Sakyčiau jubiliejinė, dešimtoji tema. Sveikinu visus
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2011 10 14, 02:13)
Sveikinu, pagaliau Sakyčiau labai galingą modelį išsirinkai, labai jau didelį rezervą jis turės. Beje, minėjai, kad derėjaisi dėl rekupo modifikavimo, kaip jis buvo modifikuotas taviem poreikiam? Nustebino regeneratorių kaina Amalvoje, kuri dabar prasideda tik nuo 1980,00 Lt. Pagal patalpų plotą, man tokio per akis . Gal tik NVK šiek tiek mažokas, bet kaip regeneratoriams jis visai neblogas.
Rezervas reikalingas. O ir pasirinkimas ne itin didelis, kitas modelis buvo kažkas apie 200m3/h tai jau per mažas, dirbtų ant maksimumo. O dabar penkiašimtinis atsipūtęs po truputi, taip tikiuosi ne tik turėti rezervą "griausmingo vakarėlio" režimui bet ir labai gerą COP.
Modifikavimas - man nereikalingas elektrinis tenas. Ilgų derybų metu gavau mane tenkinančią kainą ir už tai siūliau aukoti teną, jei vis tik tenas bus - amputuosiu pats. Didesnių intervencijų lyg ir nereikės, by-pass yra, EC varikliai yra, valdiklis - labai patinka plius lengvai jungiasi prie kompo. Kaip ir viskas vietoje, gal tik vietoj norėto celiuliozės šilumokaičio turėsiu plasmasinį. Nusprendžiau drėgmę atstatinėti kitaip - ar drėkintuvu, ar paprasčiausiai mostelsiu kibirą kitą vandens per paėmimą į skaldą. Kažkodėl labai pasitikiu amalvos COP'ais, manau jie pateikiami realesnėmis darbo sąlygomis nei konkurentų. Ne už ilgo tuo įsitikinsime gyvai.