Sveikos perskaiciau visa tema nuo pradziu.Tiek daug ideju tad as nusprendziau visas i viena sudet.Tikuosi nesupyks tos kuriu cia kuryba kad as kazka pakeiciau bet gal kam pravers.ACIU VISOMS KURIOS MAN PADEJO
Beje mudvieju dovana jiems buvo obuoliukai.Kiek seimoje vaiku tiek ir obuoliuku kad visi isgraviruotu savo vestuviu datas nu o mudu buvom pirmieji.Si ideja taip pat is cia
TEVELIAI Jus kaip obelis sukurete maza ziedeli savo meiles silto jausmo simboli MANE.Tuomet ji brandinote ir auginote nieko jam negailedami.Slepdavote nuo audru darskanciu sakas taip sakaudziai,tiesdavot i saule uzgozdami save , atiduodavot paskutini vandens laseli uzklupus sausrai.Jus viska i mane sudejot kas geriausia pamirsdami save.
Jusu deka as ismokau sypsotis kai man gera...Verkti kai sunku.Klausti kai ko nors nesuprantu.guosti,Aukotis,Rupintis,Myleti ir taip be galo...As tai jusu kurinys subrandintas ispuoseletas uzaugintas ir paleistas i pasauly.
Štai ir aš, MAMYTE, ta pati tava maža dukrytė,
Šiandien jau užaugus ir pasidabinus nuometu baltu.
Išeinu savų gyvenimo takelių minti
Su kitu svajonių kurti išeinu.
Kai buvau visai maža mergytė
Glausdavausi tiktai TAVAM SILTAM GLEBY
Ir tikėjau, kad tik tu gali ligas manas nuvyti,
Išvaduoti nuo blogų, niūrų minčių.
Pameni, MAMYE, mokei LELEI KASELES TU PINTI
Ir dar daug žaidimų įvairių?
Kaip sekei man pasakas prieš miegą,
Ragindamas nebijoti raganų, piktų baubų?
Leisk, MAMYTE, tau be galo padėkoti,
Leisk darsyk apglėbti, pasakyti, kaip myliu
Ir žinoki, liksiu amžiams aš tava maža dukrytė
Nors baltai pasidabinus iš namų šiandieną išeinu.
Žinai, teti atsimenu tą dieną, kai sakei, kad norėtum, jog tavo berniukas būtų pats geriausia pasaulyje. Kad išpildytų ne tik Tavo, bet ir savo svajones, kad mokėtų viską, ką gali mokėti žmogus, tik ne tai, dėl ko gailėtųsi...
Atsimenu kai sakei, kad sūpuodamas mane savo rankose bandei mintyse
piešti mano gyvenimo kelią- matyti mano paslydimus , mano nuopolius, kad galėtum man padėti kiek gali... Kad galėtum apsaugoti mane nuo to,
kas pritvindytų mano akis ašarų, nuo to, dėl ko aš nemiegočiau naktimis,
nuo to, dėl ko man skaudėtų..
TETI tau pavyko...
Pavyko ir man....
Aš jau išpildžiau pusę Tavo svajonių, kai kurias net po du kartus...
Nežinau ar taip, kaip norėjai, nežinau, ar taip kaip tikėjais, bet išpildžiau...
........
Kiekvieną kartą , kai šypsausi, verkiu, džiaugiuosi ar liūdžiu, aš visada esu dėkinga Jums , mieli tėveliai, už mano gimimą uz meile rupesti kantrybe, už šypseną, už gyvenimo pilnatvę, už kelią, kuriuo mokėte ir mokote eiti,. Man visada reikės Jūsų patarimo, meilės, supratimo, Jūsų buvimo šalia. Man visada reikės, kad aš žinočiau , jog Jūs esate šalia. Šiandien susieju gyvenimą su man labai artimu ir brangiu žmogumi, kuris nuo šiol irgi tampa mano kelrode žvaigžde. Bet atminkite, aš niekada nepamiršiu Jūsų ir visada būsiu dėkinga, kad esu. .
Myliu Jus visa širdimi ir dėkoju už gerumą, meilę, šilumą, nuoširdumą ir tikrą nepakartojamą vaikystę, paauglystę ir jaunystę. Dar kartą ačiū Jums, tėveliai, už viską. Visada Jus mylėsiu
Papildyta:Ir dar pirmaja daly ir kalba sakysiu as nes tik mano mama bus vestuvese o antraja pedeka teciui sakys MB.Opabaiga aisku irgi man atiteks nes ir taip vos priprasiau kad ka islementu.