Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kampelis

Apklausa: Ar brangios jusu zirkles? (134 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labukas visoms.
As tap pat esu kirpeja ir labai,labai myliu savo darba wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 16 lapkričio 2006 - 17:57
sveikutes, esu busima kirpeja, na dar mokinuosi, na bet nedaug ik galo loko, siaip labai gaila kad sita temele neaktyvi, o tikrai butu idomu pasidalinti naujienom ir darbo patarimais smile.gif
Atsakyti
Man tai butu l idomu paklausyt istoriju, kirpeju verslininkiu, kurios pacios atidare grozio salona, mes su draugem rezgam tokia minti seniai bet kazkaip nedrasu, neaisku kiek viskas kainuos, ar geriau daryti uab ar siaip pagal verslo liudijimus idrbti
Atsakyti
sveikutes! 4u.gif as dar moksleive,nuo vaikystes norejau tapt kirpeja ir dar dabar noriu biggrin.gif dar turiu pora metu mokslo vidurinej, bet manau dabar jau pats laikas butu pradet dometis.. labai noreciau kad patartumet, tos kurios jau dirba si darba. nuo ko geriausia pradet? neturiu jokiu pagrindu ar praktikos.. i profke nenoriu, mastau baigti kursus darbo birzoj, o po to list i "femina bona" kursus.. kaip manot, ar teisingai nusprendziau? isvis papasakokit placiau nuo ko jus pradejot? labai lauksiu atsakymu wub.gif
Atsakyti
kaip matau patyrusiu sioje srityje nera daug, as dirbu si darba nuo1998m, manau patirties turiu, labai myliu si darba, as po 12klasiu istojau i Siauliu buitininku mokykla,manau kursu neuztenka norint buti profesionaliai kirpejai, igudzius reikia tobulinti ir sekti naujienas , beto vyksta ivairus seminarai,pati dirbu Jonavoje kerpu ia vyru ir moteris bet labiau sirdis liksta prie moteru biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif as irgi kirpeja.baigiau kauno profesine mokykla,bet vien mokyklos neuztenka,reikia labai daug juodo darbo ideti, kad "pramustum"ranka.aisku reikia mylet,tai ka darai,kitaip nesiseks.kazkas klause apie paskola.tai va jei deklaruoji pajamas,tai gali man atrodo paimt paskola,tik reikia is mokesciu paimt pazyma apie deklaruotas pajamas.
Atsakyti
QUOTE(*Ramce* @ 2006 09 13, 12:03)
Sakau taip, nes zaviuosi tavo geranoriskumu ir noriu padeti mums, bejeskancioms  biggrin.gif  friends.gif

Atsakyti
Sveikos mielos kirpejos smile.gif mane domina kirpyklu veikla, renku siokia tokia informacija. Jei nesunku parasykite kokiame mieste dirbate ir kiek mokate uz darbo vietos nuoma? Ka perkates is savo pinigeliu ir ka nuperka nuomotojas?
Manau, kad patalpu savininkas turetu aprupinti darbo vieta visomis priemonemis, pradedant baldais ir kosmetinemis priemonemis, baigiant reklama. Ar yra kazkas panasaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 07 23, 09:27)
sveikutes!  4u.gif  as dar moksleive,nuo vaikystes norejau tapt kirpeja ir dar dabar noriu  biggrin.gif dar turiu pora metu mokslo vidurinej, bet manau dabar jau pats laikas butu pradet dometis..  labai noreciau kad patartumet, tos kurios jau dirba si darba. nuo ko geriausia pradet? neturiu jokiu pagrindu ar praktikos.. i profke nenoriu, mastau baigti kursus darbo birzoj, o po to list i "femina bona" kursus.. kaip manot, ar teisingai nusprendziau? isvis papasakokit placiau nuo ko jus pradejot? labai lauksiu atsakymu  wub.gif

TimbaLimba, ar jau baigei kursus? Kaip sekasi?

Kazkaip mazai kirpeju cia bendrauja rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas zinot kaip kirpejai reikia parasyti KLIENTO APTARNAVIMO APRASA??
buvo atejus inspekcija ir liepe kita savaite toki rasta man pasirasyti ir atnesti, kaip ka darau,, smulkiai,, ga kas turite jau parase normaliai toki aprasa?
dekui is anksto:)
Atsakyti
Sveikutes kirpejos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal kuri zinote ar yra KLP kirpeju kursai? Zinau,kad mokina VLN,kAUNE, O klp neradau tokios infor,ac.
Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, reikalinga konsultacija 4u.gif , noriu susipirkti zirklutes, visas kitas priemones, taciau nelabai gaudausi kas yra geros kokybes, kas nelabai, kas reikalinga, o kas tik del mandrumo... ? Gal galite kas patarti, kokios firmos, kokios butent zirkles laikomos geromis?
Atsakyti