Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodžiai tėveliams

QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 03, 12:17)
Mama,

Žinai, atsimenu tą dieną, kai sakei, kad norėtum, jog tavo mergaitė būtų pati geriausia pasaulyje. Kad išpildytų ne tik Tavo, bet ir savo svajones, kad mokėtų viską, ką gali mokėti žmogus, tik ne tai, dėl ko gailėtųsi...
Atsimenu kai sakei, kad sūpuodama mane savo rankose bandei mintyse
piešti mano gyvenimo kelią- matyti mano paslydimus , mano nuopolius, kad galėtum man padėti kiek gali... Kad galėtum apsaugoti mane nuo to,
kas pritvindytų mano akis ašarų, nuo to, dėl ko aš nemiegočiau naktimis,
nuo to, dėl ko man skaudėtų...
Mama, tau pavyko...
Pavyko ir man....
Aš jau išpildžiau pusę Tavo svajonių, kai kurias net po du kartus...
Nežinau ar taip, kaip norėjai, nežinau, ar taip kaip tikėjaisi, bet išpildžiau...
Tu klausi manęs apie mano svajones?
Mama, mano svajonė- matyti Tave laimingą.
Ne, LAIMINGIAUSIĄ IŠ VISŲ.
Aš niekada Tavęs nenuvilsiu.

wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 08 20, 14:25)
Per savo vestuves padėkos žodžius kaip ir priesaiką bažnyčioje pamiršau.  Priesaiką padiktavo kunigas, o padėką pasakėm savais žodžiais abu su vyru. Manau, kad ši tradicija labai sureikšminama. Juk tie vaikai šiais laikais yra pakankamai apsisprendę ir niekur jie neišeina,(pvz. mes su tėvais gyvename tame pačiame mieste) 
kodėl niekas neverkia kai išeina vaikai gyvent susimetus.
Iš tikrųjų jei jūs merginos mintinai išmoksite ir per vestuves atsiminsite tai jūs supermerginos...

Kodėl niekur neišeina? g.gif Taigi dukra ar sūnus atsisveikina su savo vienu gyvenimo etapu ir pereina į kitą.Tai išėjimas iš tėvų.Ir visai nesvarbu, kad gyvena tame pačiame mieste. Juk vaikai jau kuria gyvenimą atskirai, nebegyvena su tėvais. biggrin.gif
O kas tau sakė, kad tėvai nenubraukia ašaros?
Ir kas čia tokio: išmokti atmintinai ir pasakyti blink.gif Ir pasimokiau, ir pasakiau.Ir nelaikau savęs supermergina.Ir kam čia tarp eilučių slypinti šiokia tokia ironija?Jei jau išmoksite ir pasakysite, tai būsite super mergaitės????? schmoll.gif Be to, juk gali ir ne mintinai išmokti.Tiesiog pasinaudoję tais žodžiais padėkosime tėveliams. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 20 rugpjūčio 2007 - 16:22
Manau nera nuosirdesnes padekos, kai ji pasakoma is sirdies savo, kad ir vieno sakinio zodziais...
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2007 08 20, 17:20)
Kodėl  niekur  neišeina? g.gif Taigi  dukra  ar  sūnus  atsisveikina  su savo  vienu  gyvenimo  etapu  ir  pereina  į  kitą.Tai  išėjimas  iš  tėvų.Ir  visai nesvarbu, kad  gyvena  tame  pačiame  mieste. Juk    vaikai  jau  kuria  gyvenimą  atskirai, nebegyvena  su  tėvais. biggrin.gif
O  kas  tau  sakė, kad  tėvai  nenubraukia  ašaros?
Ir kas  čia  tokio:  išmokti  atmintinai  ir  pasakyti blink.gif Ir  pasimokiau, ir  pasakiau.Ir  nelaikau  savęs  supermergina.Ir  kam  čia  tarp  eilučių  slypinti  šiokia tokia  ironija?Jei  jau išmoksite  ir  pasakysite, tai  būsite  super  mergaitės????? schmoll.gif Be  to, juk  gali  ir  ne mintinai  išmokti.Tiesiog  pasinaudoję  tais  žodžiais  padėkosime tėveliams. biggrin.gif

Šiaip aš jokios ironijos nenorėjau parodyt, jei jūs taip supratot tai ką...Ir nesakiau, kad tėvai nenubraukia ašaros. Aišku nubraukia, tik nereikia jiems sukelti tų ašarų. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 08 21, 14:06)
Šiaip aš jokios ironijos nenorėjau parodyt, jei jūs taip supratot tai ką...Ir nesakiau, kad tėvai nenubraukia ašaros. Aišku nubraukia, tik nereikia jiems sukelti tų ašarų.  cool.gif

Tiesiog aš taip perskaičiau Jūsų žodžius. smile.gif Jei nesupratau, atleiskite. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asRita @ 2006 09 14, 11:20)
perskaiciau ir apsiziumbiau tiesiog cia... darbe.... tipo dirbu gi....  thumb_yello.gif

Ne tu viena.. unsure.gif unsure.gif unsure.gif as dabar su raudona nosim i univera vaziuosiu.. doh.gif
Atsakyti
sveikos,

gal cia ne i tema , bet radau cia daug graziu zodziu tevam, o gal kas turi zodziu seneliams
Atsakyti
o kada tuos zodzius sakyti ir dovaneles teikti?
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2007 09 10, 16:39)
o kada tuos zodzius sakyti ir dovaneles teikti?

Mes mamoms dekojome ir dovaneles iteikeme tuomet kai jos mums perdave seimos zidini, geresnio laiko neradome ir viskas puikiai gavosi smile.gif
Atsakyti
Mes padekos zodzius ir dovaneles iteikem po 12 val,kai grizome is lauko po fejerverku 4u.gif
Sakeme tuos zodzius apie obuolius rolleyes.gif
Atsakyti
mes tai savais zodziais snekejome, nieko ypatingo, bet is sirdies, net teveliai asareles nubrauke...
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 11, 10:20)
mes tai savais zodziais snekejome, nieko ypatingo, bet is sirdies, net teveliai asareles nubrauke...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif AS IRGI SAKIAU TAI KAS BUVO SIRDELEJE, BE JOKIU FANTASTIKU AR SVETIMU EILIU.
Atsakyti