu dar susikalbeti ir susirepetuoti kai grisim. manau, kad turetu visai gerai gautis - jaunuju duetas ir sokantys tevai
QUOTE(Alaina @ 2005 11 24, 19:17)
as jau dabar pagalvojus apie tai susigraudinu.. hmmm.. reiks gnyptis i delna, kad neapsiverkciau.
idomiai jus cia...gerai kad dainuot mokat ir megstat!
mes tai jauciu pasakysime aciu is sirdies paprastai teveliams ir sveciams. kazkaip su tom eilem...man tai
Graziu padekos zodziu jus cia priraset...jau kelias savaites suku galva kokius zodelius pasakyti teveliams...cia radau daug minciu...
As galvoju padekoti tevams uzsakyti kokia grazia daina apie tevus, pasokdinti vienus paskui kitus tevus...manau bus grazu
As galvoju padekoti tevams uzsakyti kokia grazia daina apie tevus, pasokdinti vienus paskui kitus tevus...manau bus grazu
As tai turbut pati susikursiu ka... nelabai man sablonai patinka...
tik turiu kitokia problema... mano tetis man nebuvo labai geras, ir mano tevai issikyre, bet as kadangi nemoku pykti, tai vistiek ji labai myliu, bet dekoti uz tai uz ka jus dekojat, tai negaliu, nes kaip pasityciojimas butu...
ka daryti?
tik turiu kitokia problema... mano tetis man nebuvo labai geras, ir mano tevai issikyre, bet as kadangi nemoku pykti, tai vistiek ji labai myliu, bet dekoti uz tai uz ka jus dekojat, tai negaliu, nes kaip pasityciojimas butu...
ka daryti?
gal kas mamai turi žodžius tokius kurie griebtu už širdies taip kad norėtųsi iš anksto visoms ačiū