Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodžiai tėveliams

QUOTE(rutuks @ 2007 04 18, 10:06)
eina sau kaip grazu  bigsmile.gif as jau sedziu dabar ir tampau lupa,nu negaliu tokia bliuve esu  doh.gif  doh.gif

Aš šituos žodžius ruošiuosi sakyti per sesės vestuves, nes būsiu liudininkė. Liepiau sesei pačiai juos sakyti, bet sakė jinai apsižliubs, tai aš dabar repetuoju repetuoju bigsmile.gif .
Atsakyti
..Greitai bėga laikas. Jūsų akyse prabėgo mūsų vaikystė, pauglystė, tapom savarankiški, suaugę ir gerai suprantame, jog jautresnės širdies už tėvų tikrai nėra. Kantriai skiepijote mūsų širdyse neapykantą blogiui, vedėte mus gėrio keliu, mokėte nepaklysti gyvenimo kryžkelėse.... Kad ir kur Jūs bebūtumėt, mus visada pasieks Jūsų begalinis ilgesys. Mes neleisime, kad Jūs gyventumėte amžinu laikimu. Visada Jūsų balsas pašauks į gimtąją pastogę. Kai pavargsite, mes užstosime Jus nuo gyvenimo audrų ir vėjų..... O dabar leiskt mums atsiremti į Jūsų pečius ir pasiruošti dideliam skrydžiui. Lai Jūsų akių žiburėliai tebus kelrode žvaigžde mūsų gyvenimo kely...

Atsakyti
zodziai gazus smile.gif , bet pati ju nperskaitysiu, as ir apsizliumsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 02 08, 11:16)
MIELI TĖVELIAI

Jūs šiandien išleidžiate savo vaiką, į tą patį gyvenimo kelią, į kurį prieš gerą laiko tarpą, išėjote ir patys. Ir gal būt sudrėks jūsų akys sutinkant jaunąją porą su duona ir druska, vien dėl to, kad gerai žinote nueito kelio skonį ir kainą.

Sunki diena šiandien tėveliams
Palaimint vaikus jau reiks į kelią.
Tad ačiū jums tėveliai už meilę begalinę
Už naktis bemieges, už gerumą rankų, šilumą širdies
Visados jūs buvot, kaip gražiausias žiedas
Gėrio ir kantrybės, gėrio ir vilties.

Nu bet kaip nervuoja mane, kai sakoma,kad atejo sunki diena ir pan.... doh.gif doh.gif
na musu teveliai tai tikrai dziaugiasi, kad galu gale tuokiames ir nematau ko cia zliumbti ....cia gi dziaugtis reikia....vaikas surado savo antraja pusele...
as ai tokiu zodziu nesakysiu - kursiu pati ka nors savo....
nezadu as is savo vestuviu kazkokios paskutines vakarienes daryti....
mirksiukas.gif kai visiems liudna, kad pagaliau mes suradome vienas kita ir mylime ir kuriame seima...nu nesuprantu ir tiek... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 05 03, 19:40)
Nu bet kaip nervuoja mane, kai sakoma,kad atejo sunki diena ir pan.... doh.gif  doh.gif
na musu teveliai tai tikrai dziaugiasi, kad galu gale tuokiames ir nematau ko cia zliumbti ....cia gi dziaugtis reikia....vaikas surado savo antraja pusele...
mirksiukas.gif kai visiems liudna, kad pagaliau mes suradome vienas kita ir mylime ir kuriame seima...nu nesuprantu ir tiek... blink.gif

Cia dar truksta zilagalviu pavargusiu teveliu, ir kad dukrele uzauginta ir iseina is namu vargo vargti lotuliukas.gif tai gi klasika lietuviu
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 03, 21:45)
Cia dar truksta zilagalviu pavargusiu teveliu, ir kad dukrele uzauginta ir iseina is namu vargo vargti  lotuliukas.gif tai gi klasika lietuviu

na bet kazkaip man vestuves turi buti vestuves, o ne pagraudenimu rinkinys....
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 05 03, 21:22)
na bet kazkaip man vestuves turi buti vestuves, o ne pagraudenimu rinkinys....

blogiausia kai zodziai neatitinka situacijos visiskai, nei tie teveliai seni nei zili, nei jie liudi, zodziu as savus zodzius, o ne internetine tautosaka
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 03, 22:45)
Cia dar truksta zilagalviu pavargusiu teveliu, ir kad dukrele uzauginta ir iseina is namu vargo vargti  lotuliukas.gif tai gi klasika lietuviu

drinks_cheers.gif Is tiesu juokinga darosi tokius zodzius skaityti. Na pagalvokite: islydeki duktrele, prie varteliu paliudeki ir t.t., O nuotaka isleidzia is daugiabucio. Na juokingiau buti negali lotuliukas.gif Viskas kazkaip ne i tema gaunasi. Gal reiktu ruosiant tokius skaitinius realiai i viska paziureti. doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif visiskai su jumis sutinku. drinks_cheers.gif manu turesim ka pasakyti ta vakara teveliams, ne eiliuotai ir iskalto mintinai, o nuosirdziai .
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 05 04, 11:53)
lotuliukas.gif  visiskai su jumis sutinku.  drinks_cheers.gif  manu turesim ka pasakyti ta vakara teveliams, ne eiliuotai ir iskalto mintinai, o  nuosirdziai .

Biski ne i tema, pasirodo musu svente ta pacia diena 4u.gif ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif ta pacia diena busim pacios graziausios, laimingiausios ir dar visokios ...-iausios. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 05 03, 20:40)
Nu bet kaip nervuoja mane, kai sakoma,kad atejo sunki diena ir pan.... doh.gif  doh.gif

taigi zodziu galima ir pakoreguoti pasakyti pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti