Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(keramikas @ 2011 12 20, 18:25)
Va tep tautieciai pecius konstruoja, super patarimai "kabutese"  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tiek to. Ponas turbut nuo gimimo keramikuseimoj auges, viska pirkes, su naujom staklem ir peciais dirbes. Leiskite paklausti kiek metu patirties turite ziedimo mene ir kiek metu patirtiers su elektriniais degimo peciais degate keramika?
Atsakyti
Aš , žinokit, irgi už naują daiktą. blush2.gif Garantija, aptarnavimas ir visa kita... Nors nieko neturiu prieš savidarbius. Be to, daug ką lemia ir kaina. Žiedimo staklių irgi norėčiau pasižiūrėti visokių palyginimui. Gaila, kad Keramikams.lt staklytės tik Panevėžy. O auksarankių pažinot nepažįstu... Tad, jei kas ką pažįstat, labai prašau ir man brūkštelti i až.
Reikės mugės metu pasiieškoti keramikų su staklytėm. Gal ir Panevežys ka atsivežtų i Vilniaus Kazį? Ne tik lankstinukus?mirksiukas.gif
Papildyta:
Cioperiuke-jei turite kokių žinių apie staklytes ir jas galinčių pagaminti meistrus, brūkštelkite i až. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2011 12 20, 22:17)
Tiek to. Ponas turbut nuo gimimo keramikuseimoj auges, viska pirkes, su naujom staklem ir peciais dirbes. Leiskite paklausti kiek metu patirties turite ziedimo mene ir kiek metu patirtiers su elektriniais degimo peciais degate keramika?

Degame jau 20m., o pradejome nuo Utenos peciu, veliau turejome ir keleta savadarbiu. Pats esu asmeniskai sukonstraves peciu, isskyrus elektronika. Bet siuo metu imoneje stovi tik vienas uzsilikes Utenos pecius, daugiau isskirtinai vokiski darbiniai arkliukai aria.
Is Jusu kalbos galima susidaryti nuomone, kad jums neteko dirbti su SAUGIA, PATIKIMA technika, jeigu siulote tokias nesamones.
Atsakyti
Mama gulbe,pamenu man liedavosi,kai naudojau bespalve is baltaxijos pirktą,berods cekiska...nepamenu.

Del staklių -turejau vieno savadardio tel.gal rasiu ,duosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 21 gruodžio 2011 - 08:18
QUOTE(keramikas @ 2011 12 20, 23:00)
Degame jau 20m., o pradejome nuo Utenos peciu, veliau turejome ir keleta savadarbiu. Pats esu asmeniskai sukonstraves peciu, isskyrus elektronika. Bet siuo metu imoneje stovi tik vienas uzsilikes Utenos pecius, daugiau isskirtinai vokiski darbiniai arkliukai aria.
Is Jusu kalbos galima susidaryti nuomone, kad jums neteko dirbti su SAUGIA, PATIKIMA technika, jeigu siulote tokias nesamones.

Skaitykite VEL ta pati. Pas mus stovi didelis Utenos pecius. Triju metu senumo.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2011 12 21, 09:18)
Mama gulbe,pamenu man liedavosi,kai naudojau bespalve is baltaxijos pirktą,berods cekiska...nepamenu.

Del staklių -turejau vieno savadardio tel.gal rasiu ,duosiu.

mano bespalve is kursenu buvo unsure.gif turiu ir cekiskos bet vistiek siek tiek plaukia, butent juoda grynai spalva ir tamsi melyna,,,kitos gerai g.gif ..
Papildyta:
QUOTE(Cioperiuke @ 2011 12 21, 12:26)
Skaitykite VEL ta pati. Pas mus stovi didelis Utenos pecius. Triju metu senumo.

o 3 metai cia daug kaip peciui? veikia viskas gerai ? nes yra prastu atsiliepimu butent apie Utenos gamybos pecius....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 21 gruodžio 2011 - 12:08
Tada nezinau,mama gulbe.

O siaip-zmones,nesipeskit,kas ka nori,tas ta perka(naudoja).Kiekvienas pagal kisenę ir siaip pagal smaguma.Kazkam-naujas puiku,kitam - padarytas.manau,svarbu žinot galimybes.O kiekvienas pasirinks,kaip jam geriau.

Su artejanciom. biggrin.gif
Papildyta:
pvz zinau 1atveji,drauge turi savadarbi peciu,sake,kartsnuokarto kyla problemu su spiraliu pergegimu,kai kur nekaitina,tenka vis keisti.Nesakau,kad su naujais to nebuna,bet gal reciau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 21 gruodžio 2011 - 12:12
klausimas-
kodel tam paciam peciuje auksas gavosi vienur blizgus,kitur-aukscu\iau,bet nedaug-matinis.
aciu.
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2011 12 21, 15:25)
klausimas-
kodel tam paciam peciuje auksas gavosi vienur blizgus,kitur-aukscu\iau,bet nedaug-matinis.
aciu.

Greiciausiai del prastos ventiliacijos. Degant auksa turi buti pakankama ventiliacija, pakankamas deguonies kiekis. Krosnele turi ventiliacines angas?
Patrinkite auksa turetu nusivalyti tas apnestas pavirsius. Jeigu nenusivalo, tai tada gal buvo nepakankamai gerai padengta glazura.
Atsakyti
anga yra,
Atsakyti
o gal Keramikas galetu pakomentuoti siuos dekoravimo dazus?

dazai

ar tarkim jai piesciau jai kaipakvarele, skaidrus sluoksniai nunudegtu ? ta prasme neisbluktu?

domina tiek sioje nuorodoje, tiek kiti turimi pas jus rolleyes.gif

buciau labai dekinga uz ats bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 12 21, 13:09)
o 3 metai cia daug kaip peciui? veikia viskas gerai ?  nes yra prastu atsiliepimu butent apie Utenos gamybos pecius....

Siaip ner daug. Bet broko yra, kaip buvau minejus auksciau, dangtis buvo padarytas nekokybiskai. Pirmas sluoksnis is vientisos medziagos o antrasis, pavirsinis sudurtas is dvieju daliu. Dabar dangtis pasmuko. labai greit dangcio pakelimo mechanizmai sugedo. Pvz dangcio as net nepakelciau, reikia vyriskos jegos, plius pakisti atrama ji laikant (gaminaii dedami i peciu is virsaus). Kito peciaus is Utenos nerinktumem.
Atsakyti