Sveikutes, brangiosios
Kiek daug emociju musu namuciuose, visokiu dziugiu, vercianciu susimastyti ir begalo liudnu....tie musu namuciai kaip atskiras pasaulis, toks atrodo neatsiejamas nuo supanciojo didziojo pasaulio ir kartu toks visai kitoks...
Meskute Adomukui zvakele degu, o tau linkiu visokeriopai kitokiu metu, sviesesniu, viltingesniu. Mes gimstame vieni ir mirstame vieni to pasirinkti negalime, tai dvi keliones i kurias einame vienatveje, todel manau turim visas teises pasirinkti su kuo ir kaip nukeliausime ta atkarpa vadinama gyvenimu.Is paskutiniu dienu pokalbiu supratau, kad tave reikia sveikinti pagaliau atradus ramybe ir padarius ryztinga sprendima

. Manau skyrybos teisingas sprendimas jei bent viena is saliu po ju jauciasi laiminga. Tikiuosi tik, kad jos bus taikios ir sunutis gales dziaugtis abiem teveliais, kad ir atskirai.
Fishke ir tavo angeleliui zvakele...
Juraciuke nenukabink taip nosies, manau cia ir daugiau atrastum panasiu pavyzdziu kai atrode jau sustyguotas planas byrejo i sipulius ir verte atideti taip isvajota pastojima, cia ir yra nekontroliuojamo gyvenimo irodymas, bet viskas susitvarkys
Uzsiemusi sveikinimai sulaukus dvieju bruksniuku ir grazaus , laimingo nesiojimo
Akwariuma....be zodziu

. Siaip psichologai tvirtina, kad net trimeciai gali bandyti nusizudyti, nors man iki siol tai skamba absurdiskai, o 10 meciai jau is tiesu siais laikais gana brandus...bet galvoje nesutelpa mintys kodel toks vaikas savo noru turetu iskeliauti ir dar taip drastiskai...Zvakele jo mazai, pavargusiai sielai...silciausios mintys jo tevams ir artimiesiems...
Rence-mane drauge seniai seniai, dar pries visas mano netektis prilygino zolei, kuri nupjauta, pakasta salnos ar sudeginta atzelia...tu irgi esi zole, ne tu esi pieva, sudeginta, issaldyta tu vistiek zaliuoji...linkiu, kad ir geles tavo pievoje kuo greiciau suzydetu