QUOTE(Meskute5 @ 2011 11 25, 19:36)
Visus metus as tyliai sedejau.. nesiskundziau, nesiguodziau. Tyliai verkiau.. Taip niekas ir nepaklause namie gal man kas nors negerai, gal sunku.. Viena kabinausi gyvenima. Grizus i darba, visiskai svetimi zmones parode daugiau demesio ir supratimo nei gavau is vyro per metus..
Žinai, situacija pažįstama labai, pirmus metus gelbėjau vyrą nuo depresijos, ėjau pas psichiatrus vietoj jo, kad vaistus išrašytų, o mane daugelis ir pamiršo, kad beveik tris metus tai aš su mažuliu po ligonines tampiausi, naktimis nemiegojau... mano ašarų daugelis net nematė - kokia stipri ir pan. Visiškas skystalas aš - vakarais vonioje išsibliaudavau, ar kai viena namuose būdavau, net einant gatve ašaros riedėjo... Tik kai sveikata žiauriai pašlijo, tada apsižiūrėjo, kad ir aš esu...
QUOTE(Meskute5 @ 2011 11 26, 00:18)
Tiesiog jis pradejo labai labai gerti..
...ir klausimas - negi tu nesupranti, kad man sunku? O man net negalejo buti sunku..
Egoistiškas klausimas, "mano bėdos-tavo bėdos, o tavo bėdos yra tik tavo bėdos". Su vyro gėrimu labai kovojau po to, kai iš gyvenimo pasitraukė vyro brolis. Galima mylėti žmogų, tačiau negalima jam leisti griauti kitų gyvenimo, jeigu jis nesusitvarko su savo silpnybėm...
QUOTE(Meskute5 @ 2011 11 26, 18:33)
Galvojau pusmeti.. daugiau nebegalvosiu. Viska apgalvojau.
Susitikau viena senuka.. Buvo atejes pas mus i darba.. lyg ir nieko jam nereikejo, toks ispudis, kad atejo tiesiog man kazka pasakyti.. pavaiksciojo ir pries iseinant atsisuko i mane ir tare-
nepasiduok niekam, tu verta daug geresnio zmogaus..
Tikrai kaip iš pasakos

Matyt tai ženklai, padedantys tau apsispręsti. Nelengvas tai kelias, bet gal po to palengvės
QUOTE(akwariuma @ 2011 11 26, 23:12)
labas mergytes

, nors visai nelinksma...Vakar mano drauges sunelis pasikore

, o jam tik 10 metu, negaliu dar kalbeti....skaudu ir vis verkiu...
siaubas kažkoks

apsaugok Dieve nuo tokių nelaimių. Paskutiniu metu labai daug aplinkui tokių: bendradarbės draugas 22 m., 15 m. jaunuolis iš tos pačios bendradarbės kaimo, jaunas vyras iš Vilniaus - visi jie išėjo savu noru praėjusią savaitę... ir dar šis... nu svieto pabaiga - kas tiem žmonėm susisuka?