QUOTE(mintas @ 2011 11 03, 01:11)
Įdomus sprendimas su termosu buvo. Viliene, bet juk pačiam kinkos drebėt turėtų pradėt .
Ne kinkos, bet rankos esu labai taikus, bet kai per TV stumia tokį briedą duočiau į snukį tokiems "ekspertams". Pavyzdys su termosu idiotiškas, savininko gal 5kartus klausia "ką jūs jaučiat, kaip ten termose?" ir niekaip negauna reikiamo atsakymo...tada patys išvadas padaro.
Tai sakai savo plėvele apklijuotas sienas šamotinėm plytom nežadi atmūryt?
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2011 11 03, 10:53)
Jame irgi pabuvę truputį ilgesnį laiką pradėjo jaustis nejaukiai, ėjo darinėti langų. Tada jau susivokė, kad reikia ir apie ventiliaciją pakalbėti.
Va tai tau ekspertas - atradinėja ventiliacijos būtinumą
Man patiko gabalėlis kai ranka pačiupinęs korėto betono gabalą nustatė ciklų skaičių. Kašpirovskis su inžinieriniu išsilavinimu?
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2011 11 03, 11:51)
tai nori pasakyt kad visokios maximos, megos, ermitazai, sporto rumai ne surenkamas gezbetonis? o ir haneriai bei kiti ofisiniai stiklainiai?
"Kad visos" pasakyti nenoriu, bet didesnė dalis - taip, ypač haneriai ir stiklainiai
Papildyta:
QUOTE(narvid @ 2011 11 03, 12:00)
tikrai ne nematau net delko o laida man atrodo daug idomesnė kai ieško statybos sistėmosia bei išpildimuosia blogybiu
Esate pakankamai išprusęs statybose, todėl tikrai galite pastebėti kur yra objektyvi kritika, o kur ieškoma sensacijų ir nebūtų dalykų, taip bandant praplėsti reitingus kvailių auditorija.
Papildyta:
QUOTE(narvid @ 2011 11 03, 15:45)
Paėmė brigadą pabandymui, sako nagi pademonstruokit ką sugebat - paskui apkaltino, kad ne tą armatūrą naudojo...net neabejoju, kad jokio projekto nedavė, tipo jūs tik savo darbo kultūrą pademonstruokit. O paskui aiškina - lapūchai ne tą armatūrą naudojo. Šlykštus laidos stilius, ne pamokyti kitus bet išpi..davot ir sau pliusų prisidėt. Tfu.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2011 11 04, 20:20)
Vis tik ne dėl tų priežasčių tos plytos buvo dedamos .
"kamen sochraniaet teplo" - topinis pasisakymas.
"K sožieleniju dom nuždaetsa v ventiliacii" - dar vienas perliukas.
Matyt kažkas "iš viršaus" davė pi..dy ir liepė pasitaisyti, nedergti kažkieno produktų...
Įdomu, kaip paneigtų U-wert ar teploraščiot brėžinius ir skaičiavimus.