Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

QUOTE(keramikas @ 2012 04 05, 14:14)
Neturėtu taip būti. Glazūros padengimas gerokai per storas. Gal glazūra tirštoka, gal biskvitas nedakeptas. Dar gal merkiate į iškart užmaišyta glazūra ar maisote glazūrą su karštu vandeniu?

Cia merkta i ka tik perkosta glazura. uzmaisyta senokai. Jo, ji tirsta buvo, kaip grietine g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2012 04 05, 15:43)
Cia merkta i ka tik perkosta glazura. uzmaisyta senokai. Jo, ji tirsta buvo, kaip grietine  g.gif

Kaip grietinė blink.gif , tai čia labai tiršta.
Atsakyti
QUOTE(keramikas @ 2012 04 05, 15:34)
Kaip grietinė  blink.gif , tai čia labai tiršta.

lotuliukas.gif nu paziuresim kas iseis
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2012 04 05, 16:50)
lotuliukas.gif  nu paziuresim kas iseis

oi geriau tada nuplauk ir atskliesk glazura , kaip is vis i tokia kose imerkiai lotuliukas.gif nes toks storis gali nubegti degant , prilips ir sugadinsi ir darba ir plokste unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 05 balandžio 2012 - 16:33
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 05, 12:40)

bet realiai priezasciu gali buti daug ,,, idomu kaip jie truko, ar tiesiog savaime stovedami, o gal juso netycia kas patranke , gal nukrite buvo ne karta...

Pora truko pilant karsta vandeni, viena parsinesiau jau su skilimu, kokiems 5 tiesiog rankenos nuluzo imant uz ju , vieno nezinau, kada tai ivyko, dar keliems tiesiog krasteliai su glazura nuskilinejo (na bet pastaruosius ilgiau panaudojau, tai gal nesiskaito) doh.gif Jie buvo ne vieno meistro darbai. Mano seseriai panasi situacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 04 05, 18:17)
Pora truko pilant karsta vandeni, viena parsinesiau jau su skilimu, kokiems 5 tiesiog rankenos nuluzo imant uz ju , vieno nezinau, kada tai ivyko, dar keliems tiesiog krasteliai su glazura nuskilinejo (na bet pastaruosius ilgiau panaudojau, tai gal nesiskaito) doh.gif  Jie buvo ne vieno meistro darbai. Mano seseriai panasi situacija unsure.gif

tada manau buvo nekokybiskas darbas bei glazura galbut ne indams skirta (dabar daug matau tepa nebutinai tinkama glazura doh.gif maisto indams)

o tie kur truko pilant vandeni tai nezinau .. gal kas turi daugiau praktikos galetu pakomentuoti
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 05, 16:32)
oi geriau tada nuplauk ir atskliesk glazura , kaip is vis i tokia kose imerkiai  lotuliukas.gif  nes toks storis gali nubegti degant  , prilips ir sugadinsi ir darba ir plokste  unsure.gif

o ka as zinau kokia ta glazura turi buti biggrin.gif niekas man neparode biggrin.gif ta moteris, kuri uzmaise sita glazura nieko nesake kad ji per tirsta. Ji pati tokia savamoksle pradedancioji. Nera pas ka vietoj pasiklausti, tai taip ir iseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2012 04 05, 19:30)
o ka as zinau kokia ta glazura turi buti  biggrin.gif  niekas man neparode biggrin.gif  ta moteris, kuri uzmaise sita glazura nieko nesake kad ji per tirsta. Ji pati tokia savamoksle pradedancioji. Nera pas ka vietoj pasiklausti, tai taip ir iseina  doh.gif

atskiesk glazura, kad butu panasiai kaip skystas kisielius ..sunku nusakyt, kad lengvai galetum tarkim teptuku nutepti, kad nesiteptu gabalais
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 04 05, 18:17)
Pora truko pilant karsta vandeni, viena parsinesiau jau su skilimu, kokiems 5 tiesiog rankenos nuluzo imant uz ju , vieno nezinau, kada tai ivyko, dar keliems tiesiog krasteliai su glazura nuskilinejo (na bet pastaruosius ilgiau panaudojau, tai gal nesiskaito) doh.gif  Jie buvo ne vieno meistro darbai. Mano seseriai panasi situacija unsure.gif

Ar tie puodeliai truke, pilant vandeni, truko po pirmo vandens ipylimo?

Isties tai, atsitikus taip, drasiai galetumet kreiptis i puodelio darytoja ir, kazkodel tikrai tikiu, kad dauguma keramiku labai mielai Jums perdarytu ta puodeli. Niekas nenori tokiu lepsusu. Kiek as pazistu, ne vienas nedaro vien tam, kad tik daikta iskistu ir ji pamirstu. Bet cia is mano pazistamu. Gal yra ir kitokiu zmoniu.

Del glazuros trukinejimu, tai ne vien keramikai kalti. Daznai isties ir medziagos buna suprastejusios kokybes. To, pirkdamas glazura, nepatikrinsi.

As pati turiu ne viena labai sena molini puodeli. Butent tie tikri stori molinukai ir pas mus namuose yra su sutrukusia glazura. Bet tai tik vizualinis trukdis. Ir butent skilineti pradejo tada, kai puodelius emem plauti indaplovese ir kisti i mikrobangu krosneles...

O luztancios rankeneles tai tikrai greiciausia blogo priklijavimo pasekme.

Bet, jei puodeliai vienetiniai, brangus ir siaip Jums buvo labai mieli, kreipkites i kurejus ir Jums tikrai bus atsiliepta. mirksiukas.gif
Atsakyti
ne, kaltinti tikrai neketinu, zinau kad netycia taip nutiko.

Taip- truko pirma karta ipylus vandeni. Bet taip truko 2 puodeliai is 5, tai kiek tada jam perdaryti doh.gif Ir sutrukusi matyt ne tik glazura, bet ir molis, nes sunkesi vanduo.

O rankeneles nuskilo ne sujungimu vietose, tai manau cia prasto molio ar kepimo pasekme . Rasiau keramikei be jokiu prasymu perdaryti, tiesiog todel, kad zinotu, jos labui. Bet atrase tokiu tonu lyg netiketu doh.gif

Jei tai butu kazkoks brangus ypatingai vienetinis darbas, gal tada tikrai sutartume pardarymui, bet dabar per daug i sirdi neimu, tik gaila, kad taip viskas prasteja ir sioje srityje verysad.gif
Atsakyti
Rodau savo grozius biggrin.gif Cia tie, kur su 3 mm glazuros smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Ir noredamas tokio efekto neisgausi lotuliukas.gif
Beje, po puodeliais tikriausiai nenubego, bent jau man nieko neuzsimine apie tai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 06 balandžio 2012 - 15:29
QUOTE(saulute85 @ 2012 04 06, 16:26)
Rodau savo grozius  biggrin.gif  Cia tie, kur su 3 mm glazuros  smile.gif

Ir noredamas tokio efekto neisgausi  lotuliukas.gif
Beje, po puodeliais tikriausiai nenubego, bent jau man nieko neuzsimine apie tai  smile.gif

Joooooooo blink.gif blink.gif blink.gif Visi 3 cm lotuliukas.gif keista, kad tie gabalai dar neeme kristi... lotuliukas.gif

Naca-suprantu. Bet tikrai ne visi lipdytojai tokie. unsure.gif Gal, tiesiog, ne ta nuotaika moteriskei pasitaike. mirksiukas.gif
Man ir paciai yra taip nutike su svieziai padarytu darbu. Gerai, kad truko man. Nors vanduo buvo kambario temperaturos. As, manau, kad del skirtingu glazuru kazkoks pertempimas gavosi... Bent man.
Jei sunkesi vanduo, tikrai truko visas darbas. Gaila, kai taip. verysad.gif
Bet siaip labai gerai, kad parasei. Manau daug kas uzfiksuos ta nusiskundima ir atkreips demesi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugintele: 06 balandžio 2012 - 16:06