Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

Sveiki,

gal žinote ar yra kur Vilniuje porceliano dekoravimo pamokos kažkokios? Na kad kaip dovaną porcelianinių vestuvių proga būtų galima padovanoti... g.gif
Atsakyti
Sveikos keramikos korifėjos 4u.gif

Gal kas pasufleruos kur Vilniuje galima nunesti molio dirbinius isdegimui? ax.gif

QUOTE(medlink @ 2013 07 26, 14:22)
gal žinote ar yra kur Vilniuje porceliano dekoravimo pamokos kažkokios? Na kad kaip dovaną porcelianinių vestuvių proga būtų galima padovanoti...  g.gif

Susiveskite google paieskoje porceliano kursai.. mirksiukas.gif rasite tikrai ne viena istaiga kuri tuo uzsiima smile.gif Sekmes
Atsakyti
Kaip suprantu... si tema mirusi sad.gif Gal kas, jei dar kas cia kada apsilanko... pasakytu man kur kitur galeciau ieskoti informacijos apie tai, kaip dirbti su moliu. Kokiu pamokeliu?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nosiukelis: 18 rugpjūčio 2014 - 00:42
QUOTE(nosiukelis @ 2014 08 18, 01:31)
Kaip suprantu... si tema mirusi sad.gif Gal kas, jei dar kas cia kada apsilanko... pasakytu man kur kitur galeciau ieskoti informacijos apie tai, kaip dirbti su moliu. Kokiu pamokeliu?...

Tai, kad gal nemirusi. smile.gif Klauskite ir, manau, tikrai kazkas atsakys. smile.gif
Jei nelankote jokiu lipdymo kursu, pamokeliu ivairiu yra Youtube puslapyje.
Atsakyti
O gal yra kauniečių ir vis tik pasidalins informacija, kur Kaune nebrangiai galima išsidegti nedidelius darbelius?
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2013 06 08, 07:35)
del aukso-panasu jo,kad per storai,dar nereik istraukt visiskai neatvesusio.

atsidariau jusu darbu galerija ir numiriau... nuostabu, kaip grazu, sekmes jums...
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2014 08 18, 10:15)
Tai, kad gal nemirusi. smile.gif Klauskite ir, manau, tikrai kazkas atsakys. smile.gif
Jei nelankote jokiu lipdymo kursu, pamokeliu ivairiu yra Youtube puslapyje.

Dekui. Sakykit, gal kas zino, ar yra kokia knyga lietuviu kalba apie keramika? Technikos, priemoniu naudojimas...
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 09 01, 01:46)
Dekui. Sakykit, gal kas zino, ar yra kokia knyga lietuviu kalba apie keramika? Technikos, priemoniu naudojimas...

"Keramikos menas" autorius Adomonis Juozas - bet šios knygos pardavime nebėra, paieškokite pas ką pasiskolinti.
Atsakyti
Sveikos,

pernai pradėjau lipdyti. iš pradžių ėjau pas vieną mokytoją, bet ten buvo nerimta.. mes lipdėme tik iš vieno gabalo lekštutes, indelius ir t.t.
bet mano noras lipdyti augo augo ir dabar turiu namuose gabalą molio smile.gif
lipdyti iš vieno gniužulo lėkštutes moku, bet kai sugalvojau nulipdyti aromatinę žvakidę.. kelias valandas sėdėjau kol kasžkas nulipo smile.gif
supratau, kad man laaabai trūksta praktinių žinių.
gal jūs galite man atsakyti, nebenoriu vaikščioti į masines lipdymo pamokėles. man reikia atsakymo ką ir kaip daryt. arba pasakykite, kaip jūs išmokote?

1. esu kažką girdėjus apie virvelinį lipdymą. tiksliau maciau per vaikų filmuką peppa pig biggrin.gif bet man pačiai kažkaip ten tie sliekai padaryti nesulimpa, krenta jų dalys. ar per sausas mano molis ar kaip tie sliekai susiraito į vientisumą?

2. kaip lipdoma ant formų, formose?
aš tą arpomatinę žvakidę dariau ant jogurto indelio uždengus jį medžiaga. bet su medžiaga blogai, nes ji susiglamžo nelygiai ant apvalaus paviršiaus ir molis irgi nesiformuoja vienodai tada.
bet žmonės mačiau nuotraukose lipdo gipse. o tai kaip po to išimti? ar ir dega su gipsu kartu? ir iš kur tų formų gauna?

noriu dabar nusilipdyti sau puodelį smile.gif ir aukštą vazą. galvoju kaip geriausiai tai gautųsi..

atsiprašau, kad jūs visos jau taip tobulai lipdote ir aš su savo pirmokės ar nulinukės klausimais. bet kažkaip visi pradeda smile.gif

Atsakyti
sveikos, noriu patamsinti vaiku gaminius neglazuruojant , gal galite patarti su kokia priemone tai padaryti , kad atrodytu tamsiai rudi... , zinau kad molinius darbelius kazkuom itrina ir jie igauna tamsu ruda atspalvi ....
Atsakyti
batu tepalu:)
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2014 10 28, 21:19)
batu tepalu:)

dekui, buvau numaciusi ir toki varianta isbandyti smile.gif
Atsakyti