QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 19, 12:51)
Mano pirmas bandymas su Yuuki (1 dydzio). Tikejausi, kad bus baisiau. Siaip dedas sakyciau tikrai maloniau nei tamponas (nera sausumo jausmo tokio), tik kai pirma karta dejausi, gal reikia giliau istumti, nes siek tiek jauciu (bet toks jausmas budavo ir su tamponais pirmus kartus). Ir ji issilanksto man jau dedant, gal del to nepavyko giliau istumti. O siaip kolkas nieko baisaus
ir isemus is pakuotes neisgasdino ji manes nei dydziu, nei kietumu
as ja kaip pirma karta bandziau tai menesines ejo i pabaiga, tai pradzioj pats pirmas ispudis buvo geras, lengvai isidejo, bet jautesi tempimas, ir kuo toliau tuo labiau skaudejo, kita diena vel pabandziau isidet, bet tas pats...baisiausia kad buvau ne namie ir nebuvo galimybes issiimti, jau net silpna dares, norejosi kuo greiciau jos atsikratyti
cia toks pirmas mano ispudis buvo. Vakar vel prasidejo menesines, nu ir vel as ja bandau, vistiek galvoju prisijaukinsiu kaip nors
pirma diena man pilva skauda tai per daug nejauciu jos , nes nesuprasi kur ten ka skauda. Bet pastebejau , kad jau geriau su ja jauciuosi:) tik man ji praleidzia biski. kai isidedu viskas gerai buna, neleidzia (tik jauciu ja), o pabuvus ilgiau ji man nuslenka gilyn (tada jos nejauciu), bet pradeda leist. Ar kuri nors susidure su tokia problema? ka daryt kad liktu savo vietoj?