Supratau auginsiu kantrybe
o gal yra kokiu gudrybiu kaip glazuruoti/degti kad nesideformuotu? Ar jokiu ten jau netiketumu neturetu buti?
QUOTE(saulute85 @ 2012 02 19, 21:20)
Gal galit atskleisti paslapti kaip dziovinti plokscia molio dirbini (pvz plytele)? nes man dziustant uzsiraite kratseliai Matyt kazkuo prispausti reikia, bet jeigu plytele reljefine tai kazka sunkaus deti nelabai gerai...
Toks jausmas kad ant laminato ir džiovinai))
Šiaip technologija tokia- darai sumuštinį- medis laikraščiai plytelė-laikraščiai-medis ir į spintą 2-4 savaitėm
QUOTE(keramikas @ 2012 02 13, 17:54)
Labai priklauso nuo svorio, arbatinuko talpos. Iš nuotraukos nesimato kokio dydžio jis yra. Geriausia yra dėti bambukines, plastikines, tai patikimiau. O dabar galį atitrūkti bet kada, o jeigu dar su verdančiu vandeniu
Mama Gulbe, parodziau dar vyrui arbatinuka, sake simtas metu iki nutrukimo. Tik pripilk vandens, vienintele problema sake gali buti per daug isnestas i prieki svorio centras, tai klausimas kaip patogu is jo ispilti arbata
O gerbiamas keramikas parekomendavo Suvenoje parduodamas rankenas arbatiniams. Viskas deja yra tik biznis pas kai kuriuos....
Vyrui apskritai visi tavo cuia idedami darbai patinka, sake tikrai matosi kruosptus darbas
QUOTE(Cioperiuke @ 2012 02 19, 23:39)
Mama Gulbe, parodziau dar vyrui arbatinuka, sake simtas metu iki nutrukimo. Tik pripilk vandens, vienintele problema sake gali buti per daug isnestas i prieki svorio centras, tai klausimas kaip patogu is jo ispilti arbata
aciu uz si komentara del svorio centro tai taip... biskuti gal persistengiau, na bet reik stipriai laikyt ir pilasi gerai ir visai patogiai bega
QUOTE(dekor @ 2012 02 19, 22:19)
Toks jausmas kad ant laminato ir džiovinai))
Šiaip technologija tokia- darai sumuštinį- medis laikraščiai plytelė-laikraščiai-medis ir į spintą 2-4 savaitėm
ne ant laminato, bet panasiai tai, kas jums, profesionalams, yra elementaru man, pradedanciai, nera taip savaime suprantama
QUOTE(saulute85 @ 2012 02 20, 12:07)
ne ant laminato, bet panasiai tai, kas jums, profesionalams, yra elementaru man, pradedanciai, nera taip savaime suprantama
Apskritai visus darbus reiketu dziovint ant mediniu nelaminuotu, nelakuotu, zodziu naturaliu plokstumu, kad gertu dregme einancia is molio
QUOTE(saulute85 @ 2012 02 19, 21:20)
Gal galit atskleisti paslapti kaip dziovinti plokscia molio dirbini (pvz plytele)? nes man dziustant uzsiraite kratseliai Matyt kazkuo prispausti reikia, bet jeigu plytele reljefine tai kazka sunkaus deti nelabai gerai...
Ant medinių grotelių arba pan, kad vienodai džiūtų apačia ir viršus.
Aciu visiems atsakiusiems.
keliu tema i virsu ikeldama savo (ir MB) pirmuju nuziestu blynu kolekcija
o kaip tau, Dziugintele, sekasi ziesti? man tai kuo toliau tuo blogiau.. kazkaip is pradziu matyt pradedanciuju sekme buvo uzklupusi, tai kelias padoresnes formas pavyko nuziesti, o dabar net centra pagauti nebeiseina zmoniskai
keliu tema i virsu ikeldama savo (ir MB) pirmuju nuziestu blynu kolekcija
o kaip tau, Dziugintele, sekasi ziesti? man tai kuo toliau tuo blogiau.. kazkaip is pradziu matyt pradedanciuju sekme buvo uzklupusi, tai kelias padoresnes formas pavyko nuziesti, o dabar net centra pagauti nebeiseina zmoniskai
kokie smagus indukai!!! o man mistinis klausimas, kaip nuziedziami dangteliai?
ar turi savo ziedimo stakles? jai turi tai kokias?
ar turi savo ziedimo stakles? jai turi tai kokias?
Aciu
tikiuosi nesubyres bekepant
dangtelius tai as ziedziu kaip mazas lekstutes, o paskui jau rankomis dailinu is visu pusiu pusiau ziesti gaunasi youtube daug vaizdu kaip profai dangtelius ziedzia grazu ziureti
mes ziedziam va su tokiu ratuku: http://www.keramikam...h...=11&lang=lt
dangtelius tai as ziedziu kaip mazas lekstutes, o paskui jau rankomis dailinu is visu pusiu pusiau ziesti gaunasi youtube daug vaizdu kaip profai dangtelius ziedzia grazu ziureti
QUOTE(saulute85 @ 2012 02 27, 13:59)
Aciu
kokios fainos maziukes, ir as tokiu noresiu
del ziedimo tai taip..paziuriu youtubej, atrodo lengva paprasta
Mieli indukai
Kaip pavydžiu, turit žiedimo stakles... aš labai ilgai mokiaus žiest... ilgai kamavaus...
Kaip pavydžiu, turit žiedimo stakles... aš labai ilgai mokiaus žiest... ilgai kamavaus...