Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

Sveikos,
Gal kuri vilnietė norėtų ką nors pirkti iš puslapio keramikams.lt? Galėtume kooperuotis dėl siuntimo, nes kurjeris 14,52 lt kaštuoja.
Jei bus norinčių, prašom į AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2012 03 24, 15:18)
Sveikos,
Gal kuri vilnietė norėtų ką nors pirkti iš puslapio keramikams.lt? Galėtume kooperuotis dėl siuntimo, nes kurjeris 14,52 lt kaštuoja.
Jei bus norinčių, prašom į AŽ  smile.gif

pas juso dabar rodos nuo 240 Lt su PVM nemokamai atveza g.gif
Atsakyti
Oj kaip lengvai viršiju šią sumą pas juos apsipirkinėdama doh.gif
Atsakyti
Suprantama. O man tik magnetų reikia (beje, kam keramikai juos naudoja?).
Tai gal aš su savo pora pakiukų magnetukų galėčiau prie kurios prisijungti? Man neskubu, tiktų, jei kas mėnesio bėgyje užsakinėtų.
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2012 03 25, 00:14)
Oj kaip lengvai viršiju šią sumą pas juos apsipirkinėdama  doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif as visad virsiju blush2.gif blush2.gif blush2.gif

saulala - as kai uzsakinesiu galesiu parasyt rolleyes.gif jau tikrai man kazko reiks ,reik tik susiziuret ko man truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2012 03 25, 01:01)
Suprantama. O man tik magnetų reikia (beje, kam keramikai juos naudoja?).

Daromi keramikiniai magnetai pvz ant saldytuvu klijuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.
O kaip jus elgiates su nenusisekusiais bet jau isdziuvusiais darbais? tikriausiai juos galima kazkaip sulauzyti, sudrekinti ir perminkyti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 02 balandžio 2012 - 17:32
QUOTE(saulute85 @ 2012 04 02, 18:32)
Sveiki.
O kaip jus elgiates su nenusisekusiais bet jau isdziuvusiais darbais? tikriausiai juos galima kazkaip sulauzyti, sudrekinti ir perminkyti?  rolleyes.gif

i kibiriuka ir uzpili vandenuku smile.gif ismirks ir perminkius vel galesi naudoti (aisku nedegti turi but)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 02 balandžio 2012 - 20:35
Mergaites, jus man pasakykit... Labai megstu molinius puodukus, nuolat ju nusiperku mugese ir siaip is meistru. Bet paskutiniu metu jie visai nebelaiko- tai rankenos nuluzineja, tai skyla, tai vandeni pilant emale susprogsta doh.gif . Pirkti seniau kur kas patvaresni. Baisiai gaila, kad taip atsitinka pastaruoju metu. Nebesinori jau ir kokio brangesnio isigyti unsure.gif Kieno cia kalte- meistru ar medziagu?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 04 02, 22:45)
Mergaites, jus man pasakykit... Labai megstu molinius puodukus, nuolat ju nusiperku mugese ir siaip is meistru. Bet paskutiniu metu jie visai nebelaiko- tai rankenos nuluzineja, tai skyla, tai vandeni pilant emale susprogsta doh.gif . Pirkti seniau kur kas patvaresni. Baisiai gaila, kad taip atsitinka pastaruoju metu. Nebesinori jau ir kokio brangesnio isigyti  unsure.gif  Kieno cia kalte- meistru ar medziagu?

Masinės gamybos kaltė biggrin.gif

Pasirenka nesuderinamas medžiagas, neturi pakankamai žinių kaip jas naudoti, pritaiko neteisingą gamybos technologija, turį daiktą, bet ne kokybę.
Atsakyti
QUOTE(keramikas @ 2012 04 03, 09:18)
Masinės gamybos kaltė  biggrin.gif

Pasirenka nesuderinamas medžiagas, neturi pakankamai žinių kaip jas naudoti, pritaiko neteisingą gamybos technologija, turį daiktą, bet ne kokybę.

o kokios gali but nesuderinamos medziagos? mano praktikoje buvo vienas atvejis (tikiuosi vienintelis unsure.gif ) kad truko vienas puodelis po kurio laiko, tam puodeliui naudojau tikrai geras glazuras (skirtas indams, molis baltas)

gal gali but kad nedadziuvo iki galo ar dar kas? g.gif
Atsakyti
Galiu ir as isiterpti. blush2.gif
Kartais glazuros trukiai atsiranda tikrai ne del keramiko kaltes. Buna nusiperki is gamintojo tokia pat glazura. Viena karta (viska darant taip pat) su ja buna viskas gerai, kito pirkimo glazuros visi darbai trukineja. Tad nemanau, kad visa laika galima kaltinti tik darbo autoriu. Buna ir gamintojo klaidu, turiu omeny molio, glazuros gamintoja.
Atsakyti