Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodžiai tėveliams

QUOTE(moggie @ 2008 06 12, 12:45)
o kada tuospadekos zodzius reikia skaityti? blush2.gif

Mes padekojome teveliams ir iteikeme dovaneles iskart po to, kai jie iteike mums seimos zidini.
Atsakyti
Na, mano manymu, padekos zodzius turi sakyti abu jaunavedziai, tai parodys, kad abu to linkite. Tiesiog viena dali vienas, kita-kitas. Ir smagiau abiems bus. bigsmile.gif O pirsliams irgi reiketu padekoti, juk jie irgi stengesi ir nerimavo del vestuviu mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, dekoju uz pavyzdzius. Nieko neturint tikrai sunku pradet kurt nuo 0 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oliuka @ 2008 06 13, 13:44)
Na, mano manymu, padekos zodzius turi sakyti abu jaunavedziai, tai parodys, kad abu to linkite. Tiesiog viena dali vienas, kita-kitas. Ir smagiau abiems bus.  bigsmile.gif  O pirsliams irgi reiketu padekoti, juk jie irgi stengesi ir nerimavo del vestuviu  mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, dekoju uz pavyzdzius. Nieko neturint tikrai sunku pradet kurt nuo 0  thumbup.gif

Va butent mes taip ir darysime, tik liudininkams atskirai asmeniskai padekosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2008 06 12, 15:29)
Mes padekojome teveliams ir iteikeme dovaneles iskart po to, kai jie iteike mums seimos zidini.

mes irgi po seimos zidinio, o dovanelems teveliams antra diena iteikeme
Atsakyti
Kad as cia beskaitinedama jau susigraudinau, tai kaip as pasakysiu padeka ta diena???? g.gif
Atsakyti
Labai gražių daug žodžių,tik norėjau Jūsų paklausti,jei iš čia ką renkatės,tai užsirašot ant kažkur,ar mokinatės mintinai? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 08 04, 12:10)
Labai gražių daug žodžių,tik norėjau Jūsų paklausti,jei iš čia ką renkatės,tai užsirašot ant kažkur,ar mokinatės mintinai? smile.gif  4u.gif

as norejau ismokt amintinai, bet kiekviena kart juos beskaitant vis su asarom pabaigdavau, tai nusprendziau pasirasyt atviruteje, perskaiciau..... stengiausi, bet neisejo nesusigraudint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciiikiii @ 2008 08 04, 18:44)
as norejau ismokt amintinai, bet kiekviena kart juos beskaitant vis su asarom pabaigdavau, tai nusprendziau pasirasyt atviruteje, perskaiciau..... stengiausi, bet neisejo nesusigraudint blush2.gif

Aš ir taip mąstau padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciiikiii @ 2008 06 07, 10:58)

verkiau as, verke mano mama, verke prisliene ir kas klausesi mano zodziu visi verke

Kol dar nebuvome tapę tėvais,
Niekada neverkėm matydami ašaras.
Niekada nesikraustydavom iš proto iš laimės
Vien dėl paprasčiausios šypsenos.
Niekada nesėdėdavom naktį
Žiūrėdami į miegantį vaiką.
Mes niekada nesikeldavom kas 10 minučių
Tiesiog įsitikinti, kad viskas...tvarkoje.
Niekada nelaikydavom rankose miegančio vaiko,
Nes gaila padėti.
Niekada mūsų širdys nesubyrėdavo į tūkstančius dalelių,
Kad kažkam negalėjom palengvinti skausmo.
Nežinojome ką reiškia jausti,
Tarsi širdis būtų išlipusi iš kūno

Mieli tėveliai, kiekvieną  kartą  , kai  šypsomės, verkiam, džiaugiamės  ar  liūdim, mes visada  esam dėkingi  Jums  už  šypseną, už gyvenimo  pilnatvę, už  kelią, kuriuo  mokėte  ir  mokote  eiti, už  pirmą  pabarimą, už  švelnų žodį.
Mylim jus visa širdim mieli tėveliai ir dar kartą dėkojam už viską…

cry.gif nu kad nusiblioviau...Jei man reikėtu skaityt tokius žodžius ašarų pakalnė būtų ir žodžio nepratarčiau.Taip tiksliai į širdį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(itulka @ 2008 08 11, 12:15)
cry.gif nu kad nusiblioviau...Jei man reikėtu skaityt tokius žodžius ašarų pakalnė būtų ir žodžio nepratarčiau.Taip tiksliai į širdį blink.gif

itariu, kad busiu ziauriai nepopuliari, bet...jauniesiems linkiu sakyti ne poezijos posmus, o tai, kas plaukia is sirdies...galite tuos zodzius irasyti atviruteje, galite po to atiduoti juos teveliams, bet...venkite zodziu, kurie kartojasi visose vestuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, padekit... Kokius zodzius butu galima sakyti dekojant pirsliams? g.gif
Atsakyti
mes savo teveliams nupirkome obuoliukus is onikso ir norim juose isgraviruoti padekos trumpus zodzius. gal kas turi ka prasmingo pasiulyti?
Atsakyti