Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkos žodžiai tėveliams

o pasakykit man tokiai neismaneleiai uz ka tevelems reik dekoti, na kad uzaugino tai ir taip jiems dekoji kikeviena diena. mes nedekojom niekam, ir pasakem muzikantui kad nelieptu visiems sveikinimu sakyti, kas norejo tas pasake, nebuvo jokios prievartos.
Atsakyti
ojojoj as zinau save ir savo mama... asaru upeliai tekes jei as sakysiu zodzius.... ojojoj to nereiketu... merginos, kaip to isvengti???
Atsakyti
oi as skaitydama jau dabar viena zliumbiu... neistengciau skaityti...... Mergaites o ka dovanoti? kokios idejos pas jus?
Atsakyti
Mes turbut dovanosim ka nors kuklaus ir isimintino ax.gif
Atsakyti
Mergaites, reikia super graziu zodeliu.... padeekite imsiu jau cray.gif
Atsakyti
o is cia parasytu niekas netiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2006 11 11, 20:32)
Mergaites, reikia super graziu zodeliu.... padeekite imsiu jau  cray.gif

PADĖKA TĖVAMS

Mieli tėveliai,

Nuo šiandien jie jau ne Jūsų, jie vienas kito, nors ir karti šita tiesa. Nuo šiandien jie jau kartu eis kurti savo gyvenimą, pasiimdami iš gimtųjų namų visa kas gražiausia ir amžina – meilę, pagarbą, supratimą…
Šiandiena žvelgiame į Jūsų pavargusias rankas, prigesusias akis ir prisimename šviesiausias Jūsų vaikų vaikystės ir jaunystės akimirkas…
Ačiū, tėveliai, už rūpestį, už meilę, už visus vaikams padovanotus savo gyvenimo metus… Už gyvasties lašelį ačiū!…Visa tai jie jau dviese nešasi į jaudinantį rytojų…

Mieli tėveliai, keliame taurę už jus, taip gražiai išauginus, dorai gyvent išmokius, nuo visų gyvenimo negandų apgynus savo dukrą ir sūnų.

Duok dieve, stiprybės Jūsų rankoms.

Turiu tik tokius zodelius mirksiukas.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cray.gif o aš dar tokia mamičiukė.. tai kas bus per vestuves cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2006 11 16, 17:05)
cry.gif  cry.gif  cray.gif  o aš dar tokia mamičiukė.. tai kas bus per vestuves  cray.gif

Vaje, kiek graziu zodziu cia yra..Bet as tai tikrai ju nesakysiu, nes irgi gebesiu istarti tik brangus teveliai...o po to... cray.gif Tad perduosiu sia misija savo brangiausiajam, jis pas mane originalas, tikrai gebes ka nors grazaus sukurti bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai dovanosim dovaneles tevams, atsidekodami uz mums surengta svente ir ne tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Patys gražiausi žodžiai – plaukiantys iš širdies, o ne nukopijuoti iš sveikinimų koncertų repertuaro, brrrrrr unsure.gif
Atsakyti
mes tai jokiu ten graudziu zodeliu nesakem, nes buciau tikrai apsizliumbus, ir taip buvo nemazai vietu kai vos asaras sulaikiau ax.gif padavonojom tik dovaneles tevam ir viskas
Atsakyti