QUOTE(Fantazia @ 2012 04 11, 17:39)
Sveikos,
Ar kas nors uzsisakinejot per www.kasdienpoakcija.lt menstruacine taurele? Jei taip, ar laiku gavot, ar patenkintos?
As uzsisakiau, bet iki siol negaunu ir jokio atsakymo is pardavejo Tai vat susirupinau gal nepatikimas
Ar kas nors uzsisakinejot per www.kasdienpoakcija.lt menstruacine taurele? Jei taip, ar laiku gavot, ar patenkintos?
As uzsisakiau, bet iki siol negaunu ir jokio atsakymo is pardavejo Tai vat susirupinau gal nepatikimas
Aš nepamenu iš kur pirkau Yuuki taurelę (atrodo iš beta.lt), tai labai greitai gavau. Per kelias dienas po apmokėjimo man ją ir atsiuntė. O jei negaunat, vėl kreipkitės į pardavėją, gal kažkuri pusė kažką ne iki galo padarėt?
QUOTE(Felisė @ 2012 04 13, 10:15)
man su Yuuki jokiu problemu nekyla ir kotukas man atrodo visai reikalingas, nes kartais taurele nuslenka giliau, tuomet labai patogu uz jo patraukti taurele arciau, kad galima butu uzciuopti dugna. Ar pas jus ji buna taip giliai, kad net kotelio nepasiekiate? pabandykite pakeisti padeti, atsitukpi, atsisesti... pastumkite raumenukais.. tai pagrindiniai patarimai iseminui.
Man irgi su Yuuki jokių didelių bėdų Baigėsi mėnesinės, ir galiu pasakyti, kad esu labai patenkinta šiuo pirkiniu.
Aišku buvo visokių kuriozų, tokių kaip įsistačiau ją skersai Bet kokias 5 min."pasikankinusi" (praktikos mažai dar tada buvo), ją lengvai išsiėmiau Po to namuose wc keičiausi, nes vonią MB buvo užėmęs, ir man taurelė išskydo ir įkrito į unitazą Teko skubiai dekis kelnes, lekti į virtuvę plauti, dar ir verdančiu vandeniu nuplikiusi ją įsidėjau be problemų Nuo to laiko ją tvirtai laikau kai jau pagaunu dugną, kitaip sakant nedrebinu rankos
Ai, dar vieną rytą vos spėjau iš lovos iki vonios dabėgti, ir tik įšokau į vonią prabėgo man viskas pro kojas.. Bet čia taurelė persipildė, man reikėjo naktį ją išpilti, bet aš niekaip nesugebėjau nubusti ir nueiti. Nubusdavau ir su ta mintim, kad reikia keltis, aš vėl užmigdavau Bet čia jau ne taurelė kalta
Teko ir svečiuose (pas mamą) keistis taurelę. Labai paprastai ir be jokių nemalonių pojūčių Kadangi wc ir vonia ten irgi atskirai, tai pasiėmiau 0,5l. stiklainiuką, prisipyliau vandens, nuėjau, praploviau taurelę, susitvarkiau ir viskas Tikrai galvojau, kad bus sunkiau. Tad jau nebebijau ir viešų vietų, tik reiks turėti buteliuką su savimi. Nepamiršti tomis dienomis jo su savimi nešiotis