Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(Ortija @ 2015 11 10, 01:25)
O taip, jus teisus, nes mersas nuvaževęs 0 km  ir pagamintas vakar, yra geresnis nei pagamintas prieš 15 metų.
Bet, padėvėtų automobilių turguje naujų mersų pardavejai nelaksto. Kžkaip tai..
Antra, jei žmogus dar neturi fabrikėlio įkūręs tai pvm nesusigražins. Ir 500 eu yra daug. Jei neprisamdai ruvos bobeliu lipdančių tą patį  dešimtmečius ir nesiorentuoji į plataus vartojimo žvakidęs, dar klausimas, kaip tau atsipirks.
Trečia, jūsų firmos suteikiama garantija negalioja visoms pečiaus detalėms. Jautriausiu ir brangiausiu jus detaliu nekeičiat. Ir atsitikus kažkokiems dalykams dar kažin kaip būtų. Beja, į tą pečių idejom gerą nauja iš jusu pirkta termofora.  Kuriai negalioja garantija... kazin kodel ?
Ketvirta, aš galvojau pridejusi dar pinigu nusipirkti didesnį pečių iš jusu firmos, bet jei trukdote mano turgui, teks vykti apsipirkti į Lenkiją. O pvz. Čekijoje mano norimą pečių galiu nusipirkti ir 200 eu.p igiau, nei pas jus.
Penkta, pradedančiajam tikrai neverta sukišti didėlės sumos pinigų į pečių, nebent tai verslo genijus. Bet verslo genijus, tikrai į keramiką nelenda, nebent į pečių biznį.
Šešta. Mano pirmasis pečius gyveno 40 metų. Be abejo, senatvė jo buvo liudna, nes neturėjo elektronikos, bet man nereikėjo imti paskolos ir daugiau galėjau skirti pinigų savo gerbuviui. Ir dabar ieškodama didesnio pečiaus, aš galiu apseiti be paskolos ir nuvažiuoti dar i Mallorka. Man nereikia stresintis del per didelių investicijų į nelabai aiškios perspektyvos versliuką. ( aš dar ir dirbu ne keramikos srityje) Sutikite, smagiau protingai investuoti, nei per daug.
Septinta. Pasidomekite , kiek kainuoja padevėti pečiai tokio didžio ir veikiantys, tada ir sakykite "tik", juolab su nauju kompu. Ar didėlė pasiūla padevtėų  veikiančių keramikos krosniu?
Zosse man rodos kaunietė ? Tai galima ir susitikti. Tinka vienfaziam įvadui mano pečius.
Susitariam per až.

Na ne mes suteikiame garantiją, garantiją suteikia gamintojas, mes tik aptarnaujame. Tai yra standartinė garantija kurią teikia visi gamintojai. Garantijos nesuteikiamos kai kurioms dalims todėl , kad jos gali būti lengvai pažeidžiamos vartotojo, ar neteisingai eksploatuojamos, o įrodyti kažkieno kalte yra labai keblu.
Kas liečia trukdymą, tai tikrai net nebandau kažkam trukdyti parduoti dėvėtą pečių, tiesiog bandau suteikti daugiau informacijos, kad vartotojas galėtu įsivertinti, kas jam geriau ar senas ar naujas, paliginti kainas. Išsakiau tik savo nuomonę.
Žinoma galima nuvažiuoti į gamyklą ar į kitą šalį ir nusipirkti iš ten galbūt pigiau krosnelę. Bet ką reiškia pigiau: be garantinio aptarnavimo, transportavimo kaštų, sumokant mokesčius kitai valstybei. Kiek jau tokių atvejų buvo, paskui kreipiasi pagalbos pas mus.

Atsakyti
Man aišku, kad nauja krosnis už 1500€ yra geriau už seną 1000€.
Bet keramika man hobis, verslininkė aš visai jokia.
Mielai pirkčiau naują krosnį, o bet tačiau... nemanau, kad kada nors man ji atsipirktų.
Tai ar verta investuoti, gana prisipirkau fototechnikos ir ką? Dulka, nes kai nemoki parsiduot, tai kokia iš to nauda... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(keramikas @ 2015 11 10, 10:06)
Na ne mes suteikiame garantiją, garantiją suteikia gamintojas, mes tik aptarnaujame. Tai yra standartinė garantija kurią teikia visi gamintojai. Garantijos nesuteikiamos kai kurioms dalims todėl , kad jos gali būti lengvai pažeidžiamos vartotojo, ar neteisingai eksploatuojamos, o įrodyti kažkieno kalte yra labai keblu. praktiškai garantija suteikiama plytoms ?
Kas liečia trukdymą, tai tikrai net nebandau kažkam trukdyti parduoti dėvėtą pečių, tiesiog bandau suteikti daugiau informacijos, kad vartotojas galėtu įsivertinti, kas jam geriau ar senas ar naujas, paliginti kainas. Išsakiau tik savo nuomonę.
Žinoma galima nuvažiuoti į gamyklą ar į kitą šalį ir nusipirkti iš ten galbūt pigiau krosnelę. Bet ką reiškia pigiau: be garantinio aptarnavimo, transportavimo kaštų, sumokant mokesčius kitai valstybei. Kiek jau tokių atvejų buvo, paskui kreipiasi pagalbos pas mus.

O man tai atrodo, kad nesąmones rašot.Ir elgetes labai neetiškai, su savo informacijomis , beveik visada kai pasisuka kalba, kad kas nors ką nors parduoda- atsimenu žiaurias diskusijas, kai tik kažkas tokio pasirodydavo.
Tos jūsų garantijos, be abejo, yra reikalingos, bet jei pečius eksplotuojamas tvarkingai, tai tikrai neprireikia. Bent jau man jokiu garatijų nereikejo, o jei perkiesi geros firmos pečių, kad ir panaudotą, tai tikrai geriau protingai eksplotuotas pečius, negu kad ir naujas netikęs. O Kitetcai tikrai ne iš pačios aukščiausios prabos. Pas mane darbe yra , tik 4 metai vartotas, degant karta per 1-3 men, o dugnas jau suskilęs. O jei toks vartojimo intesyvumas, tai jis bus visai geras ir po 20 metų, tik plytų plyšius reiks suklijuoti. Taip kad iš kurio taško žiūrėsi. Jeis iš jusiškio, tai jums aišku, labai reikia stambių pirkėjų, ir jūsų nuomonė yra aiški.
O mano patirtis su krosnimis, kurios visos pas mane atkeliavo padėvėtos yra labai gera. Turėjau ir savadirbi, ir Paragon firmos pečiu. Nors gamintas apie 80 metus , atrodo beveik geriau negu naujasis iš kitec, ir kompiuteris žymiai rimtesnis. Dirbo be jokių sutrikimų. Ir aš jį dievinu, tik man jis mažas.

Turiu laaabai sena mufelinį pečiuką emalei degti su kompu, kurį surinko vyras , ir kompo savikaina 100 lt., tai žiauriai gerai veikia, nors ir panešiotas ir sugedęs as mane atvyko. Ir dar klaustukas, ar tas kompiuteris nera geresnis nei kai kurie su gantijomis, ar be jų...
Ir viso to esmė, kad keramiką gali išsidegti ir lauže, taip kad pečius, ne kokia indaplovė detaliu ten nera daug, tik vartoti tuos pečius reikia padoriai, pagal jų tecnines galimybes. Padėvėto pečiaus yra svarbi praeitis, kiek intensyviai jis buvo vartotas. Beja, jei pasektumėt už kokias kainas yra parduodami vakaruose padėvėti pečiai, tai kainos ten irgi nera taip jau žemos, palyginus su naujais. Už kapeikas nenusipirksi, ir gal del to taip yra, kad ir geriau gyvendami ten žmonės irgi skaičiuoja ir nepuola pirkti garantuotų , naujų ir brangių.
Ir su malonumu pirkčiau aš ir vėl padėvėta, mažiau sukišdama pinigų ir dar net gaudama kokybe vos ne geresnę, nei prastesnės firmos naują. Bet senesnį pečių nusipirkti yra gan nelengva. Jaučiuosi per sena medžioklei.
Naujas pečius, ar senas- jo rezultatas tas pats - išdegti darbai, o ryžtis sukišti savo pusmečio uždarbį į" garantiją" , nera toks jau visiškai protingas elgesys.
O apie ta naujesnio patogumą- na, žinot, jei dirbi neatbulom rankom, gali prisitaikyti ir prie prastenių sąlygų.
O jau jaučiu juodo čekiško alaus skonį ir čekiškų kolbaskų taukiukus ant pirštų.. vien dėl kelionės verta pirkti pečių BRNO... Nors prie Hamburgo pardavinėja primusus rolleyes.gif Gal reiks pas vokiečius keliauti ... Niekaip neradau, ką gamina ispanai...

Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 11 10, 21:41)
O man tai atrodo, kad nesąmones rašot.Ir elgetes labai neetiškai, su savo informacijomis , beveik visada kai pasisuka kalba, kad kas nors ką nors parduoda- atsimenu žiaurias diskusijas, kai tik kažkas tokio pasirodydavo.
Tos jūsų garantijos, be abejo, yra reikalingos, bet jei pečius eksplotuojamas tvarkingai, tai tikrai neprireikia. Bent jau man jokiu garatijų nereikejo, o jei perkiesi geros firmos pečių, kad ir panaudotą, tai tikrai geriau protingai eksplotuotas pečius, negu kad ir naujas netikęs. O Kitetcai tikrai ne iš pačios aukščiausios prabos.  Pas mane darbe yra , tik 4 metai vartotas, degant karta per 1-3 men, o dugnas jau suskilęs.  O jei toks vartojimo intesyvumas, tai jis bus visai geras ir po 20 metų, tik plytų plyšius reiks suklijuoti. Taip kad iš kurio taško žiūrėsi. Jeis iš jusiškio, tai jums aišku, labai reikia stambių pirkėjų, ir jūsų nuomonė yra aiški. 
O mano patirtis su krosnimis, kurios visos pas mane atkeliavo padėvėtos yra labai gera. Turėjau ir savadirbi, ir Paragon firmos pečiu. Nors gamintas apie 80 metus , atrodo  beveik geriau negu naujasis iš kitec, ir kompiuteris žymiai rimtesnis. Dirbo be jokių sutrikimų. Ir aš jį dievinu, tik man jis mažas.

Turiu laaabai sena mufelinį pečiuką emalei degti su kompu, kurį surinko vyras , ir kompo savikaina 100 lt., tai žiauriai gerai veikia, nors ir panešiotas ir sugedęs as mane atvyko.  Ir dar klaustukas, ar tas kompiuteris nera geresnis nei kai kurie su gantijomis, ar be jų...
Ir viso to esmė, kad keramiką gali išsidegti ir lauže, taip kad pečius, ne kokia indaplovė detaliu ten nera daug, tik vartoti tuos pečius reikia padoriai, pagal jų tecnines galimybes. Padėvėto pečiaus yra svarbi praeitis, kiek intensyviai jis buvo vartotas. Beja, jei pasektumėt už kokias kainas yra parduodami vakaruose padėvėti pečiai, tai kainos ten irgi nera taip jau žemos, palyginus su naujais. Už kapeikas nenusipirksi, ir gal del to taip yra, kad ir geriau gyvendami ten žmonės irgi skaičiuoja ir nepuola pirkti garantuotų , naujų ir brangių.
Ir su malonumu pirkčiau aš ir vėl padėvėta, mažiau sukišdama pinigų ir dar net gaudama kokybe vos ne geresnę, nei prastesnės firmos naują.  Bet senesnį pečių nusipirkti yra gan nelengva. Jaučiuosi per sena medžioklei.
Naujas pečius, ar senas- jo rezultatas tas pats - išdegti darbai, o ryžtis sukišti savo pusmečio uždarbį į" garantiją" , nera toks jau visiškai protingas elgesys.
O apie ta naujesnio patogumą- na, žinot, jei dirbi neatbulom rankom, gali prisitaikyti  ir prie prastenių sąlygų.
O jau jaučiu juodo čekiško alaus skonį ir čekiškų kolbaskų taukiukus ant pirštų.. vien dėl kelionės verta pirkti pečių BRNO... Nors prie Hamburgo pardavinėja primusus  rolleyes.gif  Gal reiks pas vokiečius keliauti ... Niekaip neradau, ką gamina ispanai...

Nelabai suprantama kurioje vietoje yra parašytos nesąmonės ir kur yra žiauri diskusija iš mano pusės?
Garantija yra suteikiama ne plytoms, o viskam išskyrus susidėvinčias dalis tai kaitinimo elementai, termostatui, magnetiniai jungčiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keramikas: 11 lapkričio 2015 - 09:16
QUOTE(keramikas @ 2015 11 11, 10:15)
Garantija yra suteikiama ne plytoms, o viskam išskyrus susidėvinčias dalis tai kaitinimo elementai, termostatui, magnetiniai jungčiai.

Tai taip išeina, kad garantija taikoma tik pečiaus rėmui ir rankenelei pečiui atidaryt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cioperiuke: 21 lapkričio 2015 - 22:37
QUOTE(Cioperiuke @ 2015 11 21, 22:36)
Tai taip išeina, kad garantija taikoma tik pečiaus rėmui ir rankenelei pečiui atidaryt? biggrin.gif

Manau, kad kompiuterinių dar. Taip , kad geriausiu atveju, trečdaliui pinigėlių.
Atsakyti
Su Naujaisiais 2016 Metais!!! Linkiu visiems kurybiskumo, sekmes, pelno, sveikatos ir jegu kuriant naujus grozius. Bukit laimingi ir mylimi.
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2016 01 01, 00:46)
Su Naujaisiais 2016 Metais!!! Linkiu visiems kurybiskumo, sekmes, pelno,  sveikatos  ir jegu kuriant naujus grozius.  Bukit laimingi ir mylimi.

Ačiū. Ir tau didelio pasisekimo ant 16 -ų metų !
Atsakyti
Kur Kaune ar Jonavoje galima savo keramikos darbus nusiglazuruoti ir išdegti? Ir kiek tai kainuoja?
Atsakyti
Ar patartumet kur Kaune issidegti ir glazuruoti gaminius? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2016 04 10, 16:58)
Ar patartumet kur Kaune issidegti ir glazuruoti gaminius? wub.gif

Pabandykite parasyti Murdeko. Jei turite paskyra fb, jos puslapis butu: https://www.facebook...378317/?fref=ts
Atsakyti
Aciu Jums. 4u.gif
Atsakyti