Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodžiai tėveliams

QUOTE(L@umzirgis @ 2008 04 30, 23:02)
Mano birzelio 21d.gal galit kas pasiulyti, kaip graziai pdekoti teveliams  4u.gif

Tai kad šiame forume tiek daug gražių žodžių yra... biggrin.gif Tereikia išsirinkti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
vajej nezinau kaip reiks padekoti neapsizliumbus doh.gif verysad.gif
zinau kad mano teveliai ruosiasi kalba sakyti,tai jei ne per savo tai per ju tikrai apsizliumbsiu, jei ne per abi..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
o greiciausia jie pasakys pirmi perduodami zidini,as apsizliumbsiu,tai kaip is karto po ju man reikes apsizliumbusiai viska pasakyti cray.gif
Atsakyti
mergaites prasau pagalbos,pati nesu poete ir sunku man kazka sukurti ax.gif prisiskaiciau cia zodziu,graudina tikrai,asaru kamuolys stovi gerkleje,per vestuves as nezinau kaip reikes pasakyti,jei tikrai isdrysiu pasakysiu,bet man reikia tokiu zodziu,na,kad nebutu iseiname mes is jusu namu ir taip toliau,nes mes jau susikure savo gyvenima,jau senai iseje is namu ir vaikeli turime,tiesiog noriu kazkaip tai akcentuoti,kad ne dabar,o jau senai palikome namus,bet norime padekoti jums....gal galit kas pagelbeti 4u.gif maciau poete pacioj pradzioj dalyvavo energingai,o dabar dingusi kazkur g.gif help mergaites,busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sakysiu kalba ir as per vestuves. Tai kartas nuo karto parepetuoju, pirmus kartus asaros begdavo o paskui kazkaip susikaupi ir .........na aisku jaudulys darys savo ziuresim kaip cia bus biggrin.gif
Atsakyti
Dėkojame Jums už visus vargus vaikystėje, jaunystėje
Už meilę, šilumą
Dėkojame, kad auklėjote, prižiūrėjote mus.
Dėkojame, kad šią gražią dieną esate su mumis
Ir kad išleidžiate i naująją kelionę.
Didelis Jums AČIŪ.
Atsakyti
as bandysiu zodzius parinkti tinkamus tik tiem zmonem kuriems dekosiu, nu pvz.mociute atkentejo mano paauglystes laikotrpi visaip proto bande ikresti(bjauri buvau devil.gif ) tai bandysiu koki sakinuka suregzti kaip " aciu uz isminti, kuria tiesinai mano gyvenimo vingius" mano mama labai supratinga tai bandysiu ka nors tokio" siluma ir rupestis sklindantis is tavo akiu silde mane kaip saule - teikianti viskam gyvybe. nu ir taip toliau... blush2.gif
Atsakyti
nu su tai zodziais kaip sunku!!!! as juos skaitydama vis verkiu ir verkiu, na ir per vestuves vos perskaiciau, nors jau mokejau atmintinai, bet skaiciau, kad iki galo pasdakyciau, 0o neisiraudociau

zodzius radau supermamose, cia buvo toks eilerastukas apie mama. kadangi mes buvo jaunnieji kurie jau turi 2 vaikelius, tai pakeiciaau kelis zodelius(tikriausiai nieks neuzpyks blush2.gif ) ir pritaikiau sau.
verkiau as, verke mano mama, verke prisliene ir kas klausesi mano zodziu visi verke

Kol dar nebuvome tapę tėvais,
Niekada neverkėm matydami ašaras.
Niekada nesikraustydavom iš proto iš laimės
Vien dėl paprasčiausios šypsenos.
Niekada nesėdėdavom naktį
Žiūrėdami į miegantį vaiką.
Mes niekada nesikeldavom kas 10 minučių
Tiesiog įsitikinti, kad viskas...tvarkoje.
Niekada nelaikydavom rankose miegančio vaiko,
Nes gaila padėti.
Niekada mūsų širdys nesubyrėdavo į tūkstančius dalelių,
Kad kažkam negalėjom palengvinti skausmo.
Nežinojome ką reiškia jausti,
Tarsi širdis būtų išlipusi iš kūno

Mieli tėveliai, kiekvieną kartą , kai šypsomės, verkiam, džiaugiamės ar liūdim, mes visada esam dėkingi Jums už šypseną, už gyvenimo pilnatvę, už kelią, kuriuo mokėte ir mokote eiti, už pirmą pabarimą, už švelnų žodį.
Mylim jus visa širdim mieli tėveliai ir dar kartą dėkojam už viską…
Atsakyti
QUOTE(ciiikiii @ 2008 06 07, 09:58)
nu su tai zodziais kaip sunku!!!! as juos skaitydama vis verkiu ir verkiu, na ir per vestuves vos perskaiciau, nors jau mokejau atmintinai, bet skaiciau, kad iki galo pasdakyciau, 0o neisiraudociau

zodzius radau supermamose, cia buvo toks eilerastukas apie mama. kadangi mes buvo jaunnieji kurie jau turi 2 vaikelius, tai pakeiciaau kelis zodelius(tikriausiai nieks neuzpyks blush2.gif ) ir pritaikiau sau.
verkiau as, verke mano mama, verke prisliene ir kas klausesi mano zodziu visi verke

Niekada neverkėm matydami ašaras.
Niekada nesikraustydavom iš proto iš laimės
Vien dėl paprasčiausios šypsenos.
Niekada nesėdėdavom naktį
Žiūrėdami į miegantį vaiką.
Mes niekada nesikeldavom kas 10 minučių
Tiesiog įsitikinti, kad viskas...tvarkoje.
Niekada nelaikydavom rankose miegančio vaiko,
Nes gaila padėti.
Niekada mūsų širdys nesubyrėdavo į tūkstančius dalelių,
Kad kažkam negalėjom palengvinti skausmo.
Nežinojome ką reiškia jausti,
Tarsi širdis būtų išlipusi iš kūno

Mieli tėveliai, kiekvieną  kartą  , kai  šypsomės, verkiam, džiaugiamės  ar  liūdim, mes visada  esam dėkingi  Jums  už  šypseną, už gyvenimo  pilnatvę, už  kelią, kuriuo  mokėte  ir  mokote  eiti, už  pirmą  pabarimą, už  švelnų žodį.
Mylim jus visa širdim mieli tėveliai ir dar kartą dėkojam už viską…

thumbup.gif Kaip tik tokiu zodziu ir ieskojau thumbup.gif
Atsakyti
O kuriam sakyti tuos padekos zodzius? Jaunajai ar jaunikiui? g.gif Kaip jus darot..?
Atsakyti
bet ta teksta gali skaityti zmogus jau turintis kudiki smile.gif
O kai dar jo nėra..
Gal tiktu
Sakykit Tėveliai ,iš kur bėga meilės upės?
Iš Jūsų rankų ,lūpų, iš širdies?
Tik Jūs vieni paguodžiat mus suklupus,
Kada kiti pagiežos negailės.
Jūsų širdyse skaidriausieji šaltiniai
Mums gėrio, laimės ,džiaugsmo sklidini,
Į mūsų taurę pilate lyg vyną
Kai grįžtame sužvarbę iš toli.
Jūs delnai paglosto ir sušildo
Švelniai priglaudžia prie karštos širdies,
Išblaško nerimą, grąžina viltį,
Ir tiesia kelia musu ateities...
O toliau mastau reiketu savais zodziais padekoti teveliams, nieko nera silciau uz tuo metu jauciamus jausmus...patikekit, zodziai patys liesis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Regimantas @ 2008 06 07, 17:25)
bet ta teksta gali skaityti zmogus jau turintis kudiki smile.gif
O kai dar jo nėra..
Gal tiktu
Sakykit Tėveliai ,iš kur bėga meilės upės?
Iš Jūsų rankų ,lūpų, iš širdies?
Tik Jūs vieni paguodžiat mus suklupus,
Kada kiti pagiežos negailės.
Jūsų širdyse skaidriausieji šaltiniai
Mums gėrio, laimės ,džiaugsmo sklidini,
Į mūsų taurę pilate lyg vyną
Kai grįžtame sužvarbę iš toli.
Jūs delnai paglosto ir sušildo                                                                                                                     
Švelniai priglaudžia prie karštos širdies,                                                                                                                         
Išblaško nerimą, grąžina viltį,
Ir tiesia kelia musu ateities...
O toliau mastau reiketu savais zodziais padekoti teveliams, nieko nera silciau uz tuo metu jauciamus jausmus...patikekit, zodziai patys liesis smile.gif

labai grazu
taip tie zodziai jauniesiems kurie jau turi savo mazylius smile.gif
Atsakyti
o kada tuospadekos zodzius reikia skaityti? blush2.gif
Atsakyti