Sveikos, nežinau ar ant manęs kas supyks ar ne, bet noriu paklausti gal kas turite knygą "Keramikos menas: meninės keramikos specialybės
pagrindai", Juozas Adomonis. Vilnius : Vilniaus dailės akademijos
leidykla, 1998. 239 p. : iliustr. ISBN: 9986571359. UDK: 738 (075.8)." ? Viena kaimo bendruomenė labai ieško ir norėtų nusipirkti. Su tikslu mažinti alkoholizmą, šlaistymąsi vakarais po pamokų, su vaikais ir suaugusiais parašę projektą gavo krosnelę, priemones, bet ieško ir informacijos šaltinių iš kurių galėtų kokybiškai pasimokyti Jei manęs moderatorės kaip nors nenubaus tai ir telefoną parašysiu, jei kas atsilieptų - 861440608, arba el. paštu budraiciubendruomenekelme@gmail.com
Sveikos ir sveiki, norėjau paklausti, ar galima 2 kartus glazūruoti lėkšteles? Labai jau nepasisekė man jų gražiai nudažyti teptuku, primozojau Tai noriu kažkaip jas išgelbėti, galbūt lieti glazūra dar kartą?
QUOTE(bitė Majaa @ 2017 01 23, 11:25)
Sveikos ir sveiki, norėjau paklausti, ar galima 2 kartus glazūruoti lėkšteles? Labai jau nepasisekė man jų gražiai nudažyti teptuku, primozojau Tai noriu kažkaip jas išgelbėti, galbūt lieti glazūra dar kartą?
Papildyta:
QUOTE(rara @ 2017 01 23, 11:26)
Sveika, tikrai gali dėt vėl glazūrą ir vėl degt ;)
QUOTE(rara @ 2017 01 23, 12:29)
Labai ačiū už greitą atsakymą
QUOTE(Ortija @ 2017 01 23, 12:50)
Kai dengiat antrą kartą glazūra ant jau išdegtos , tai reikia, ją antrajam sluoksniui su cukrumi maišyti, kad gautųsi sukibimas.
as tiesiog gerai pasildau darba ir tada labai gerai prikimba
merginos, turiu klausima del krosnies ....planuoju pirkti krosnele sau , laikyti balkone.....ar kuri nors degate savo darbus balkone ......jei taip tai kokie minusai .....
visa laika darbe su vaikais dirbau su utenos krosnimis ....man jos tinka is esmes ,negenda , bet labai jau dideles,o kaip del vokisku labai noreciau isgirsti atsiliepimu gal kuri naudojate ....
ir dar nesu dirbusi su per virsu ikraunamomis , kokie ju idomu privalumai, gal kuri turite ir naudojates tokia .....
kol kas nezinau kokia issirinkti , tad labai reikia informacijos.....
visa laika darbe su vaikais dirbau su utenos krosnimis ....man jos tinka is esmes ,negenda , bet labai jau dideles,o kaip del vokisku labai noreciau isgirsti atsiliepimu gal kuri naudojate ....
ir dar nesu dirbusi su per virsu ikraunamomis , kokie ju idomu privalumai, gal kuri turite ir naudojates tokia .....
QUOTE(ritka68 @ 2017 02 13, 08:20)
merginos, turiu klausima del krosnies ....planuoju pirkti krosnele sau , laikyti balkone.....ar kuri nors degate savo darbus balkone ......jei taip tai kokie minusai .....
Balkone krosnelė negalės būti eksploatuojame žiema.
QUOTE(ritka68 @ 2017 02 13, 07:20)
Turėjau savadarbe, degdavau vaikų darbus, tai hi gyveno neapkurentame geležiniame garaže, gal kokius 5 metus. Tiesa, jos po to labai prašė atsisakyti, or jos sienos trupėjo į lėkštes. Ar degiau per šalčius neatsimenu, tikriausiai, ne. Dabar mano pečiukai gyvena apie 10 temp. Patalpose.
Visi pečiai veikiantys ir rodantys temperatūrą yra nuostabūs. Pakrovimas per viršų tikrai patogus, man patinka, nes matosi ar glazūruoti daiktai nesiliečia. Vien. Žodžiu, keramika yra tikras džiaugsmas.
o tai per virsu ikraunamose krosnyse ar galima deti keliais sluoksniais glazuruotus darbus , ar jiose yra galimybe itaisyti lentyneles , kad daugiau darbu butu galima isdegti , aš glazuruotus darbus degu keliais aukštais ne per viršu ikraunamoje krosnelėje ...
Laba diena, padariau žvakidę-gėlę ir kai išdžiuvo vaikas vieną lapelį nudaužė ar dar galima kažkaip jį prieš degant prilipdyti????