Įkraunama...
Įkraunama...

Keramika

Supratau smartass.gif auginsiu kantrybe biggrin.gif
o gal yra kokiu gudrybiu kaip glazuruoti/degti kad nesideformuotu? Ar jokiu ten jau netiketumu neturetu buti?
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2012 02 19, 21:20)
Gal galit atskleisti paslapti kaip dziovinti plokscia molio dirbini (pvz plytele)? nes man dziustant uzsiraite kratseliai  ax.gif Matyt kazkuo prispausti reikia, bet jeigu plytele reljefine tai kazka sunkaus deti nelabai gerai...
user posted image

Toks jausmas kad ant laminato ir džiovinai))

Šiaip technologija tokia- darai sumuštinį- medis laikraščiai plytelė-laikraščiai-medis ir į spintą 2-4 savaitėm
Atsakyti
QUOTE(keramikas @ 2012 02 13, 17:54)
Labai priklauso nuo svorio, arbatinuko talpos. Iš nuotraukos nesimato kokio dydžio jis yra. Geriausia yra dėti bambukines, plastikines, tai patikimiau. O dabar galį atitrūkti bet kada, o jeigu dar su verdančiu vandeniu  g.gif

Mama Gulbe, parodziau dar vyrui arbatinuka, sake simtas metu iki nutrukimo. Tik pripilk vandens, vienintele problema sake gali buti per daug isnestas i prieki svorio centras, tai klausimas kaip patogu is jo ispilti arbata smile.gif
O gerbiamas keramikas parekomendavo Suvenoje parduodamas rankenas arbatiniams. Viskas deja yra tik biznis pas kai kuriuos....
Vyrui apskritai visi tavo cuia idedami darbai patinka, sake tikrai matosi kruosptus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2012 02 19, 23:39)
Mama Gulbe, parodziau dar vyrui arbatinuka, sake simtas metu iki nutrukimo. Tik pripilk vandens, vienintele problema sake gali buti per daug isnestas i prieki svorio centras, tai klausimas kaip patogu is jo ispilti arbata smile.gif

aciu uz si komentara wub.gif thumbup.gif del svorio centro tai taip... biskuti gal persistengiau, na bet reik stipriai laikyt ir pilasi gerai blush2.gif ir visai patogiai bega bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2012 02 19, 22:19)
Toks jausmas kad ant laminato ir džiovinai))

Šiaip technologija tokia- darai sumuštinį- medis laikraščiai plytelė-laikraščiai-medis ir į spintą 2-4 savaitėm

ne ant laminato, bet panasiai doh.gif lotuliukas.gif tai, kas jums, profesionalams, yra elementaru man, pradedanciai, nera taip savaime suprantama biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 20 vasario 2012 - 11:08
QUOTE(saulute85 @ 2012 02 20, 12:07)
ne ant laminato, bet panasiai  doh.gif  lotuliukas.gif  tai, kas jums, profesionalams, yra elementaru man, pradedanciai, nera taip savaime suprantama  biggrin.gif  blush2.gif

Apskritai visus darbus reiketu dziovint ant mediniu nelaminuotu, nelakuotu, zodziu naturaliu plokstumu, kad gertu dregme einancia is molio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2012 02 19, 21:20)
Gal galit atskleisti paslapti kaip dziovinti plokscia molio dirbini (pvz plytele)? nes man dziustant uzsiraite kratseliai  ax.gif Matyt kazkuo prispausti reikia, bet jeigu plytele reljefine tai kazka sunkaus deti nelabai gerai...
user posted image

Ant medinių grotelių arba pan, kad vienodai džiūtų apačia ir viršus. smile.gif
Atsakyti
Aciu visiems atsakiusiems. 4u.gif

keliu tema i virsu ikeldama savo (ir MB) pirmuju nuziestu blynu kolekcija biggrin.gif
user posted image

o kaip tau, Dziugintele, sekasi ziesti? man tai kuo toliau tuo blogiau.. kazkaip is pradziu matyt pradedanciuju sekme buvo uzklupusi, tai kelias padoresnes formas pavyko nuziesti, o dabar net centra pagauti nebeiseina zmoniskai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 27 vasario 2012 - 10:31
kokie smagus indukai!!! o man mistinis klausimas, kaip nuziedziami dangteliai?

ar turi savo ziedimo stakles? jai turi tai kokias? blush2.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
tikiuosi nesubyres bekepant biggrin.gif
dangtelius tai as ziedziu kaip mazas lekstutes, o paskui jau rankomis dailinu is visu pusiu biggrin.gif pusiau ziesti gaunasi smile.gif youtube daug vaizdu kaip profai dangtelius ziedzia wub.gif grazu ziureti
mes ziedziam va su tokiu ratuku: http://www.keramikam...h...=11&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2012 02 27, 13:59)
Aciu  4u.gif
tikiuosi nesubyres bekepant  biggrin.gif
dangtelius tai as ziedziu kaip mazas lekstutes, o paskui jau rankomis dailinu is visu pusiu  biggrin.gif pusiau ziesti gaunasi smile.gif youtube daug vaizdu kaip profai dangtelius ziedzia  wub.gif  grazu ziureti
mes ziedziam va su tokiu ratuku: http://www.keramikam...h...=11&lang=lt

kokios fainos maziukes, ir as tokiu noresiu wub.gif lotuliukas.gif

del ziedimo tai taip..paziuriu youtubej, atrodo lengva paprasta cool.gif
Atsakyti
Mieli indukai smile.gif
Kaip pavydžiu, turit žiedimo stakles... aš labai ilgai mokiaus žiest... ilgai kamavaus...
smile.gif
Atsakyti