Sveikutes
Ar cia dar kas nors lankosi?
Reikia pagalbos ir kuo greiciau!!!
Su vyru baigeme daryti vestuvini filma, pabaigoje sugalvoje ideti padekos zodzius sveciams, bet juokios mintys nesauna i galva... nei juokiu eilerastuku nerandu... Tad prasau pagalbos, gal turite kokiu minciu ar esate pacios dekojusios sveciams.
LAUKSIU GRAZIU ZODZIU!!
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2005 06 29, 13:50)
O čia tokia tradicija vestuvėse padėkas sakyti, ar čia jūs visos iš didelio noro taip ruošiatės daryt? Man tai kažkaip nė truputėlio nesinori kam nors dėkoti, o šiaip vestuves darysim su visom lietuviškom tradicijom (kiek tik pavyks man jų sužinoti)... Tai susirūpinau dabar. Reik dėkot, ar nereik?
na jei darote su visom tradicijom tai be padeku niekaip!!! o tai jums visi buvo tokie blogi, kad iseinant i savo kelia, pradedant nauja gyvenimo etapa nenorit padekoti???? o beto pagalvokit ir apie pirslius, kiek jiems vargo, pasiruosimo ir ne maziausio aciu bneisgirsti, nju nezinau..................
o tai, mergaites, sakykit, kada apskritai kam kokiu zodziu reikia, nes as tai jau susipainiojau Zinau, kad vestuviu pabaigoj antra diena (jei tokia buna), teikiamos dovaneles tevams, pirsliams, pamergelems ir pabroliukams.... Ar as klystu? O kada dar mums pasisakyti reikia? Isvykstant is namu ar kaip?
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 19, 18:04)
o tai, mergaites, sakykit, kada apskritai kam kokiu zodziu reikia, nes as tai jau susipainiojau Zinau, kad vestuviu pabaigoj antra diena (jei tokia buna), teikiamos dovaneles tevams, pirsliams, pamergelems ir pabroliukams.... Ar as klystu? O kada dar mums pasisakyti reikia? Isvykstant is namu ar kaip?
na dazniausiai tai buna po seimos zidinio iteikimo, kuri iteikia tevai! pas vienus buna pries 12, o pas kitus kita diena. bent mes tai teveliams, pirsliams sakysim padekas pries 12!
QUOTE(odeta28 @ 2008 01 20, 19:53)
o as tai nezinau kada reiketu sakyti,nes mes galvojame dovanoti jiems savo vestuvines nuotraukas remeliuose,o jos bus antra diena.^Tad jei tevai seimos zidini dovanos 12 val. tai ka mums daryti?
Papildyta:
QUOTE(Edikute @ 2008 01 20, 20:14)
na tada gal reiktu pasitarti su teveliais, kad ta visa seimos zidini teiktu kita diena, ir dar pasnekekit su pirsliais, jei tokie bus, nes jie ant 12 tikrai bus kazka sumaste!!!
Katik perziurejau atidziai pusseseres vestuviu irasa, tai su tom dovanom turbut darysiu taip pat: tevai zidini dovanojo 12val. O antra diena vestuviu, jau po pirslio korimo ir po visokiu oficialumu, jaunieji dekojo pirsliams, tevams ir kitiems, kurie turejo buti apdovanoti
man aqtrodo kad cia keikvienas daro kaip jam patogiau, kaip jam geriau. juk niekur nera parasyta, kad daryt taip ar anaip!
QUOTE(Edikute @ 2008 01 20, 19:16)
Papildyta:
na tada gal reiktu pasitarti su teveliais, kad ta visa seimos zidini teiktu kita diena, ir dar pasnekekit su pirsliais, jei tokie bus, nes jie ant 12 tikrai bus kazka sumaste!!!
Šeimos židinys teikiamas po 12 val. Nors vieną kartą esu mačiusi, kad židinį įnešė antrą dieną, susėdus ryte už stalo. Bet mano nuomone, gražiau ir prasmingiau, kai židinys įteikiams po vidurnakčio.
Niu siaip esu daug vestuviu buvus ir per visas zidini nese po vidurnakcio,o ne antra diena kai visi pachmelingom galvom sedi
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 01 25, 05:27)
Niu siaip esu daug vestuviu buvus ir per visas zidini nese po vidurnakcio,o ne antra diena kai visi pachmelingom galvom sedi
Taip tikrai po vidurnakčio, pritariu.
Na, kazkaip po vidurnakcio tai prasmingiau... Juk jaunieji jau nuo pirmos nakties turi savo seimos zidini kurenti