QUOTE(taram-param @ 2012 04 10, 09:38)
Mano svajonė kadanors išmokti dirbti su porcelianu
na porcelianas pagrinde liejamas,tai tektų pirma išmokti gipsines formas daryt-taip pat truputi sudėtingiau nes reik aukšto degimo pechiaus.
Vilioja mane keramika. Tik turbūt pirma reikėtų išmokti dirbti su kokiom kitom masėm. Gal galit parekomenduoti, su kuo lengviausia mokytis? Esu bandžius tas ore stingstančias mases (paprastas pigias iš Maximos) tai man pasirodė gan sunku išgauti lygų paviršių, labai trūkinėjo džiūstant, vienu žodžiu atgrasė šiek tiek nuo keramikos, nes labai jau sudėtinga pasirodė. Ar taip ir turi būti, o gal su kitom masėm lengviau, gal čia kokybės klausimas?
tas modelinas iš maximos šiaip šudelis) keriamika čia ne prie ko, su moliu lengviau dirbt kur kas,nors ir sava specifika, Tau turbūt tiktų žemo degimo baltas molis.
Galvoju apie molį dabar, tik neturiu kur išdegti, bet mokymosi procesui gal ir nereikia
Man tik norisi išmokti išgauti rankomis tai ką noriu, o ne tai kas gaunasi
išdėgti šiaip reiktu bet tai nedidelė problema, galima rasti kas išdegs, jei Tu Vilniuje galiu išdegt ir duot glazurų nemokamai jei tik gaminiai neviršija 50*50cm nes į pečių netilps