Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(uogytee @ 2013 01 27, 21:02)
Mergaites patarkit, as nulipdziau darbukus, o dabar noriu juos paslifuoti, kad tokie butu lygus, su kuo man tai padaryti?

Šiaip su indamps plaut kempine, sausa -abrazyvine puse. o šlifuot galima dar daug kuo- galima net poliruot- metaliniu šaukštu-keiciasi paviršiaus struktūra.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2013 01 27, 21:32)
Šiaip su indamps plaut kempine, sausa -abrazyvine puse. o šlifuot galima dar daug kuo- galima net poliruot- metaliniu šaukštu-keiciasi paviršiaus struktūra.

Va va kempynele, apie ja man ir pasakojo, bet buvau pamirsusi kuo trinti, jau metus kaip tuo neuzsiiminejau smile.gif Aciu labai..
Atsakyti
Gal žinote, kas galėtų pagaminti arba parduoti molio valcavimo stalą? Mano el. paštas rasa.grig@gmail.com. Ačiū.
Atsakyti
Ačiū. Aš jūsų puslapį žinau, bet 4000 - 5000 lt man brangoka. Be to baltaxija pasiūlė Rohde stalą nusipirkti net 500 lt pigiau, nei pas jus.
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2013 02 22, 17:04)
Ačiū. Aš jūsų puslapį žinau, bet 4000 - 5000 lt man brangoka. Be to baltaxija pasiūlė Rohde stalą nusipirkti net 500 lt pigiau, nei pas jus.

KITTEC stalas yra pigesnis ir geresnis nei Rohde. KITTEC neturi grandininio perdavimo, kokį turi Rohde, dėl kurio atsiranda problemų.
Taip, šie stalai nėra pigus, bet jeigu tenka nuolatos kočioti, tai tikrai verta atgailėti tokius pinigus.
Norite pigesnio rinkitės RS-30, beveik 50% pigesnis.
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2013 02 22, 17:04)

Baltaxia yra Rohde atstovai, todėl pas juos šis stalas pigesnis, o mes esame KITTEC atstovai, todėl pas mus KITTEC produkcija yra pigesnė.
Atsakyti
Aišku, todėl Jums KITTEC ir geresnis, o 500 lt skirtumas neįmanomas vien dėl to, kad baltaxia yra atstovas, nes neperkate to stalo brangiau, nei paprasti klientai smile.gif
Atsakyti
sveikos, bandau pasiklausti sioje temoje- ar jus zinote, kur galeciau rasti keramikiniu svyrutiu (zvakidziu), reikia 2 vnt. gal pacios gaminat,gal zinot kur gauti,atsisiuti? dekui

per a.z. mergaites:)
Atsakyti
Sveikos mamos, šioje temoje esu nauja. Norėjau paklasuti kokį būtent molį perkate savo rankdarbiams toje BALTAXIA parduotuvėje? Jų puslapyje matau ir akmens masės keliolika rūšių, ir molio modeliavimo masė, nelabai suprantu ką pasirinkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(celestess @ 2013 03 05, 14:03)
Sveikos mamos, šioje temoje esu nauja. Norėjau paklasuti kokį būtent molį perkate savo rankdarbiams toje BALTAXIA parduotuvėje? Jų puslapyje matau ir akmens masės keliolika rūšių, ir molio modeliavimo masė, nelabai suprantu ką pasirinkti blush2.gif

Kiek aš žinau, molio yra ir "Baltaxijoj" Kaune, ir keramikams.lt Panevėžy (jie vežioja prekes ir į kitus miestus)
Mano krosnis nepasiekia tokios aukštos temperatūros, kad galėčiau degt porcelianą ar akmens masę, tad perku molį, o jo yra įvairaus - baltas, rudas... Jų kainos gana skiriasi, ką patartina rinktis, priklauso nuo to ką nori gamint... smile.gif Rudas molis, kiek žinau pigiausiais.

Atsakyti
QUOTE(rara @ 2013 03 06, 08:51)
Kiek aš žinau, molio yra ir "Baltaxijoj" Kaune, ir keramikams.lt Panevėžy (jie vežioja prekes ir į kitus miestus)
Mano krosnis nepasiekia tokios aukštos temperatūros, kad galėčiau degt porcelianą ar akmens masę, tad perku molį, o jo yra įvairaus - baltas, rudas... Jų kainos gana skiriasi, ką patartina rinktis, priklauso nuo to ką nori gamint... smile.gif Rudas molis, kiek žinau pigiausiais.

Ačiū už atsakymą. Noriu pasigaminti smulkių rankdarbių, ženkliukų, padėkliukų.
Ar tokį molį perkate?: http://www.keramikam...=...=11&lang=lt
Atsakyti
Pigiausias molis Kursenuose
8688 85291 pasiskambini ir viska pasako

veza i vilniu ir gal i kitus miestus
Atsakyti