QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 10, 00:27)
O mano nuomone dovanot dovanas... cia is vis kicine nesamone. Vestuves jusu ir dar jus kazkam kazka dovanojat...
Visu 100 proc. pritariu.
Tėvams turime būti dėkingi kiekvieną dieną. Dovanas jiems dovanojame gimtadienio proga, mamos, tėvo dienos proga, šiaip kitų švenčių proga.. Tikrai, yra tų dienų, kada galima rodyti padidintą dėmesį tėvams..
O per vestuves dovanoti tėvams... Atleiskit jūs man, bet manau, kad neverta apsikrauti savęs.
Taip, padėkoti galima, ačiū, kad padėjote suruošti šventę ir t.t. (jei tėvai rengė šventę ir mokėjo pinigėlius).
Bet dabar daug jaunųjų gyvena kartu po kelis mėnesius/ metus susimetę - tai kodėl tėvams nedovanojote dovanų išeidami iš namų pas būsimą vyrą gyventi? A?
Beto, dauguma jaunųjų patys kelia vestuves už savo pinigus..
Aš asmeniškai darydama vestuves, geriau iš vakaro - kaip sakant, paskutinį vakarą prieš šeimos sukūrimą - su abiejų tėvais nueiti kur nors pavakarieniauti, ar namie pasėdėti prie vyno taurės, pavartyti kokius vaikystės albumus, pakalbėti, pasidalinti prisiminimais, gražiai už viską padėkoti.. Šiltai, gražiai ir paprastai..
O ne visiems svečiams girdint.... Vestuvėse reikia linksmintis ir švęsti šeimos sukūrimą, o ne virkdyti mamas ir dovanas dovanoti..
Bet jei jau noras yra dovanoti.. dovanokit..
Aš tik savo nuomonę išsakiau