Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(Marija1 @ 2016 04 10, 22:07)
Aciu Jums. 4u.gif

Ar pavyko susisiekti?
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2016 04 13, 18:59)
Ar pavyko susisiekti?

Taip! Ir dar siandien buvau Murdeko pamokoje, ir nepatikesite koki grozi nusilipdziau, vazonas desimt balu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2016 04 14, 12:42)
Taip! Ir dar siandien buvau Murdeko pamokoje, ir nepatikesite koki grozi nusilipdziau, vazonas desimt balu!  thumbup.gif

Super! bigsmile.gif thumbup.gif Noresiu pamatyt! smile.gif
Atsakyti
Labas merginos, sakykit gal turit parduoti ka nors kas skirta keramikai? Ieskau turnetes pigiau. 4u.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti ar galima jau nuglazuruota ir isdegta gamini, nepatikusia spalva, dali vazono uztepti kita glazura ir vel isdegti, jauciu, kad ne, bet isitikint norejau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 12 gegužės 2016 - 23:01
QUOTE(Marija1 @ 2016 05 12, 23:00)
Gal galit pasakyti ar galima jau nuglazuruota ir isdegta gamini, nepatikusia spalva, dali vazono uztepti kita glazura ir vel isdegti, jauciu, kad ne, bet isitikint norejau. wub.gif

Galima.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2016 05 13, 00:00)

kad geriau "liptų" glazūra, pašildykit ar pakaitinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2016 05 14, 11:43)
kad geriau "liptų" glazūra, pašildykit ar pakaitinkit  mirksiukas.gif

Oi aciu, o tai ta pati vazona deti i orkaite ir sildyti, nes kaip butent ta vieta pakaitint neismanau. Va mano vazonelis ir morkine su raudona vietos; kurios man baisios.

user posted image
Atsakyti
as pastautau priesais "vejeli" , tiesiog prie šilto glazutuoto darbo lengviau prikibs glazūra ant virsaus
Atsakyti
Galima į glazūrą įpilti lipalo wink.gif
Atsakyti
Sveiki, labai noriu isbandyti lipdyt is molio, masei uzsisakyti neturiu pinigu tai nusipirkau milteliu, bandziau minkyt bet gaunasi negerai, kai spaudziu pirstu skyla krastai ir limpa prie stalo. Gal dar per mazai vandens? O kocioti turbut reik ant kokio skuduro? Skaiciau temas ziurejau video, bet dar nesigauna pati pradzia. Nepykit uz zioplus klausimus dar niekad nelaikiau molio rankose
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2016 07 09, 18:18)
Sveiki, labai noriu isbandyti lipdyt is molio, masei uzsisakyti neturiu pinigu tai nusipirkau milteliu, bandziau minkyt bet gaunasi negerai, kai spaudziu pirstu skyla krastai ir limpa prie stalo. Gal dar per mazai vandens? O kocioti turbut reik ant kokio skuduro? Skaiciau temas ziurejau video, bet dar nesigauna pati pradzia. Nepykit uz zioplus klausimus dar niekad nelaikiau molio rankose

O tai Jus miltelius nusipirkote ir is ju molis gaunasi? as tai tokiu net nezinau tai negi jie ant tiek daug pigiau? As 20 kg geros, kokybisko molio pirkau apie 5 eurus kainuoja.
Atsakyti