QUOTE(keramikas @ 2015 11 09, 19:45)
Ir tik - čia nelabai tinka
Naujas su mokesčiais, garantija ir iš aprašymo kiek matau tikrai pažangesnis 1500 tekainuoja.
O taip, jus teisus, nes mersas nuvaževęs 0 km ir pagamintas vakar, yra geresnis nei pagamintas prieš 15 metų.
Bet, padėvėtų automobilių turguje naujų mersų pardavejai nelaksto. Kžkaip tai..
Antra, jei žmogus dar neturi fabrikėlio įkūręs tai pvm nesusigražins. Ir 500 eu yra daug. Jei neprisamdai ruvos bobeliu lipdančių tą patį dešimtmečius ir nesiorentuoji į plataus vartojimo žvakidęs, dar klausimas, kaip tau atsipirks.
Trečia, jūsų firmos suteikiama garantija negalioja visoms pečiaus detalėms. Jautriausiu ir brangiausiu jus detaliu nekeičiat. Ir atsitikus kažkokiems dalykams dar kažin kaip būtų. Beja, į tą pečių idejom gerą nauja iš jusu pirkta termofora. Kuriai negalioja garantija... kazin kodel ?
Ketvirta, aš galvojau pridejusi dar pinigu nusipirkti didesnį pečių iš jusu firmos, bet jei trukdote mano turgui, teks vykti apsipirkti į Lenkiją. O pvz. Čekijoje mano norimą pečių galiu nusipirkti ir 200 eu.p igiau, nei pas jus.
Penkta, pradedančiajam tikrai neverta sukišti didėlės sumos pinigų į pečių, nebent tai verslo genijus. Bet verslo genijus, tikrai į keramiką nelenda, nebent į pečių biznį.
Šešta. Mano pirmasis pečius gyveno 40 metų. Be abejo, senatvė jo buvo liudna, nes neturėjo elektronikos, bet man nereikėjo imti paskolos ir daugiau galėjau skirti pinigų savo gerbuviui. Ir dabar ieškodama didesnio pečiaus, aš galiu apseiti be paskolos ir nuvažiuoti dar i Mallorka. Man nereikia stresintis del per didelių investicijų į nelabai aiškios perspektyvos versliuką. ( aš dar ir dirbu ne keramikos srityje) Sutikite, smagiau protingai investuoti, nei per daug.
Septinta. Pasidomekite , kiek kainuoja padevėti pečiai tokio didžio ir veikiantys, tada ir sakykite "tik", juolab su nauju kompu. Ar didėlė pasiūla padevtėų veikiančių keramikos krosniu?
Zosse man rodos kaunietė ? Tai galima ir susitikti. Tinka vienfaziam įvadui mano pečius.
Susitariam per až.