QUOTE(Juraciukee @ 2011 10 19, 18:22)
Na, duok Dieve.. kazkaip ir mintys sviesesnes tapo... Vyras bande priestarauti, norejo kad dar pailseciau, atsigauciau, bet kai issamiai jam paaiskinau savijauta, nusileido. Zinau kaip jis troksta vel paimti mazyli ant ranku. Suprantam, kad tai nebus musu Raigardelis, musu mazas grazus angelelis... Tiesiog sirdimi jauciu, kad kai pajausiu po sirdim nesiojanti nauja gyvybe, siela aprims. Zinau kad blogai darau, kad nepaleidziu savo sunelio, laikau ji prie saves, ciuciuoju mintyse, auginu sirdyje...
O tokius pat zodzius as isgirdau is 2 vaiku motinos... Negalejau savo akim patiketi, kai ji man taip parase... Suprantu, ji taip bande mane paguosti, bet vis delto... Lyg netektis butu mazesne, kad uzgeso mazas kudikelis, ar dar negimes vaikelis?
O tokius pat zodzius as isgirdau is 2 vaiku motinos... Negalejau savo akim patiketi, kai ji man taip parase... Suprantu, ji taip bande mane paguosti, bet vis delto... Lyg netektis butu mazesne, kad uzgeso mazas kudikelis, ar dar negimes vaikelis?

Laikykis mergyt

As po kiek laiko pradejau nebe kreipt ir nebe imt zmoniu pasakytus zodzius, is pirmo i sirdy viska imiau, bet poto pasikausciau.
Linkiu kuo greiciau

Mums ir leido po keliu menesiu planuot , bet nuojauta kuzdejo kad reikia pasidaryt visus tyrimus man ir vyrui . Nuojauta eilini karta pasitvirtino bacila pasigavau, poto kai vel gavau leidima, apsirgau , per salau tai menesi beveik namie gulinejau ir antibiotikus geriau, ir laukiu tos dienos kai rezultatas bus teigiamas