Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodžiai tėveliams

QUOTE(_noraa_ @ 2010 06 14, 21:59)
sveikos.o tai kokias cia eiles parinkti kai jaunosios patevis bus,o ne tetis,tarpkitko ir jaunojo ta pati situacija...kaip cia ka sakyt,nes ir su tais pateviais nelabai artimi jie.ka daryti?patarkit prasau unsure.gif

deja, pas mus ir panaši situacija. Kol kas galvojam dėkoti tik mamoms (MB mama vieniša), nes manęs patėvis ir neaugino, susituokė mama prieš pusė metų su juo...Tačiau, vestuvėse dalyvaus ir mano tėvas, o su juo santykiai normalūs, bet nejaučiu, kad galėčiau kažką gražaus pasakyti. Ta prasme, nemanau, kad jis to nusipelnė, bet...jei dėkojam mamoms, kaip tėvui nedėkoti... Gal iš viso nedėkoti niekam ir rami galva bus???...
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
gal kas turi tėvelių žodžių dukrai bet tokių kur sakant žodžius ir dar kokį daiktą įteikiant vis

Pvz.: ."... išlydėdami tave į naują gyvenimą norim dovanoti šią simbolinę kraičio skrynelę, į kurią sudėjom tai, kas taps tavo gyvenimo kelrodžių.
Štai svarstyklės. Tai motinystės simbolis - ne vieną nemigo naktį teks praleisti ties kūdikio lovelę .... ir t.t.
o juosta. Tai kelio simbolis ..... "

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanli: 02 liepos 2010 - 20:32
QUOTE(astarte12 @ 2010 06 18, 12:36)
deja, pas mus ir panaši situacija. Kol kas galvojam dėkoti tik mamoms (MB mama vieniša), nes manęs patėvis ir neaugino, susituokė mama prieš pusė metų su juo...Tačiau, vestuvėse dalyvaus ir mano tėvas, o su juo santykiai normalūs, bet nejaučiu, kad galėčiau kažką gražaus pasakyti. Ta prasme, nemanau, kad jis to nusipelnė, bet...jei dėkojam mamoms, kaip tėvui nedėkoti... Gal iš viso nedėkoti niekam ir rami galva bus???...

Vis tiek gražu būt padėkoti.Ypač mamai.
Tokiu atveju tėčiui gal santūriau .
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(weena @ 2010 05 20, 13:47)
skaitau ir pač blush2.gif  g.gif iai norisi verkti, jau per daug griebiantys už širdies  tai net neperskaityčiau neapsiverkusi

visiškai pritariu drinks_cheers.gif man irgi skaitant ašaros akyse tvenkiasi, tai manau, kad nesugebėčiau paskaityti
Atsakyti
sveikos merginos:) gal galite padeti sugalvoti kazkokius labai trumpus padekos zodzius tevams, poros sakinuku, kad nebutu eiles, o kazkas grazaus:)aciu labai:) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
noreciau jusu pagalbos ax.gif Gal zinote kokiu padekos zodziu teveliams susijusiu su svyturiu ? Kadangi planuojame iteikti svyturius noretume kokiu padekos zodeliu susijusiu su svyturiais smile.gif Buciau be galo dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MILDUKĖ @ 2011 02 14, 00:23)
Sveikutes,
noreciau jusu pagalbos ax.gif Gal zinote kokiu padekos zodziu teveliams susijusiu su svyturiu ? Kadangi planuojame iteikti svyturius noretume kokiu padekos zodeliu susijusiu su svyturiais  smile.gif  Buciau be galo dekinga  smile.gif

kazkokio konkretaus eilerascio nezinau, bet butu galima kazka pasakyti. kad jus mums visada isliksite lyg tie svyturiai nurodantys(parodantys) kelia i namu siluma net gudzioj nakty, ar per audras.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 02 14, 17:24)
kazkokio konkretaus eilerascio nezinau, bet butu galima kazka pasakyti. kad jus mums visada isliksite lyg tie svyturiai nurodantys(parodantys) kelia i namu siluma net gudzioj nakty, ar per audras.

Labai aciu smile.gif Ir laukiu kitu nuomoniu smile.gif Gal dar kas galetu ka pasiulyti ax.gif
Atsakyti
O ka sakyt liudininkams, pirsliams? kokius zodzius kazin susikurt? smile.gif
Atsakyti
O dieve kaip jsu viska sudetingai darot - pacios sau prisigalvojat galvos skausmo. Mes eksprontu pora zodziu sumetem atsistoje po vakarienes, kas kuo padejo paminejom ir tiek. O mano nuomone dovanot dovanas... cia is vis kicine nesamone. Vestuves jusu ir dar jus kazkam kazka dovanojat... nu nzn nzn - norit tai darykit - sumaketuokit kokia knyga su vaikystes prisiminimais ar ka. Bet nupirtk koki angela ir ji isgraviruot - kad rinktu dulkes.. kam to reik?! tevia tikrai atsimins jusu vestuves, ir nzn ar labai jau reikalingi tie niekuciai. nu nebent labai norisi.. bet jau geriau po vestuviu padaryt nuotrauku tevam, va jie vartys ir vartys po 5 kartus i diena kol nusibos. o ka - su angelu gi miegot neis, o atsiminimai ir taip liks. Mano nuomone tokia, nesmerkit, tiesiog pasidalinau mintimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 10, 00:27)
O mano nuomone dovanot dovanas... cia is vis kicine nesamone. Vestuves jusu ir dar jus kazkam kazka dovanojat...

Visu 100 proc. pritariu. 4u.gif

Tėvams turime būti dėkingi kiekvieną dieną. Dovanas jiems dovanojame gimtadienio proga, mamos, tėvo dienos proga, šiaip kitų švenčių proga.. Tikrai, yra tų dienų, kada galima rodyti padidintą dėmesį tėvams.. smile.gif

O per vestuves dovanoti tėvams... Atleiskit jūs man, bet manau, kad neverta apsikrauti savęs.
Taip, padėkoti galima, ačiū, kad padėjote suruošti šventę ir t.t. (jei tėvai rengė šventę ir mokėjo pinigėlius).
Bet dabar daug jaunųjų gyvena kartu po kelis mėnesius/ metus susimetę - tai kodėl tėvams nedovanojote dovanų išeidami iš namų pas būsimą vyrą gyventi? A?
Beto, dauguma jaunųjų patys kelia vestuves už savo pinigus..

Aš asmeniškai darydama vestuves, geriau iš vakaro - kaip sakant, paskutinį vakarą prieš šeimos sukūrimą - su abiejų tėvais nueiti kur nors pavakarieniauti, ar namie pasėdėti prie vyno taurės, pavartyti kokius vaikystės albumus, pakalbėti, pasidalinti prisiminimais, gražiai už viską padėkoti.. Šiltai, gražiai ir paprastai..
O ne visiems svečiams girdint.... Vestuvėse reikia linksmintis ir švęsti šeimos sukūrimą, o ne virkdyti mamas ir dovanas dovanoti..

Bet jei jau noras yra dovanoti.. dovanokit.. smile.gif
Aš tik savo nuomonę išsakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 10, 00:27)
O mano nuomone dovanot dovanas... cia is vis kicine nesamone. Vestuves jusu ir dar jus kazkam kazka dovanojat...

Sorry, bet cia yra sena lietuviska tradicija. Kai moterys buvo daug dirbancios ir gabios, jos savo austais, siutais daiktais apdovanodavo vestuviu svita, antros puses gimines. Aisku laikai keiciasi, bet man grazu kai jaunieji vestuviu vakara taria zodi tevams ir iteikia kazka mielo ju sirdelems. Bet tikrai nepritariu kazkokiu materialiu ar beverciu daiktu pirkimui, del kuriu veliau reikia sukti galva kur juos deti.
Atsakyti