Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodžiai tėveliams

QUOTE(Erina @ 2007 04 05, 12:39)
clap.gif radau thumbup.gif
žiūrėkit kokie gražūs žodžiai wub.gif

čia piršlio žodžiai tėvams, bet galima jo žodžius pakeisti ir sakyti jauniesiems
Mes nenukrentame ant žemės, kaip obuoliai, neatsirandame, kaip rasos lašai. Mus sukuria, išpuoselėja, užaugina ir išleidžia į gyvenimą švelnios, mylinčios tėvų širdys ir rankos. Nors tos mielos rankos jau sukietėjo nuo gyvenimo darbų, tačiau vaikams jos visada lieka švelnios ir numalšinančios bet kokį skausmą.
Mieli tėveliai, šiandien vaikai dėkingi jums užtai, kad auginote, mylėjote ir atlydėjote iki šio reikšmingo gyvenimo posūkio – vestuvių. Jie susijaudinę nuo naujų įspūdžių, tad leiskite jų vardu išreikšti karštą padėką už visas nemigo naktis, už didesnius ir mažesnius rūpestėlius, kuriuos rinko jūsų rankos, už tą užuovėją, kurią vaikai turėjo savo tėvų namuose, už pamokančius ir paguodžiančius žodžius, kurie lydėjo kopiant vaikystės ir jaunystės laipteliais.

wub.gif , as apsiverkiau beskaitydama dabar,tai kaip man per vestuves pasakyti doh.gif
Atsakyti
verkiu verkiu cry.gif cry.gif cry.gif o tai kas bus tada per vestuves? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2007 04 05, 12:39)
Mes nenukrentame ant žemės, kaip obuoliai, neatsirandame, kaip rasos lašai. Mus sukuria, išpuoselėja, užaugina ir išleidžia į gyvenimą švelnios, mylinčios tėvų širdys ir rankos. Nors tos mielos rankos jau sukietėjo nuo gyvenimo darbų, tačiau vaikams jos visada lieka švelnios ir numalšinančios bet kokį skausmą.
Mieli tėveliai, šiandien vaikai dėkingi jums užtai, kad auginote, mylėjote ir atlydėjote iki šio reikšmingo gyvenimo posūkio – vestuvių. Jie susijaudinę nuo naujų įspūdžių, tad leiskite jų vardu išreikšti karštą padėką už visas nemigo naktis, už didesnius ir mažesnius rūpestėlius, kuriuos rinko jūsų rankos, už tą užuovėją, kurią vaikai turėjo savo tėvų namuose, už pamokančius ir paguodžiančius žodžius, kurie lydėjo kopiant vaikystės ir jaunystės laipteliais.

Oh, nežinau, vos susilaikiau, kad neapsižliumbčiau. wub.gif O per vestuves kaip bus? Irgi cray.gif ? Jaučiu, kad liudyninkų prašysiu padėkos žodžius sakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natasele: 10 liepos 2007 - 22:46
padekite doh.gif doh.gif
nupirkome teveliams tokia viena taure pasidabruota, bet ji susiddeda is dveiju daliu, tai viena dali norim vieniem teveliam kita kitiem padovanoti,bet niekaip nesugalvoju ka pasayti dovanojant unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Na ka skaiciau as visas padekas teveliam kurias cia sudejot, tai ir man pilnos akys prisikaupe asaru, gerklej asaru guzas pastrigo, lotuliukas.gif ir supratau,kad vargu ar sugebesiu neapsibliovus pasakyt ka tiem teveliam, tai brangiausiajam sakiau,kad tures kalba teveliam sakyt JIS. Tai labai juokes is manes jautruoles, bet atrodo iseiti radau biggrin.gif nes kitaip sakes biggrin.gif
Atsakyti
Mes per vestuves nieko neskaiteme, viska issakeme savo zodziais, kurie buvo nuosirdus ir tarti is sirdies, gal todel nebuvo jokiu asaru, tik nuosirdi padeka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 07 11, 18:09)
Mes per vestuves nieko neskaiteme, viska issakeme savo zodziais, kurie buvo nuosirdus ir tarti is sirdies, gal todel nebuvo jokiu asaru, tik nuosirdi padeka  bigsmile.gif

na man irgi daug graziau ne eilerasciai, o nuosirdi padeka paprastais savais zodziais, bet negaliu... viskas balsas virpa, zodziai stringa ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos panos, o kaip ziurit i tai, kad pvz as galvoju tevams sudainuoti daina , kurios melodija butu panasi i mino dainos "mamai" tik zodzius bandau perdayti taip, kad daina butu skirta ne tik mamoms, bet ir teciams. tik va nzn kaip bus, ar mano busimasis vyras sutiks dainuoti. dar esu maciusi vienu vestuviu juosta, kuriose visa s pulkas ir jaunieji, kaip padeka sudainavo ta daina " gimines", nu kur dainuojama " kur gimem, kur augom, kur zeme sventa..." po tos dainos maciau, ne vieno svecio akyse asaras, dziaugsmo asaras, o be to 6ia daina moka beveik kiekvienas.
Papildyta:
QUOTE(kardivina @ 2007 07 11, 08:48)
padekite doh.gif  doh.gif
nupirkome teveliams tokia viena taure pasidabruota, bet ji susiddeda is dveiju daliu, tai viena dali norim vieniem teveliam kita kitiem padovanoti,bet niekaip nesugalvoju ka pasayti dovanojant unsure.gif  unsure.gif

pasakyt galima kazka tokio, jog dar vakar buvo dvi skirtingos gimines (seima), kurias siandiena sujunge sie jauni zmones, todel norime jums padovanoti sia taure, kaip naujai sujungtu dvieju giminiu (seimu)simboli, kuris mus visus siandiena suvienyja i viena seima ar kazka panasaus
Atsakyti
Gal kam pravers ir tokie žodžiai sakomi dukters tėveliams:
Kiekvieną kartą , kai šypsausi, verkiu, džiaugiuosi ar liūdžiu, aš visada esu dėkinga Jums , mieli tėveliai, už mano gimimą, už šypseną, už gyvenimo pilnatvę, už kelią, kuriuo mokėte ir mokote eiti, už pirmą pabarimą, už švelnumą, už žaidimus ne tik vaikystėje, bet ir paauglystėje ir jaunystėje. Ar atsimenate, tėtuk ir mamyte, kaip žaisdavome domino? Žaidimą „Cirkas“, kai niekas nenorėdavo nusileisti su ožka žemyn...Ar pamenate pirmuosius mano draugus ir ilgėlesnius pasisėdėjimus? Ar pamenate, kai tą akimirką, kai supratome visi, juk aš jau nebe vaikas . Nors Jums visada tokia ir liksiu. Mažytė Jūsų dukra, kuriai reikia šilumos, pagalbos, užuojautos šypsenos. Man visada reikės Jūsų patarimo, meilės, supratimo, Jūsų buvimo šalia. Man visada reikės, kad aš žinočiau , jog Jūs esate šalia. Šiandien susieju gyvenimą su man labai artimu ir brangiu žmogumi, kuris nuo šiol irgi tampa mano kelrode žvaigžde. Bet atminkite, aš niekada nepamiršiu Jūsų ir visada būsiu dėkinga, kad esu. .
Myliu Jus visa širdimi ir dėkoju už gerumą, meilę, šilumą, nuoširdumą ir tikrą nepakartojamą vaikystę, paauglystę ir jaunystę. Dar kartą ačiū Jums, tėveliai, už viską. Visada Jus mylėsiu.
Gal kam patiks biggrin.gif Kokius žaidimus žaisdavote, kiekviena galite prisitaikyti iš savo gyvenimo.Čia paprasti žodžiai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 29 liepos 2007 - 12:07
QUOTE(Nersim @ 2007 07 29, 13:04)
Gal  kam  pravers  ir tokie  žodžiai  sakomi  dukters  tėveliams:
Kiekvieną  kartą  , kai  šypsausi, verkiu, džiaugiuosi  ar  liūdžiu, aš  visada  esu  dėkinga  Jums  , mieli  tėveliai, už  mano  gimimą, už  šypseną, už gyvenimo  pilnatvę, už  kelią, kuriuo  mokėte  ir  mokote  eiti, už  pirmą  pabarimą, už  švelnumą, už  žaidimus  ne  tik  vaikystėje, bet  ir  paauglystėje  ir  jaunystėje. Ar  atsimenate, tėtuk  ir  mamyte, kaip  žaisdavome  domino? Žaidimą „Cirkas“, kai  niekas  nenorėdavo  nusileisti  su  ožka  žemyn...Ar  pamenate  pirmuosius  mano  draugus  ir  ilgėlesnius  pasisėdėjimus? Ar  pamenate, kai tą  akimirką, kai  supratome  visi, juk  aš  jau  nebe  vaikas . Nors  Jums  visada  tokia  ir  liksiu. Mažytė  Jūsų  dukra, kuriai  reikia  šilumos, pagalbos, užuojautos šypsenos. Man  visada    reikės  Jūsų  patarimo, meilės, supratimo, Jūsų  buvimo  šalia. Man  visada  reikės, kad  aš  žinočiau , jog  Jūs esate  šalia. Šiandien  susieju  gyvenimą  su  man  labai  artimu  ir  brangiu  žmogumi, kuris  nuo  šiol  irgi  tampa mano  kelrode  žvaigžde. Bet  atminkite, aš  niekada  nepamiršiu  Jūsų  ir  visada  būsiu  dėkinga, kad    esu. .
Myliu  Jus  visa  širdimi ir  dėkoju  už  gerumą, meilę, šilumą, nuoširdumą  ir  tikrą  nepakartojamą  vaikystę, paauglystę  ir  jaunystę. Dar  kartą  ačiū  Jums, tėveliai, už  viską. Visada  Jus  mylėsiu.
Gal  kam  patiks biggrin.gif Kokius  žaidimus  žaisdavote,  kiekviena  galite  prisitaikyti  iš  savo  gyvenimo.Čia  paprasti  žodžiai. biggrin.gif

o jau zodziu groooooozis wub.gif wub.gif wub.gif zinai ka Nersim, barsiu tave. tu privertei mane suabejoti, ar man sakyti tuos zodzius, kuriuos turejau ar situs lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar turiu dar viena galvos skausma doh.gif biggrin.gif jau manau, kad sakysim situos zodzius, tik reikes pritaikyti vyro mamai ir mano teveliui kartu, ir sakyti abiems pasikeiciant vis... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2007 07 29, 13:04)
Gal  kam  pravers  ir tokie  žodžiai  sakomi  dukters  tėveliams:

net apsiverkiau beskaitydama, kad ir labai noreciau tai tevams pasakyti, bet nesugebesiu, 110 proc apsizliumbsiu
Atsakyti
Dėkui biggrin.gif Aš sakiau per savo vestuves ir pasakiau biggrin.gif Vienu momentu buvo graudu pasidarę, bet kažkaip praėjo ir išsakiau viską. Paskui buvo kažkokia minutė tylos biggrin.gif Mačiau kaip mama ir tėis nubraukė ašaras biggrin.gif
Atsakyti