Mes kaip dalyvavom vestuvėse piršliais tai tikrai jokių padėkos žodžių nesakė. Gal blogi buvom Bet po to vistiek visi kalbėjo, kad piršliai buvo labai klasiški, va pasigyriau Ir vestuvėmis visi buvo patenkinti.
mes piršliams kalbų nesakėm, bet padovanojom alaus boklalą piršlio, pilną saldainių, ir piršlienei medaus statiniukę molinę, ar saldainė ten žodžiu už saldų leižuvėlį, kuris mus suvedė, ir taip pat pilną saldžių saldainiukų, tik jie be poperėlių, na iš rūtos parduotuvės.
Jau tik beskaitydama padėkos žodžius kyla noras apsižliumbti, o tai jau per vestuves bus
Kažkaip reiks suktis be tų graudenimų, gal tikrai piršlienė perskaitytu, . nes tik surašyt ant atviruko ir įteikt sudovanėle,, gal ir nelabai kaip?
Kažkaip reiks suktis be tų graudenimų, gal tikrai piršlienė perskaitytu, . nes tik surašyt ant atviruko ir įteikt sudovanėle,, gal ir nelabai kaip?
O dėl piršlių tai reiks su jais pačiais tartis, kad ir jie per daug nesišvaistytų, ir kad apseisim be dovanų vieni kitiems
Nu nemegstu aš tų visų oficialių sveikimų
Nu nemegstu aš tų visų oficialių sveikimų
O čia tokia tradicija vestuvėse padėkas sakyti, ar čia jūs visos iš didelio noro taip ruošiatės daryt? Man tai kažkaip nė truputėlio nesinori kam nors dėkoti, o šiaip vestuves darysim su visom lietuviškom tradicijom (kiek tik pavyks man jų sužinoti)... Tai susirūpinau dabar. Reik dėkot, ar nereik?
QUOTE(Indrutėlė @ 2005 06 29, 13:50)
O čia tokia tradicija vestuvėse padėkas sakyti, ar čia jūs visos iš didelio noro taip ruošiatės daryt? Man tai kažkaip nė truputėlio nesinori kam nors dėkoti, o šiaip vestuves darysim su visom lietuviškom tradicijom (kiek tik pavyks man jų sužinoti)... Tai susirūpinau dabar. Reik dėkot, ar nereik?
Pagal tradicijas - reik. Ta prasme, kad visi to tikėsis. Atvažiuos pas tave pulkas, jaunikis, visi išstos ir jūs tėveliams padėkosit. Kuo graudulingiau Tipo, "tėveli sengalvėli, motule mieliausia, dėkoju jums, kad mane išleidot į šį platų pasaulį, dėkoju jums, tėveli motinėle, už ilgas nemigo naktis prie mano lopšio, kad išmokėt žengti pirmuosius žingsnius ir tarti pirmaji zodi, ir kad jusu tvirtos rankos lydėjo man į pirmą klasę, už tai, kad slaugėt mane ligos patale ir atsakydavot į mano vaikišką juoką, kad dovanojot man laimingą ir šviesią vaikystę ir išleidot į suaugusių gyvenimo kelią, esu taip dėkinga, kad abasratsia, už ką ir išgerkim, kur servetėlės, apsiblioviau, ****"
Ogo, jau dabar skaitant musu POETES zodelius asaros akyse kaupiasi, o kas butu per vestuves. As gi labai zliumbaila esu. Vaje...
[quote=Smurka,2004 06 29, 21:30]
Štai ir aš, tėveli, ta pati tava maža dukrytė,
Šiandien jau užaugus ir pasidabinus nuometu baltu....
Nu, smurka, tu tikrai malacius
Štai ir aš, tėveli, ta pati tava maža dukrytė,
Šiandien jau užaugus ir pasidabinus nuometu baltu....
Nu, smurka, tu tikrai malacius