QUOTE(bicė @ 2011 11 23, 16:45)
LAba dienele
Raja
Dona27 noreciau buti neteisi
. As nekalbu apie visa apimancia baime, kuri valdo tavo pasirinkimus. Jai reikai laiko praeiti, kaip reikai laiko ir suvokimui apie kuri raso xiuke-suvokimui, akd nekontroliuojam mes sio gyvenimo ir , akd bijok nebijojes, bet ivyks taip kaip ivyks, net jei apskaiciuosi visus galimus ejimus. As netekau savo Sofijos gimdymo metu po nepriekaistingo nestumo. Nestumas us Amelija irgi buvo eilinis, be patologiju. Pastojau greitai su abiem vos po dvieju ciklu po sprendimo pastoti. Su Ani viskas buvo kiek kitaip. Ji pasibelde po metu bandymu ir po vieno nesivystancio nestumo. Baimes kaip tokios vel gimdyti nebeturejau. Nestumo metu dirbau iki pat 36 savaites, laksciau kaip vijurkas ir net kartais uzmirsdavau,kad judesius reiktu sekti. Cia dabar tos baimes lenda tykiai isibrauna i kasdieni gyvenima, jos nera tokos intensyvios, bet kartais labai ikyrios...kartais net nesupranti, akd tai baime vercia padaryti vien ar kita sprendima, kartais tik retrospektyviai ivertini, kad bent karta per diena priglaudi stipriai vaika po to kai is pasamones islenda mintis, kad kas butu jei ir jos netektum...Apie tokia baime kalbu, apie toki nerima, kuri turi bet kuri kita mama nepatyrusi netekties, tik mums, o gal cia tik man ta baime turi visai kita veida, visai kita reiksme...netekties suvokima realu ne menama...

Raja

Dona27 noreciau buti neteisi

pritariu biciukui ,mano nėštumas taip pat iki paskutinės dienelės būvo nuostabus,paros laike,kaip dabar žiuriu net nespėjus pagalvot kad man kažkas negerai ,turėjau fakta kad jos neturiu

Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2011 11 23, 02:24)
Bona -Pari na pagaliau, as jau buvau beatsisakanti vilties, kad ir tu pasirysi, tik tyliai vis tikejausi naujienu is taves. Labai, labai, labai uz tave dziaugiuosi, uz tavo pasiryzima
. Oi nekantriai lauksiu is taves naujienu

ačiū tau biciuk ,man reikėjo laiko ko aš mažiausiai turiu,bet bus kaip bus

Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 11 22, 21:34)
labai liuks

Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 11 23, 14:26)
Labutis
eh bice tikiuosi tikiuosi ...
raja 28 laikau kumscius ir laukiam rezultatu teigiamu
taip ir bus pamatysi 

eh bice tikiuosi tikiuosi ...