Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(nosiukelis @ 2015 03 05, 01:27)

Is praeitos temeles susipazinau su nauju zodziu engobo technika.

Engoba dekoruotas ąsotis kurį aš dekoravau smile.gif
O šitą irgi piešiau su engoba smile.gif
Šitas tiesiog pataškyta engoba ant glazūros kaip dekoro elementas
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2015 03 05, 02:48)
Liucija DevyndarbėKaip ir daugelis, tiesiog gruoziuosi jusu darbeliais. Jie atrodo taip lengvai nulibdyti. Idejos pas jus tiesiog kas kart vis kitos. Kiekvieno darbelio detales tarpusavyje nepiriekaistingai suderintos, o glazuros parenkamos liuksiskai:) Nuostabi dizainere!!!
Ir dar, isties devyndarbe esat, tiek visko suspejat, ir dar vaikuciai aplink:) Zaviuosi tokiomis moterimis!!!

bigsmile.gif ačiū labai

Jums asmeninis patarimas - mažiau kalbų -daugiau darbų, kaip ir dauguma rašė - tereikia tik pradėti, nelaukit ir neatidėliokit, pradėsit lipdyt, išmoksit ir glazūruot, viskas daug paprasčiau atrodo, kai išbandai praktiškai thumbup.gif
Atsakyti
Vel grizo noras palipdyti, kadangi molio parduotuvė kauno g. nebedirba norejau paklausti, gal kas zino, kur galima butu nusipirkti glazuros mazesniai kiekiais, ne po 1l ? o gal kas nori kartu pirkti ir pasidalinti, nes jos reik mažais kiekiais?
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2015 03 22, 15:14)
Vel grizo noras palipdyti, kadangi molio parduotuvė kauno g. nebedirba norejau paklausti, gal kas zino, kur galima butu nusipirkti glazuros mazesniai kiekiais, ne po 1l ? o gal kas nori kartu pirkti ir pasidalinti, nes jos reik mažais kiekiais?

as gal pirkciau pasidalinimui, jei sutartume del spalvu 4u.gif
Atsakyti
,,keramika sau,,berods,siaures miestely
Atsakyti
BOTZ glazūros po 200 ml. Spalvų pasirinkimas milžiniškas.
Atsakyti
QUOTE(keramikas @ 2015 03 27, 08:20)
BOTZ glazūros po 200 ml. Spalvų pasirinkimas milžiniškas.

Cia kur tos glazuros po 200ml. O siaures miestely ar ne dideliais kiekiais parduoda
Atsakyti
Uogytee www.keramikams.lt

Beje, svarstau, ar įmanoma pragyventi iš keramikos?
Kur Jūs parduodat savo darbus? Galerijos? Asmeniškai? Internetinė parduotuvė? smile.gif
Atsakyti
Gerai uždirbantis vyras vistiek pelningiau nei keramika.
Sunku pasakyti, ka nors, kai net neaišku uz kiek galima pragyventi smile.gif
Atsakyti
Na čia žinoma kaip kam, bet aš jums uždirbat tiek, kad pakaktų vidutiniškai padoriai, pagal jūsų standartus, pragyventi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 05 10, 23:57)
Gerai uždirbantis vyras vistiek pelningiau nei keramika.
Sunku pasakyti, ka nors, kai net neaišku uz kiek galima pragyventi smile.gif

Gerai uždirbanti moteris irgi gerai lotuliukas.gif
aš gyvenu iš savo kūrybos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2015 05 05, 21:30)

Beje, svarstau, ar įmanoma pragyventi iš keramikos?

Išgyventi / egzistuoti turbūt įmanoma.
Pragyventi - galbūt.
Gyventi - nelabai.
Prasigyventi - nelabai tikėtina.

BET keramika keramikai nelygu.

Dabar ant bangos rankomis lipdyti, grubūs darbai ir vaikiško stiliaus piešimas. Na, kad tikrai matytus pirštų antspaudai.
Žiedimas nebelabai vertinamas, o ir dažnai galvojama, kad tai "kiniečiai" biggrin.gif
jau kuris laiaks liepiu vyrui išjungt mąstyma "dailu" ir daryt "grubu". Ko pavyzdys buvo Vilniaus Kazys.
Pirko lėkštes. Na, bet to vaikiško piešimo. Kas man asmeniškai negražu yra. Ir vyrui sakiau, neparduosi tokių tep lep... teko atsiprašyt biggrin.gif Net aš savo pieštą ąsotį pardaviau... Tiesa, ąsotis tai žiestas buvo, bet atpirko penktoko lygio piešinys viską biggrin.gif

Taip, kad viską susimavus lieka neaišku kaip su ta keramika. Sėkmės biggrin.gif
Atsakyti