Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodžiai tėveliams

o ka man patartume sakyti mamai+pateviui(mes su juo ne tokie jau artimi)??kazkaip pasigedau tam tinkamu zodziu-as jo teveliu nevadinu.o manasis tevelis deja jau negales dalyvauti..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2007 07 29, 13:04)
Gal  kam  pravers  ir tokie  žodžiai  sakomi  dukters  tėveliams:
Kiekvieną  kartą  , kai  šypsausi, verkiu, džiaugiuosi  ar  liūdžiu, aš  visada  esu  dėkinga  Jums  , mieli  tėveliai, už  mano  gimimą, už  šypseną, už gyvenimo  pilnatvę, už  kelią, kuriuo  mokėte  ir  mokote  eiti, už  pirmą  pabarimą, už  švelnumą, už  žaidimus  ne  tik  vaikystėje, bet  ir  paauglystėje  ir  jaunystėje. Ar  atsimenate, tėtuk  ir  mamyte, kaip  žaisdavome  domino? Žaidimą „Cirkas“, kai  niekas  nenorėdavo  nusileisti  su  ožka  žemyn...Ar  pamenate  pirmuosius  mano  draugus  ir  ilgėlesnius  pasisėdėjimus? Ar  pamenate, kai tą  akimirką, kai  supratome  visi, juk  aš  jau  nebe  vaikas . Nors  Jums  visada  tokia  ir  liksiu. Mažytė  Jūsų  dukra, kuriai  reikia  šilumos, pagalbos, užuojautos šypsenos. Man  visada    reikės  Jūsų  patarimo, meilės, supratimo, Jūsų  buvimo  šalia. Man  visada  reikės, kad  aš  žinočiau , jog  Jūs esate  šalia. Šiandien  susieju  gyvenimą  su  man  labai  artimu  ir  brangiu  žmogumi, kuris  nuo  šiol  irgi  tampa mano  kelrode  žvaigžde. Bet  atminkite, aš  niekada  nepamiršiu  Jūsų  ir  visada  būsiu  dėkinga, kad    esu. .
Myliu  Jus  visa  širdimi ir  dėkoju  už  gerumą, meilę, šilumą, nuoširdumą  ir  tikrą  nepakartojamą  vaikystę, paauglystę  ir  jaunystę. Dar  kartą  ačiū  Jums, tėveliai, už  viską. Visada  Jus  mylėsiu.
Gal  kam  patiks biggrin.gif Kokius  žaidimus  žaisdavote,  kiekviena  galite  prisitaikyti  iš  savo  gyvenimo.Čia  paprasti  žodžiai. biggrin.gif

Ojeijjjjjj.... cry.gif
gražūs žodžiai.. bet taip "užkabino" kažką, kad apsižliumbiau verysad.gif neįsivaizduoju, kaip reikės perskaityti tokius ar panašius žodžius doh.gif
mes irgi žaisdavom tą patį "Cirką", kur labai nemėgau "ožkos" biggrin.gif
Atsakyti
Sodziu radau labai graziu.. tik dabar reiks issisinkt geriausius ir pakoreguoti pagal save... biggrin.gif Taciau turiu dar viena klausimeli, nes niekaip nesumastau kaip butu galima graziai uzbaigti, kadangi mes dovanosim tevam po taure, taciau nezinom kaip pasakyti graziai.. g.gif kazkaip reikia idomiai, kad suprastu prie ko cia tos taures... ax.gif Padekit.. blush2.gif
Atsakyti
Mama,

Žinai, atsimenu tą dieną, kai sakei, kad norėtum, jog tavo mergaitė būtų pati geriausia pasaulyje. Kad išpildytų ne tik Tavo, bet ir savo svajones, kad mokėtų viską, ką gali mokėti žmogus, tik ne tai, dėl ko gailėtųsi...
Atsimenu kai sakei, kad sūpuodama mane savo rankose bandei mintyse
piešti mano gyvenimo kelią- matyti mano paslydimus , mano nuopolius, kad galėtum man padėti kiek gali... Kad galėtum apsaugoti mane nuo to,
kas pritvindytų mano akis ašarų, nuo to, dėl ko aš nemiegočiau naktimis,
nuo to, dėl ko man skaudėtų...
Mama, tau pavyko...
Pavyko ir man....
Aš jau išpildžiau pusę Tavo svajonių, kai kurias net po du kartus...
Nežinau ar taip, kaip norėjai, nežinau, ar taip kaip tikėjaisi, bet išpildžiau...
Tu klausi manęs apie mano svajones?
Mama, mano svajonė- matyti Tave laimingą.
Ne, LAIMINGIAUSIĄ IŠ VISŲ.
Aš niekada Tavęs nenuvilsiu.
Atsakyti
QUOTE(Inspire @ 2007 08 01, 16:25)

mes irgi žaisdavom tą patį "Cirką", kur labai nemėgau "ožkos"  biggrin.gif

Geras žaidimas tas " Cirkas" biggrin.gif biggrin.gif Tik ta jau ožka... doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 03 rugpjūčio 2007 - 16:27
QUOTE(giengiux @ 2007 07 28, 20:18)
sveikos panos, o kaip ziurit i tai, kad pvz as galvoju tevams sudainuoti daina , kurios melodija butu panasi i mino dainos "mamai" tik zodzius bandau perdayti taip, kad daina butu skirta ne tik mamoms, bet ir teciams. tik va nzn kaip bus, ar mano busimasis vyras sutiks dainuoti. dar esu maciusi vienu vestuviu juosta, kuriose visa s pulkas ir jaunieji, kaip padeka sudainavo ta daina " gimines", nu kur dainuojama " kur gimem, kur augom, kur zeme sventa..." po tos dainos maciau, ne vieno svecio akyse asaras, dziaugsmo asaras, o be to 6ia daina moka beveik kiekvienas.
Papildyta:
pasakyt galima kazka tokio, jog dar vakar buvo dvi skirtingos gimines (seima), kurias siandiena sujunge sie jauni zmones, todel norime jums padovanoti sia taure, kaip naujai sujungtu dvieju giminiu  (seimu)simboli, kuris mus visus siandiena suvienyja i viena seima ar kazka panasaus

giengiux, gal tu turi tos dainos " kur gimem, kur augom, kur zeme sventa..." zodzius? ieskojau visam internete, skambinausi pazistamiems ir t.t. bet niekas neturi.. Padek, prasau, jei gali.. 4u.gif buciau labai dekinga..
Atsakyti
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 03, 12:17)
Mama,

Žinai, atsimenu tą dieną, kai sakei, kad norėtum, jog tavo mergaitė būtų pati geriausia pasaulyje. Kad išpildytų ne tik Tavo, bet ir savo svajones, kad mokėtų viską, ką gali mokėti žmogus, tik ne tai, dėl ko gailėtųsi...
Atsimenu kai sakei, kad sūpuodama mane savo rankose bandei mintyse
piešti mano gyvenimo kelią- matyti mano paslydimus , mano nuopolius, kad galėtum man padėti kiek gali... Kad galėtum apsaugoti mane nuo to,
kas pritvindytų mano akis ašarų, nuo to, dėl ko aš nemiegočiau naktimis,
nuo to, dėl ko man skaudėtų...
Mama, tau pavyko...
Pavyko ir man....
Aš jau išpildžiau pusę Tavo svajonių, kai kurias net po du kartus...
Nežinau ar taip, kaip norėjai, nežinau, ar taip kaip tikėjaisi, bet išpildžiau...
Tu klausi manęs apie mano svajones?
Mama, mano svajonė- matyti Tave laimingą.
Ne, LAIMINGIAUSIĄ IŠ VISŲ.
Aš niekada Tavęs nenuvilsiu.

Žinok vos nežliumbiau skaitydama wub.gif Būčiau buvus namuose, o ne darbe tikrai būčiau bliovus nuo tokių super žodžių wub.gif
Atsakyti
O aš verkiu, negaliu kaip susigraudinau cry.gif
Atsakyti
mes sakeme siuos zodzius wub.gif
Mes nenukrentame ant žemės, kaip obuoliai, neatsirandame, kaip rasos lašai.
Mus sukuria, išpuoselėja, užaugina ir išleidžia į gyvenimą švelnios, mylinčios tėvų širdys ir rankos.
Nors tos mielos rankos jau sukietėjo nuo gyvenimo darbų, tačiau vaikams jos visada lieka švelnios ir numalšinančios bet kokį skausmą.
Mieli tėveliai, šiandien mes dėkingi jums užtai, kad auginote, mylėjote ir atlydėjote iki šio reikšmingo gyvenimo posūkio – vestuvių.
Mes susijaudinę nuo naujų įspūdžių, tad leiskite išreikšti karštą padėką už visas nemigo naktis, už didesnius ir mažesnius rūpestėlius, kuriuos rinko jūsų rankos,
už tą užuovėją, kurią turėjome jusu namuose, už pamokančius ir paguodžiančius žodžius, kurie lydėjo kopiant vaikystės ir jaunystės laipteliais.
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 08 11, 16:19)
mes sakeme siuos zodzius  wub.gif
Mes nenukrentame ant žemės, kaip obuoliai, neatsirandame, kaip rasos lašai.
Mus sukuria, išpuoselėja, užaugina ir išleidžia į gyvenimą švelnios, mylinčios tėvų širdys ir rankos.
Nors tos mielos rankos jau sukietėjo nuo gyvenimo darbų, tačiau vaikams jos visada lieka švelnios ir numalšinančios bet kokį skausmą.
Mieli tėveliai, šiandien mes dėkingi jums užtai, kad auginote, mylėjote ir atlydėjote iki šio reikšmingo gyvenimo posūkio – vestuvių.
Mes susijaudinę nuo naujų įspūdžių, tad leiskite išreikšti karštą padėką už visas nemigo naktis, už didesnius ir mažesnius rūpestėlius, kuriuos rinko jūsų rankos,
už tą užuovėją, kurią turėjome jusu namuose, už pamokančius ir paguodžiančius žodžius, kurie lydėjo kopiant vaikystės ir jaunystės laipteliais.

situos zodziu uz mus liudininkai pasake, bet man atrodo namuose, o kai dovanojom dovanas tevams, tai is sirdies, kas isejo, ta ir pasakem.. man nelabai kas isejo - baisulingai susigraudinau (vieninteli karta per ta diena) ir vos pralemenau puse sakinio - po to nusprendziau, kad veliop tie zodziai, vis vien nieko nepasakysiu ir tiesiog atidaviau dovana
Atsakyti
Mes žadame dovanoti foto albumus ir norim ką nors gražaus į pirmą puslapį parašyti... Su padėka kad būtų, bet ne per daug sentimentalūs...

Gal galit padėt? Gal galit ką pasiūlyt? 4u.gif
Atsakyti
Per savo vestuves padėkos žodžius kaip ir priesaiką bažnyčioje pamiršau. Priesaiką padiktavo kunigas, o padėką pasakėm savais žodžiais abu su vyru. Manau, kad ši tradicija labai sureikšminama. Juk tie vaikai šiais laikais yra pakankamai apsisprendę ir niekur jie neišeina,(pvz. mes su tėvais gyvename tame pačiame mieste) kodėl niekas neverkia kai išeina vaikai gyvent susimetus.

Iš tikrųjų jei jūs merginos mintinai išmoksite ir per vestuves atsiminsite tai jūs supermerginos...
Atsakyti