Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(ritka68 @ 2017 02 13, 10:35)
o tai per virsu  ikraunamose krosnyse  ar galima deti keliais sluoksniais  glazuruotus darbus , ar jiose yra galimybe itaisyti  lentyneles , kad daugiau darbu  butu galima  isdegti , aš  glazuruotus darbus degu  keliais aukštais  ne per viršu ikraunamoje krosnelėje ...

Ar iš priekio pakraunama ar iš viršaus pakrauna krosnelė, pakrovimo principas tas pats. Gaminiai gali būti dedami keliais aukštais.
Iš viršaus pakraunamos krosnelės yra gerokai pigesnės dėl paprastesnės krosnelės konstrukcijos.
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2017 02 13, 10:35)
o tai per virsu  ikraunamose krosnyse  ar galima deti keliais sluoksniais  glazuruotus darbus , ar jiose yra galimybe itaisyti  lentyneles , kad daugiau darbu  butu galima  isdegti , aš  glazuruotus darbus degu  keliais aukštais  ne per viršu ikraunamoje krosnelėje ...

Turiu ir is priekio kraunama,ir is virsaus. As visomis keturiomis uz is virsaus kraunama. Ir taip,ji sluoksniojama kojeliu ir ploksciu pagalba.
Atsakyti
Gal kas žinote, kur galima pigiau krosnelę įsigyti ax.gif aš dar tik pradedu su moliu darbuotis, tai man labai brangios neina įpirkti cray.gif o gal kas padėvėtą parduoda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2017 02 14, 15:34)
Turiu ir is priekio kraunama,ir is virsaus. As visomis keturiomis uz is virsaus kraunama.  Ir taip,ji sluoksniojama kojeliu ir ploksciu pagalba.

dekui uz info
Atsakyti
Laba diena, esu is Kauno, taip pat ieskau krosneles pigiau. 4u.gif
Atsakyti
Parduodu savo krosnelę, naudota, techniškai tvarkinga

tokia
http://www.gac-hmb.d...sche-daten.html

uz 800 euriukų
rašykit kas susidomėjo geriau į paštą
info@liucija.lt
atsiusiu realias foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 11 balandžio 2017 - 11:02
QUOTE(Di72 @ 2017 02 13, 12:41)
Laba diena, padariau žvakidę-gėlę ir kai išdžiuvo vaikas vieną lapelį nudaužė  cry.gif  ar dar galima kažkaip jį prieš degant prilipdyti????  help.gif  help.gif

Aš siūlyčiau apvynioti drėgnu skuduriuku ir įkišt į maišiuką, o kai suminkštės sulipinti.
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2017 04 11, 11:06)
Aš siūlyčiau apvynioti drėgnu skuduriuku ir įkišt į maišiuką, o kai suminkštės sulipinti.

Aš drėkinau su actu, tada priklijavau, nuglazuravau ir dabar bandysiu degti ax.gif
Atsakyti

O koks kontaktas Kuršėnų molio? Visi kalba apie jį, o kaip susisiekti ir nusipirkti, nerandu:)

Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2017 11 22, 15:49)
<p>O koks kontaktas Kuršėnų molio? Visi kalba apie jį, o kaip susisiekti ir nusipirkti, nerandu:)</p>

O is kokio Jus miesto? Siaip nebelabai jie veza. nebent patys nuvyktumete i Kursenus.
Atsakyti

Vilnius.

O kur perkat pigesnį molį tada?

Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2017 11 23, 13:06)
<p>Vilnius.</p><p>O kur perkat pigesnį molį tada?</p>

O Zukausko gatveje ziurejote? Ten prekiauja Kursenu moliu taip pat.
As asmeniskai perku is Baltaxia.lt, man ju molis geriausias.
Kiekvienas atranda sau megiama moli. Gausu molio rusiu yra keramikams.lt
Atsakyti