Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodžiai tėveliams

mus teveliai pasveikino, tada mes jiems padekojom ir juos pasveikinom, ir nuo padekos zodziu labai graziai seke seimos zidinio uzdegimas,pirsliene pasake labai grazius zodzius, ir buvo uzdegtas seimos zidinys. Tai dareme pries 12 val,gal apie 10 ar 11, nes ta 12 val ir taip daug visko reik atlikti, tai nenorejome sugrusti visko i viena vieta. smile.gif
Na o antra diena padekojome visiems sveciams ir pirsliams ir juos pasveikinom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 28 sausio 2008 - 13:24
Niu jau žodžių wub.gif wub.gif wub.gif , kad cry.gif cry.gif cray.gif

Papildyta
Bandysiu ir aš ką nors iš šio lobyno išsirinkt ir mamoms po puokštę padovanot, tik nesugalvoju kaip čia tą puokštę iki kavinės nugabent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 06 kovo 2008 - 01:21
oi kokiu zodziu radau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 03 15, 17:26)
oi kokiu zodziu radau  wub.gif

o pasidalint nenori? ax.gif
Atsakyti
Oi kiek prisiskaiciau graziu zodeliu wub.gif sedziu dabar ir kukcioju,asaros upeliais bega cry.gif cray.gif net MB apsimiegojes is kito kambario atleke ziuret kas cia man daros lotuliukas.gif Ne,jau as tai tikrai nesakysiu tevams jokios padekos nei iskaltos mintinai,nei is sirdies schmoll.gif Nes jei dabar zliumbiu pasikukciodama,tai as isivaizduoju kas bus per vestuves...As kitaip sumasciau ax.gif Nupirksiu grazias atvirutes ir tiesiog surasysiu visa padeka,tada jau tikrai ir as ir MB parasysim viska is sirdies tongue.gif O per vestuves tiesiog pasakysim,kad kadangi abu esam labai jautrios sielos,nenoredami graudint nei jusu,nei saves,viska uz ka esam dekingi surasem atvirukuose,na kaip nors panasiai smile.gif ir iteiksim dovanas kartu su tais atvirukais
Papildyta:
QUOTE(wioletukas @ 2008 03 06, 02:18)
Niu jau žodžių  wub.gif  wub.gif  wub.gif , kad cry.gif cry.gif cray.gif

Papildyta
Bandysiu ir aš ką nors iš šio lobyno išsirinkt ir mamoms po puokštę padovanot, tik nesugalvoju kaip čia tą puokštę iki kavinės nugabent.

Pprasyk,kad kas nors is sveciu atveztu puokstytes i baliu ir nereiks tau rupintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2008 03 19, 02:43)
Oi kiek prisiskaiciau graziu zodeliu  wub.gif  sedziu dabar ir kukcioju,asaros upeliais bega  cry.gif  cray.gif net MB apsimiegojes is kito kambario atleke ziuret kas cia man daros lotuliukas.gif  Ne,jau as tai tikrai nesakysiu tevams jokios padekos nei iskaltos mintinai,nei is sirdies schmoll.gif Nes jei dabar zliumbiu pasikukciodama,tai as isivaizduoju kas bus per vestuves...As kitaip sumasciau ax.gif Nupirksiu grazias atvirutes ir tiesiog surasysiu visa padeka,tada jau tikrai ir as ir MB parasysim viska is sirdies tongue.gif O per vestuves tiesiog pasakysim,kad kadangi abu esam labai jautrios sielos,nenoredami graudint nei jusu,nei saves,viska uz ka esam dekingi surasem atvirukuose,na kaip nors panasiai smile.gif  ir iteiksim dovanas kartu su tais atvirukais

Na man irgi buvo labai panasi situacija, radau tevams zodzius gal pries puse metu gal daugiau iki vestuviu ir tik pradedavau skaityti, pradedavau verkti cry.gif cry.gif cry.gif , daug kartu skaiciau ir mintinai jau ismokau sakiau ir vis verkdavau vos pagalvojus kaip man juos reiks pasakyti per vestuves doh.gif , jau galvojau niekaip neiseis man ju pasakyti, bet vestuviu diena, kazkaip suemiau save i rankas ir visai neverkiau kai sakiau tuos zodzius, tik mano mama labai susigraudino, net paciai keista buvo, mintyse galvojau kad tai pati laimingiausia mano diena, ir tikrai nereikia verkti. Gal ir tau taip bus, daug kartu skaitysi ir per vestuves paskysi mirksiukas.gif
Atsakyti
cray.gif nu taip.... manau kad jau man vestuviu nebereikia.... nes ....galiu per asharas nieko nematyt.... O Dieve...jei man reik ishsiziot.... Ash gi nukrisiu vietoj... unsure.gif
Atsakyti
tai nejau nepasidalinsit tai nuostabiais zodziais kuriuos randate smile.gif
Atsakyti
Na mano vestuves geguzes 31 d. nors seniai esu uzsiregistravusi supermamose, bet kaip sakant uzeinu tik paieskoti kai bedeles uztinka. prisedau pasidalinti - paieskoti ideju ir as savo teveliams, galvoju, na va visos graudinasi as tai tokia gelezine istikruju nelabai mane kas sugraudina, na o sios eiles va ka padare sedziu su drebancia lupa, kad neduok'Die neisriedetu asara tai rasau jums.
bet istikruju kas cia darosi su tais zodziais? Kodel jie taip uz sirdies ima.
tada gal kas su kokiu bajeriuku, bet vis tiek graziu zodziu turite, kad butu lengviau persilausti? g.gif
Atsakyti
IR DAR DEL ZIDINIO.
AS JI SUPRANTU SAVAIP, TODEL MANO VESTUVESE JI TEVAI INES TIK SUSEDUS PRIE STALO PO KELIONES, NES TAI SIMBOLIS JU PATIRTIES IR NEUZGESTANCIOS SILUMOS, TAI KA JAU IKI 12 JIE TA SILUMA IR PATIRTIMI NENORES PASIDALINTI, JUK IS KELIONES MES JAU IR GRISIM NAUJA SEIMA, TODEL IR ZIDINIO NORIU IS KART. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspire @ 2007 08 01, 18:25)
Ojeijjjjjj....  cry.gif
gražūs žodžiai.. bet taip "užkabino" kažką, kad apsižliumbiau verysad.gif neįsivaizduoju, kaip reikės perskaityti tokius ar panašius žodžius  doh.gif
mes irgi žaisdavom tą patį "Cirką", kur labai nemėgau "ožkos"  biggrin.gif

super, tinka man sakysiu teveliams, bet asaru neina sulaikyti............. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano birzelio 21d.gal galit kas pasiulyti, kaip graziai pdekoti teveliams 4u.gif
Atsakyti