sveikos supermamos, visų pirma tai ačiū, kad jus esate - labai daug naudingų dalykų šiame tinklalapyje. kadangi pati jau neužilgo išteku - perskaičiau beveik visas temas apie vestuves manau, kad šie žodžiai taip pat tiktų per vestuves sakyti mamai - kazka pakeisti, kazka pridėti arba atimti ir... sakant verkti
Mama,
Rūpesčius ir skausmą
Vaikiškas svajas jau pamirštų
Ir kodėl man gimė šitoks jausmas?
Vyras svetimas brangesnis negu tu...
Mama,
Kam nepasakei kadaise,
Kai mane taip sunkiai auginai,
Kad ateis žmogus visų brangiausias
Tas, kuri aš pamilau karštai...
Aš pas jį į vakarą vėjuotą
Nuplasnoju plaštake lengva
Ak, kaip gera bėgt,
Kad tu žinotum...
Taip nebėgau niekad, mama, pas tave...
QUOTE(nenyte @ 2007 05 17, 00:07)
sveikos supermamos, visų pirma tai ačiū, kad jus esate - labai daug naudingų dalykų šiame tinklalapyje. kadangi pati jau neužilgo išteku - perskaičiau beveik visas temas apie vestuves manau, kad šie žodžiai taip pat tiktų per vestuves sakyti mamai - kazka pakeisti, kazka pridėti arba atimti ir... sakant verkti
Mama,
Rūpesčius ir skausmą
Mama,
Kam nepasakei kadaise,
Ak, kaip gera bėgt,
Kad tu žinotum...
Mama,
Rūpesčius ir skausmą
Mama,
Kam nepasakei kadaise,
Ak, kaip gera bėgt,
Kad tu žinotum...
Man nepatiko Labai akcentuojama, kad vyras brangesnis uz mama..
QUOTE(Aslaiminga @ 2007 05 17, 08:06)
Man nepatiko Labai akcentuojama, kad vyras brangesnis uz mama..
Ir man sie sios eiles , nekaip nuskambejo
Mama,
Rūpesčius ir skausmą
Mama,
Kam nepasakei kadaise,
Ak, kaip gera bėgt,
Kad tu žinotum...
[/quote]
Man irgi nelabai patiko - mama turetu labai negerai pasijausti ir siaip....as tai negaleciau taip mamai pasakyti
Rūpesčius ir skausmą
Mama,
Kam nepasakei kadaise,
Ak, kaip gera bėgt,
Kad tu žinotum...
[/quote]
Man irgi nelabai patiko - mama turetu labai negerai pasijausti ir siaip....as tai negaleciau taip mamai pasakyti
Pritariu del sio eilerascio mergaitems Man tai atrodo, kad vis tiek, kad ir kaip bemyletum savo vyra, mama yra brangesnis zmogus
QUOTE(nenyte @ 2007 05 17, 00:37)
įsivaizduoju 60 proc. mamų reakciją po tokių žodžių - apsiverkia ir išbėga iš salės žiauroka.
kam išvis tiek virkavimai, graudenimai per vestuves? kas numiršta? juk nebe tie laikai, kad atiduoda dukrą į kitą nežinomą kaimą į kažkokią šeimą, kurios nepažįsta, kur ji ten bus tarnaitės vietoj, be šansų ištrūkti, jeigu kas ... šiais laikais kvailai atrodo.
QUOTE(svikte @ 2007 05 17, 15:14)
Ak, kaip gera bėgt,
Kad tu žinotum...
Kad tu žinotum...
Žodžių gražumas yra ne tame kad jie gražiai skamba ir yra gražiai sueiliuoti o pagrindinėje eilėraščio mintyje, o šio eilėraščio mintis yra žiauri. Tikrai niekada nenorėčiau iš savo dukros išgirsti tokių žodžių, o ypač per vestuves
Vyras brangesnis tik dabar, o mama visada ir liks mama. Dar gerai pagalvok apie šiuos žodžius ypač apie šitus paskutinius, ar neliksi nesuprasta ir ar neįskaudinsi mamos.
Tėvams per vestuves reikia dėkoti, o ne sakyti, kad vyras dabar tau brangesnis už juos ir kad tu jį labiau myli nei juos.
QUOTE(Bella @ 2004 10 29, 14:41)
Parašau keletą tezių, gak kuri ras tinkamą mintį ir įpins į savo padėkos kalbą.
...Greitai bėga laikas. Jūsų akyse prabėgo mūsų vaikystė, pauglystė, tapom savarankiški, suaugę ir gerai suprantame, jog jautresnės širdies už tėvų tikrai nėra. Kantriai skiepijote mūsų širdyse neapykantą blogiui, vedėte mus gėrio keliu, mokėte nepaklysti gyvenimo kryžkelėse.... Kad ir kur Jūs bebūtumėt, mus visada pasieks Jūsų begalinis ilgesys. Mes neleisime, kad Jūs gyventumėte amžinu laikimu. Visada Jūsų balsas pašauks į gimtąją pastogę. Kai pavargsite, mes užstosime Jus nuo gyvenimo audrų ir vėjų..... O dabar leiskt mums atsiremti į Jūsų pečius ir pasiruošti dideliam skrydžiui. Lai Jūsų akių žiburėliai tebus kelrode žvaigžde mūsų gyvenimo kely...
Ačiū tėveliai, už jaunystę mūsų,
Už polėkį, laimingąsias dienas,
Už meilę, kurią gavome iš jūsų,
Už viską viską iš širdies dėkojame mes.
Na, tai šiam kartui tiek. Tai nėra visa kalba. Tačiau gal šios tezės padės susikurti jūsų pačių gražiai padėkos kalbai.
eina sau.. jau dabar pasikukciodama skaiciau.. tai kas per vestuves bus? jau numatau.. nu ir jautrumas..
...Greitai bėga laikas. Jūsų akyse prabėgo mūsų vaikystė, pauglystė, tapom savarankiški, suaugę ir gerai suprantame, jog jautresnės širdies už tėvų tikrai nėra. Kantriai skiepijote mūsų širdyse neapykantą blogiui, vedėte mus gėrio keliu, mokėte nepaklysti gyvenimo kryžkelėse.... Kad ir kur Jūs bebūtumėt, mus visada pasieks Jūsų begalinis ilgesys. Mes neleisime, kad Jūs gyventumėte amžinu laikimu. Visada Jūsų balsas pašauks į gimtąją pastogę. Kai pavargsite, mes užstosime Jus nuo gyvenimo audrų ir vėjų..... O dabar leiskt mums atsiremti į Jūsų pečius ir pasiruošti dideliam skrydžiui. Lai Jūsų akių žiburėliai tebus kelrode žvaigžde mūsų gyvenimo kely...
Ačiū tėveliai, už jaunystę mūsų,
Už polėkį, laimingąsias dienas,
Už meilę, kurią gavome iš jūsų,
Už viską viską iš širdies dėkojame mes.
Na, tai šiam kartui tiek. Tai nėra visa kalba. Tačiau gal šios tezės padės susikurti jūsų pačių gražiai padėkos kalbai.
eina sau.. jau dabar pasikukciodama skaiciau.. tai kas per vestuves bus? jau numatau.. nu ir jautrumas..
QUOTE(nenyte @ 2007 05 16, 23:37)
Mama,
Rūpesčius ir skausmą
Mama,
Kam nepasakei kadaise,
Ak, kaip gera bėgt,
Kad tu žinotum...
Mama,
Rūpesčius ir skausmą
Mama,
Kam nepasakei kadaise,
Ak, kaip gera bėgt,
Kad tu žinotum...
nu man tai ne
o gal kas galite patarti ka butu galima isgraviruoti ant teveliams skirtos dovanos? kazka trumpo , bet silto.
Skaiciau skaiciau, ziuriu visi visiems kazko linki ir pagalvojau o ir jaunieji vienas kitam ka sako?
QUOTE(Agnesaule @ 2007 05 31, 11:19)
Skaiciau skaiciau, ziuriu visi visiems kazko linki ir pagalvojau o ir jaunieji vienas kitam ka sako?
Kažkur jau rašiau forume ir visiems jauniesiems siūlau sakyti priesaiką vienas kitam. Pasirenka, susiranda gražius ir prasmingus žodžius ir pasako visiems girdint. Pati sakiu per savo vestuves.T ai svečiai prašė pakartojimo Anksčiau vestuvėse to niekas nedarydavo.Tiesiog per savo vestuves man kilo tokia idėja ir įgyvendinau ją.