Kris matau kad esi kaip tu laikaisi? Pradingai taip staigiai .
QUOTE(lairam @ 2011 11 16, 21:26)
O koks tas reikaliukas
?
O bendra pažįstama, tai Erika, kurios mamytė taip nuostabiai torčiukus dekoruoja.

O bendra pažįstama, tai Erika, kurios mamytė taip nuostabiai torčiukus dekoruoja.
dėl tupperių, ar mama jau ką kitą sutarusi su tavimi?

aš tą moterį tik žinau

QUOTE(Laureanza @ 2011 11 16, 18:53)
Pas kardiologą 11.28 važiuoju.
Išgertas panangino kursas,mildronato,ir susileistas vit.B.
Spaudimas geras 120/80,110/70
Papildyta:
Sladama,tavo angeliukui žvakutę šiandien degu...
Išgertas panangino kursas,mildronato,ir susileistas vit.B.
Spaudimas geras 120/80,110/70
Papildyta:
Sladama,tavo angeliukui žvakutę šiandien degu...
aciu kad nepamirstat

QUOTE(Juraciukee @ 2011 11 16, 15:44)
Argi as stipri... Tiesiog visada draugu tarpe atlikdavau guodejos role, kitaip as nemoku, guosdama kitus tarsi paguodziu ir save... gaunasi lyg ir savotiska terapija... Rasai tai, ka noretum isgirsti ir pati... O jei tai pades ir kitam, juk tai ir yra svarbiausia...
O kad nelengva, tai zinoma kad nelengva... pati jauciu, kuo daugiau laiko praeina, tuo labiau pati skysteju, vis sunkiau darosi save i rankas suimti, atrodo realybe ima virsu, save apgaudineti, kad tai laikina jau nebeiseina...
Papildyta:
Dona 27, tevelio ir as nebeturiu, netekau jo dar budama visai mazyte. Isejo ryte i darba ir grizo karste... Iki siol verkiu prie jo kapo. Negaliu susitaikyti, kad tokia maza mane paliko, nenuvede pirma karta i mokykla, nepalydejo i studijas, nepalaimino pries vedybas, nepamate savo anukelio... Esu tikra kad suneli jis pasitiko prie dangaus vartu, tai guodzia... Gal ir tave kiek paguos, kad tavo Rusnyte jau nebeviena?
O kad nelengva, tai zinoma kad nelengva... pati jauciu, kuo daugiau laiko praeina, tuo labiau pati skysteju, vis sunkiau darosi save i rankas suimti, atrodo realybe ima virsu, save apgaudineti, kad tai laikina jau nebeiseina...
Papildyta:
Dona 27, tevelio ir as nebeturiu, netekau jo dar budama visai mazyte. Isejo ryte i darba ir grizo karste... Iki siol verkiu prie jo kapo. Negaliu susitaikyti, kad tokia maza mane paliko, nenuvede pirma karta i mokykla, nepalydejo i studijas, nepalaimino pries vedybas, nepamate savo anukelio... Esu tikra kad suneli jis pasitiko prie dangaus vartu, tai guodzia... Gal ir tave kiek paguos, kad tavo Rusnyte jau nebeviena?
Labutis, dekui visoms uz uzuojauta.
Na tikrai.....man irgi tokia mintis prie karsto buvo kilus....Mano angeleliui bus smagiau su seneliu, jis mazyle globos, saugos ir myles

QUOTE(ievoole @ 2011 11 16, 22:43)
dėl tupperių, ar mama jau ką kitą sutarusi su tavimi?
aš tą moterį tik žinau
žaviuosi jos mamos tortais ir ja pačia 

aš tą moterį tik žinau

Tavo mama man pa6tu jau viską atsiuntė

QUOTE(Tauskute_ @ 2011 11 16, 17:37)
Aš čia,visada su jumis

Mum viskas gerai,užsisukus kaip voverė rate,laiko vis trūkumas

16 savaičių mum

QUOTE(divėja @ 2011 11 17, 11:24)
Aš čia,visada su jumis
Tik,kad skaitau,o rašyt nebeparašau
Mum viskas gerai,užsisukus kaip voverė rate,laiko vis trūkumas