Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodžiai tėveliams

QUOTE(Gretuliukas @ 2009 02 03, 14:24)
Mergaites, padekit... Kokius zodzius butu galima sakyti dekojant pirsliams?  g.gif

Ir man reikalingi gražūs žodžiai liudininkams. Gal kas ką pasiūlys? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 03 22, 12:51)
Koks tas tostas meilei? bigsmile.gif

tikrai idomiai skamba tostas meilei?...gal kas pasidalins mintimis...
Atsakyti
cray.gif bet ir zodziai cia... cray.gif cray.gif cray.gif
Nemanau, kad sugebeciau perskaityti tokius zodzius...
Gal galit papasakoti ka dovanojote ar dovanosite tevams dovanu...? g.gif sad.gif
Atsakyti
Sveikos perskaiciau visa tema nuo pradziu.Tiek daug ideju tad as nusprendziau visas i viena sudet.Tikuosi nesupyks tos kuriu cia kuryba kad as kazka pakeiciau bet gal kam pravers.ACIU VISOMS KURIOS MAN PADEJO 4u.gif blush2.gif Beje mudvieju dovana jiems buvo obuoliukai.Kiek seimoje vaiku tiek ir obuoliuku kad visi isgraviruotu savo vestuviu datas nu o mudu buvom pirmieji.Si ideja taip pat is cia doh.gif

TEVELIAI Jus kaip obelis sukurete maza ziedeli savo meiles silto jausmo simboli MANE.Tuomet ji brandinote ir auginote nieko jam negailedami.Slepdavote nuo audru darskanciu sakas taip sakaudziai,tiesdavot i saule uzgozdami save , atiduodavot paskutini vandens laseli uzklupus sausrai.Jus viska i mane sudejot kas geriausia pamirsdami save.
Jusu deka as ismokau sypsotis kai man gera...Verkti kai sunku.Klausti kai ko nors nesuprantu.guosti,Aukotis,Rupintis,Myleti ir taip be galo...As tai jusu kurinys subrandintas ispuoseletas uzaugintas ir paleistas i pasauly.
……
Štai ir aš, MAMYTE, ta pati tava maža dukrytė,
Šiandien jau užaugus ir pasidabinus nuometu baltu.
Išeinu savų gyvenimo takelių minti
Su kitu svajonių kurti išeinu.
Kai buvau visai maža mergytė
Glausdavausi tiktai TAVAM SILTAM GLEBY
Ir tikėjau, kad tik tu gali ligas manas nuvyti,
Išvaduoti nuo blogų, niūrų minčių.
Pameni, MAMYE, mokei LELEI KASELES TU PINTI
Ir dar daug žaidimų įvairių?
Kaip sekei man pasakas prieš miegą,
Ragindamas nebijoti raganų, piktų baubų?
Leisk, MAMYTE, tau be galo padėkoti,
Leisk darsyk apglėbti, pasakyti, kaip myliu
Ir žinoki, liksiu amžiams aš tava maža dukrytė
Nors baltai pasidabinus iš namų šiandieną išeinu.
………
Žinai, teti atsimenu tą dieną, kai sakei, kad norėtum, jog tavo berniukas būtų pats geriausia pasaulyje. Kad išpildytų ne tik Tavo, bet ir savo svajones, kad mokėtų viską, ką gali mokėti žmogus, tik ne tai, dėl ko gailėtųsi...
Atsimenu kai sakei, kad sūpuodamas mane savo rankose bandei mintyse
piešti mano gyvenimo kelią- matyti mano paslydimus , mano nuopolius, kad galėtum man padėti kiek gali... Kad galėtum apsaugoti mane nuo to,
kas pritvindytų mano akis ašarų, nuo to, dėl ko aš nemiegočiau naktimis,
nuo to, dėl ko man skaudėtų..
TETI tau pavyko...
Pavyko ir man....
Aš jau išpildžiau pusę Tavo svajonių, kai kurias net po du kartus...
Nežinau ar taip, kaip norėjai, nežinau, ar taip kaip tikėjais, bet išpildžiau...
........
Kiekvieną kartą , kai šypsausi, verkiu, džiaugiuosi ar liūdžiu, aš visada esu dėkinga Jums , mieli tėveliai, už mano gimimą uz meile rupesti kantrybe, už šypseną, už gyvenimo pilnatvę, už kelią, kuriuo mokėte ir mokote eiti,. Man visada reikės Jūsų patarimo, meilės, supratimo, Jūsų buvimo šalia. Man visada reikės, kad aš žinočiau , jog Jūs esate šalia. Šiandien susieju gyvenimą su man labai artimu ir brangiu žmogumi, kuris nuo šiol irgi tampa mano kelrode žvaigžde. Bet atminkite, aš niekada nepamiršiu Jūsų ir visada būsiu dėkinga, kad esu. .
Myliu Jus visa širdimi ir dėkoju už gerumą, meilę, šilumą, nuoširdumą ir tikrą nepakartojamą vaikystę, paauglystę ir jaunystę. Dar kartą ačiū Jums, tėveliai, už viską. Visada Jus mylėsiu

Papildyta:
Ir dar pirmaja daly ir kalba sakysiu as nes tik mano mama bus vestuvese o antraja pedeka teciui sakys MB.Opabaiga aisku irgi man atiteks nes ir taip vos priprasiau kad ka islementu. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
skaitau ir pač blush2.gif g.gif iai norisi verkti, jau per daug griebiantys už širdies tai net neperskaityčiau neapsiverkusi
Atsakyti
O gal geriau kažką iš širdies pačiam parašyti? blush2.gif Pvz. mano tėvai išsiskyrę, tad nelabai kokie bendri žodžiai ir tinka, tad aš bandysiu pasirašyti kelis padėkos žodžius mamai ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 01 25, 04:27)
Niu siaip esu daug vestuviu buvus ir per visas zidini nese po vidurnakcio,o ne antra diena kai visi pachmelingom galvom sedi mirksiukas.gif

liūdna, tačiau turiu konstatuoti faktą, kad jaunosios tėtis iki 12 val nenulūžęs neištemps verysad.gif Taigi, su gražumais visais reikia kuo anksčiau apsisukt g.gif
Papildyta:
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 28, 09:15)
Na, kazkaip po vidurnakcio tai prasmingiau... Juk jaunieji jau nuo pirmos nakties turi savo seimos zidini kurenti smile.gif

O kad jie jau 6 metus tą židinį sėkmingai kurena, tik dabar sumąstė oficialiai įsiforminti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati per savo vestuves irgi norėjau savais žodžiais dėkoti ir teikt dovanas, tai sugebėjau pasakyti : "Norime padėkoti, kad užauginot... , bet šios dovanos žinoma per menkos jums atsidėkoti ... ir tada buvo cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Geriau jau būčiau ką pasirašius ir paskaičius. Bet šiaip tai užteko ir to. Daug kas apsižliumbė ar bent ašarėlę nubraukė. Visi žinojo mano polinkį raudot, o ir tai kad myliu savuosius artimuosius - irgi ne paslaptis. Ne žodžiuose ar jų kiekyje iš ties esmė, o nuoširdume.
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2010 06 01, 10:52)
O gal geriau kažką iš širdies pačiam parašyti?  blush2.gif Pvz. mano tėvai išsiskyrę, tad nelabai kokie bendri žodžiai ir tinka, tad aš bandysiu pasirašyti kelis padėkos žodžius mamai ir tiek. smile.gif

Mamai parašysi, o jei tėtis vestuvėse bus?Gal ir jam kelis žodelius reikėtų pasiruošti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 06 29, 22:30)
Nu va, tik dabar perskaiciau, kad reikia kreitis "teveli", o ne "teti". Teko perrasyt eiles. Moralinei kompensacijai dar vienas butelis is taves laugh.gif

Nezinau, ar tiks, bet kai ka sukuriau. Aisku, cia ne sedevras ir literatas koks rastu prie ko prisikabinti. Bet bent jau busi tikra, kad sie zodziai originalus ir skirti tik tavam teveliui wink.gif

Štai ir aš, tėveli, ta pati tava maža dukrytė,
Šiandien jau užaugus ir pasidabinus nuometu baltu.
Išeinu savų gyvenimo takelių minti
Su kitu svajonių kurti išeinu.

Kai buvau visai maža mergytė
Glausdavausi tiktai prie tavų stiprių pečių
Ir tikėjau, kad tik tu gali ligas manas nuvyti,
Išvaduoti nuo blogų, niūrų minčių.

Pameni, tėveli, mokei slidinėti
Ir dar daug žaidimų įvairių?
Kaip sekei man pasakas prieš miegą,
Ragindamas nebijoti raganų, piktų baubų?

Leisk, tėveli, tau be galo padėkoti,
Leisk darsyk apglėbti, pasakyti, kaip myliu
Ir žinoki, liksiu amžiams aš tava maža dukrytė
Nors baltai pasidabinus iš namų šiandieną išeinu.

nuostabus zodziai, tikrai esi begalo talentinga,prisipazinsiu, skaitydama verkiau cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif noreciau ir as tokius ar panasius zodzius pasakyt ta diena tik gaila, kad savo teveli negaliu pavadint teveliu, netureciau ka deti i toki eilerasti, nes nieko nemokino manes, niekad nezaide su manim bent jau nieko tokio nepamenu, na megdavo mane pravardziuot, izeidinet, galeciau dekot tik uz tai kad turejau materialiu dalyku, nors tai irgi yra nemazai, tik gaila kad tapau va tokia materialiste, nepykciau jei jis ta diena nedalyvautu, priesingai nesijausciau tokia susikauscius, kokia visada bunu prie jo... uch merginos atleiskit kad taip cia puse gyvenimo ispasakojau ir nelaikas ir nevieta doh.gif
visoms linkiu sekmes ir TIK DZIAUGSMO asaru ta diena ax.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos.o tai kokias cia eiles parinkti kai jaunosios patevis bus,o ne tetis,tarpkitko ir jaunojo ta pati situacija...kaip cia ka sakyt,nes ir su tais pateviais nelabai artimi jie.ka daryti?patarkit prasau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2010 06 14, 21:59)
sveikos.o tai kokias cia eiles parinkti kai jaunosios patevis bus,o ne tetis,tarpkitko ir jaunojo ta pati situacija...kaip cia ka sakyt,nes ir su tais pateviais nelabai artimi jie.ka daryti?patarkit prasau unsure.gif

va cia ir man laaabai aktualu, gal merginos turi kokiu genialiu minciu?
Atsakyti